מחפשת
למקום לחגוג יומולדת 60 לאבי

2 ביחד

New member
../images/Emo41.gifמחפשת ../images/Emo91.gif למקום לחגוג יומולדת 60 לאבי

מחפשת מקום יפה לחגוג יומולדת 60 (עם קיטרינג של המקום או שאנחנו נביא, עם מקום לרקוד) המיקום: באזור חיפה ואפילו דרומית יותר עד נתניה אודה להמלצות

ווקשה ../images/Emo140.gif

לא רשמת כמות המוזמנים , אני יכולה להמליץ לך על אחד המקומות היפים שראיתי לאחרונה אשר עשוי להתאים לארוע שלכם והוא מצוי במושב בני ציון "וילה סוקה". עוד הצעות - 1. הבית בעין חוד, חגיגת יום הולדת לא שגרתית בבית ערבי עם ארוחה אותנטית, כל הפרטים בקישור 2. מסעדת "דוניה רוסה" בכפר עין הוד , מסעדת בשרים מעולה, השוכנת במבנה אבן עתיק אם יש לכם מספר מספיק של מוזמנים הם סוגרים את המקום עבורכם. 3. בכפר הרואה יש מקום הנקרא מור וקינמון , המקום כשר ויחייב אתכם להגיע באמצע השבוע, אולם המקום מדהים ביופיו ובעיצובו , והקייטרינג המקומי מעולה! מזל טובים ועד מאה ועשרים

2 ביחד

New member
בדקתי את מה שהמלצת. אנחנו רוצים לרקוד

כך שצריך מקום מספיק רחב, כמו אולם אירועים קטן. העיקר יהיה ריקודים, סרט, נאומים וכו', פחות האוכל. האם יש לך המלצה נוספת?

תבררי במתנ"סים

בד"כ הם משכירים במחירים סבירים את החדרים/אולם בשעות שאין פעילות.

2 ביחד

New member
תודה, אבל מתנ"ס לא נראה עלוב? מכירה כאלו שלא?

אני רוצה מקום שנראה טוב, וגם אני לא בטוחה שלהביא קיטרינג למתנס יעלה פחות מאשר למצוא אולם קטן עם קיטרינג

בלונים סידורי פרחים והרבה ../images/Emo213.gif

יהפכו את החדר לכייפי. תבריי עלויות, לא בטוחה שאת צודקת.

ndav4050

New member
אולם קטן ונחמד - משמר השרון

יש מקום נחמד עם מיזוג מטבח- במשמר השרון- השכרה המקום לא יקרה

רעיון ../images/Emo62.gif

אם אתם רוצים לצאת במחול ואם את מחפשת לוקשיין מכובד ואם אתם רוצים פרטיות לדעתי הפתרון לשכור אולם קטן בבית מלון הקרוב אליכם יחד עם שרותי ההסעדה של המקום אני אפילו הייתי מעניקה לבעל השמחה איזה נופשון שם כמתנה

vacumhead

New member
יומולדת לחבר

מישו יכול להגיד לי כמה בערך עולה לשכור בית קפה ליומולדת?

איליתיה

New member
מסיבת יום הולדת בפארק

צריכה את עזרתכם בתכנון מסיבת יום הולדת לאיש בשבת בבוקר - אני לא טובה בבישולים ולא רוצה להטריח אף אחד לכן אני מחפשת שירותי קייטרינג למסיבה בפארק ל 15-20 איש: סלטים מיוחדים, פשטידות וכו' ... חשוב לי שיהיה טעים, נקי ומיוחד ועם זאת לא יקר . כמו כן, בגלל שרוב החברים שלנו עם הורים לילדים קטנים אז לשכור ציוד ג'ימבורי בסיסי שנוכל לשים בקרבת מקום. מי מכיר ויכול להמליץ באיזור המרכז או השרון ?

למעלה