מחר-הדורבנים אצל יצפאן

miss boscorelli

New member
../images/Emo41.gifמחר-הדורבנים אצל יצפאן../images/Emo41.gif

מחר 16.12 יום שלישי בשעה 22:00 ערוץ 3.... הדורבנים יהיו אצל יצפאן!!!

little bony

New member
לאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא יהיה בבית מישהו מקליט

DesertRose7

New member
אני אקליט!

יש לי קלטת עם הקלים של לבדוק לך תמנוע הראיון שהם עשו בגיא פינס וההופעה של אתמול ביאיר לפיד! וגם עכשיו יהיה אצל יצפאן!

little bony

New member
היה יפה...

אני דיי משוכנעת שזה היה פליי בק כי ככה זה נשמע אבל אני לא יודעת אז לא חשוב
אימתתי מתי כל אחד שר (צדקתי) אמממ.. וזהו היה ממש ממש אחלה
אייל היה מעולה כרגיל ויוסי היה כזה מתוווווווווווק בטיירוף

miss boscorelli

New member
וואו איזה חמודים הם היו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הם היו כאלה חמודים ומושלמים עם הכומתות על הראש... בביצוע שלהם לשיר ממש יפה
ולא נראה לי שזה היה פלייבק... וסוף סוף נתנו לנו פיצוי אחרי מה שהיה אתמול ביאיר לפיד... ואיזה חתיכים היו גיא ואייל

איזה בננות!!!!

כאלה מתוקיםםם!!! לדעתי זה היה פלייבק...כי היה איזה קטע בהתחלה שהם היו בדיליי יחסית למוזיקה...אבל מצד שני הם לא משתמשים בפלייבק..אז אנלא יודעת... אהבתי את הכומתאות בהחלט...ורון חמוטטט!!! מישהו צריך להגיד לאייל שיפה לו המראה המגולח, באמת. וזה רק אני או שאיתי ממש לא נראה נינוח, ואפילו ממש לחוץ?

DanaDuck

New member
הייתי שם

לא ישבתי בקהל. הייתי איתם מאחורי הקלעים. כל העובדים שם היו לחוצים תחת ויוסי ודניאל (האיש סאונד) אמרו לי שבדרך-כלל זה הרבה יותר גרוע. יצפאן, איש גדול מכל הבחינות, נראה גם הוא מרוט עצבים וכשהתחיל השידור, הבנתי למה- בחדר בקרה הבמאי לא הפסיק לצעוק לו באוזניה מה לעשות. אם הייתי במקום יצפאן, הייתי ודאי חוטפת התמוטטות עצבים וצורחת באמצע השידור "טוב, די כבר!". יוסי ואני התיישבנו במין ספסל כזה עם טלוויזיה קטנה ומיקרופון וניסינו לראות אם יצפאן שומע אותנו. אמרנו לו לזוז ימינה וכאלה אבל הוא לא זז:) בסוף התכנית הם עלו ואני התיישבתי עם מיכל בשני כיסאות בקהל שנראו כאילו היו מוכנים לנו כבר מראש. ואז יצפאן אמר לכולם להישאר כי יש הקלטה למחר עם המיה הזאתי, כוכבת המורדים, שמתחילת הערב אבל במיוחד מאותה נקודה ספציפית, התחילו להציף את האולפנים בנות טיפש עשרה מתבכיינות ומצווחות. לסיכומו של עניין- היה סבבה הרבה יותר מהיום שלפני כן ורב התודות על כך מגיעות ליוסי ודניאל.

DanaDuck

New member
רק אל תציפו בתגובות שלכם!

קמתי במיוחד ב-8 בבוקר כדי לכתוב את זה ולכם... לא אכפת! וווואאאאא! :(

little bony

New member
עכשיו מי קם בשמונה בבוקר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

קראתי מה כתבת אבל אין לי יותר מדי מה להגיב.. אני ממש שמחה שנהנת
ויוסי הזה כזה חמוווווווד
מתה עליך

NOAL GORILAZMAN

New member
תגידו זה היה שיר חדש שלהם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כאילו בהשמעת בכורה או שזה שיר שהם סתם החליטו לעשות לו חידוש שבשיל התוכנית

DanaDuck

New member
זה שיר בשביל השירותרום

והוא הופיע בהשמעת בכורה ברדיו אחרי שהם עבדו עליו בקושי יומיים.

למעלה