מחפשת רעיון לאיחסון בגדים

מוריה26

New member
../images/Emo41.gif מחפשת רעיון לאיחסון בגדים

יש לנו בחדר שינה נישה שבה מונח כרגע ארון שאינו במידות, כך שהנישה אינה מנוצלת האם כדאי להחליף לארון בהזמנה אישית לפי המידות המדויקות של הנישה או להרכיב מדפים (כדוגמת "רלצו") ובכך לנצל את הנישה (הארון הזה עובר לנישה בחדר השני ששם הוא בדיוק לפי המידות) במידה ולא בוחרים בארון אלא במדפים איך סוגרים את הנישה כך שהבגדים לא יהיו חשופים?
מצורפת תמונה הפח שנמצא מימין הוא מסוף הארון ועד סוף הנישה עצמה

P u r p l e

New member
ארונות ונישות

אם את בכל מקרה צריכה עוד ארון לחדר השני אז לכי עם הרעיון שלך. אם זה סתם בשביל להתאים לנישה - לי אישית נראה בזבוז אנרגיה:) עומק ארון בגדים הוא בד"כ 40-50 ס"מ.

מוריה26

New member
אצלנו הארון הנ"ל

הוא ארון זוגי (ומה לעשות הוא קצת "צפוף" לנו) עומק הנישה הוא : 82 ס"מ +- וכמו שרואים בתמונה גם הרוחב והאורך אינם מנוצלים מאחר ואין לנו חדר ארונות חשבנו לנצל את מלוא הנישה הגיוני לא?
בחדר השני ישנה גם נישה (שתי הנישות הן חדר הרונות שנסגר) יותר קטנה שהיא במידות של הארון שנמצא בחדר שינה שלנו ועל כן חשבנו להעביר אותו ולהזמין אצל נגר ארון במידות המקסימליות או להרכיב מדפי רלצו. תודה על התשובות עד כה ואשמח לעוד המלצות.

mini4

New member
לדעתי

תסגרי את הנישה עם ארון גדול עם דלתות הזזה יש היום מאוד יפים, אפשר לתכנן לבד את התוכן: מדפים נמוכים לנעליים, מקום לתליה, מדפים רגילים צרים כדי שיהיה פחות בלגן, מגרות.

לי יש נישה כזאת בדיוק בחדר שינה שלי

ויש בה ארון מוזמן, בדיוק לפי המידות של הנישה. הארון עמוק יותר מארון רגיל (ניצלנו את כל עומק הנישה, ועד התקרה) - בהתחלה זה מוזר, אבל אח"כ מגלים שיש לזה יתרונות גדולים - כמו למשל שכל הבגדים של החורף נכנסים בשני מדפים למעלה... הארון הוא עם 3 דלתות הזזה, הכי פשוט שקיים. בתוך הארון יש 2 מגירות גדולות ללבנים. בחוץ הדלתות הן ראי, לא מעץ. ככה שלא משנה אם תחליפו מיטה או רהיטים - הוא תמיד יתאים, והוא נראה כמו חלק מהקיר. מה גם שבגלל המראות הוא יוצר אשליה של חדר גדול, ויש עוד יתרונות.... ארון כזה אפשר להזמין אצל כל יצרן ארונות, ויחסית לא יקר.

תושה

New member
מוריה, רק שימי לב

הארון שבחדר עכשיו יותר גבוה ויותר רחב מדלת הכניסה לחדר. רוב הארונות הגדולים לא נועדו לפירוק והרכבה, לא מעט מהחיבורים שלהם הם חד כיוונים. הייתי ממליצה לך לבדוק עם החברה שיצרה את הארון מה ההמלצות שלהם לפרוק, וכן לבקש ממי שירכיב את הארון מחדש להוסיף לו חיזוקים (=זוויות עם הברגה בפינות). בהצלחה.

למעלה