מחר עדי מתגייסת

linoy7

New member
../images/Emo41.gifמחר עדי מתגייסת../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif../images/Emo41.gif

אז עדיקייייי, שיהיה לך גיוס קל
המון המון המון בהצלחה!!!
והכי הכי הכי הכי חשוב- תהני
אוהבים אותך מלא!
אה כן, וחסר לך אם תשכחי אותנו

Galuush

New member
עדינקה שלי../images/Emo24.gif

בהצלוחעס!!!!!
. וואי אני זוכרת שלפני חודש (בול) את פתחת לי הודעת גיוס, והנה הגיע תורך. המון המון בהצלחה, ואני סומכת עלייך שתעברי הכל כמו גדולה!! ברוכה הבאה לצה"ל
.

just adiki

New member
כבר עבר חודש אה?...

הזמן עובר מהר לא?:) אני מקווה שאני אהנה מהטירונות כמו שאת נהנת!

Galuush

New member
כן.. ממש!!

אני לא מאמינה שכבר עבר חודש!! שיהיה המון בהצלחה
. מקווה בשבילך שתהני מהטירונות ושיהיה לך אחלה סגל שבעולם. תאמיני לי שלומדי להעריך אותם למרות שהם מתזזים לא מעט, בייחוד במטווחים לומדים להעריך אותם

just adiki

New member
אני כבר מהרגע הראשון אוהבת את

המפקדת שלי. כמו שזאת מפקדת והיא קשוחה כמו כולן אבל רואים שהיא מותק!
.

NITSAN6

New member
יאא בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo195.gif../images/Emo110.gif

תהני!

just adiki

New member
ליןןןן../images/Emo24.gif

הגבתי לך גם בפורום של שירי. תודה רבה על המילים החמות
ואיזה לשכוח? יום חמישי אני כבר אכתוב לכן פה! ואולי אם ממש יתחשק לי אני גם אשים תמונה עם מדים חח...

linoy7

New member
מה ז"א אם יתחשק לך?../images/Emo2.gif../images/Emo41.gif

זו פקודה
כן, ראיתי והגבתי לך

just adiki

New member
הנה אני פה...

קבלתי שחרור היום מכיוון שהיתה אזכרה לאבי. אתמול היה מתיש. הגעתי לבקו"ם ב8 וחצי ועליתי על אוטובוס, משם נסענו ללשכת הגיוס ועברנו את כל הצילומים, חיסונים, בדיקות וחתימות למניהן. את חברתי שעלתה על אוטובוס אחד לפניי ראיתי כבר עם מדים בשעה 12 [זה היה הלם מוחלט חח]. אני קבלתי את המדים רק בסביבות 5 וחצי[!!]. ב6 וקצת עלינו על האוטובוס והגענו לבסיס. הבנות במחלקה שלי ממש חמודות. שהגענו כבר התחילו להתנהג אלינו כמו חיילות.. כן, דיסטנט פשוט מטורף!! זה שעשע בהתחלה, בעצם-זה עדיין מצחיק. חילקו אותנו לצוותים אבל הם לא קבועים וביום ראשון כבר יחלקו אותנו לצוותים אחרים, למרות שאותן בנות מהצוות הראשוני הן גם אלה שיהיו איתי בחדר. בנות ממש מתוקות. הכי מבאס אותי שכנראה תתחלף לי מפקדת, אלא אם כן הלוואי יצא לי להיות איתה גם בצוות החדש. כמובן שגם היא קשוחה וצורחת חח... כמו כולם שם אבל יש לה פנים כאלה מתוקות [היא רשומה אצלי בפלאפון כ"המפקדת האיסלנדית" כי יש לה עיניים גדולות ואף קטן] חח, אי אפשר להיות אנטי כלפיה. היה היום קטע שהיא נתנה לנו שחרור של 20 דק' ואז פניתי אליה בהקשב המפקדת ואז היא הסתובבה אליי שהיא נושכת את השפתיים מנסה להסתיר את החיוך שלה. עוד מישהי ראתה שאחרי שהיא שלחה אותנו להסתדר בשורה היא צחקקה עוד פעם. איזה תפקיד קשה זה להיות מכ"ית. היום היא היתה ממש חמודה היא אמרה לשתי בנות לעבור למדי א' וללוות אותי לתחנה. ובכל פעם שאני יורדת או עולה ומחליפה אוטובוס להתקשר אלייה... ככה עד שהגעתי הביתה. בטלפון אני אומרת לה:'המפקדת יש לי שאלת בירור, גם בטלפון אני צריכה להגיד "כן המפקדת, הקשב המפקדת?'" ואני שומעת שהיא צוחקת!! "לא עדי, בלי הקשב". קמנו היום ב6 ועשרים. היום בבסיס עבר ב20 שניות. כי כל פעם הריצו אותנו להסתדר ב20 שניות עד שפתאום אנחנו מסתכלות על השעונים ואנחנו רואות שכבר 11. שהייתי שם הייתי בבאסה כי רציתי הביתה ושהגעתי הביתה כ"כ צחקתי על מה שהיה שם.. חח אז אני חושבת שזה אומר שהכל בסדר לא?.

Galuush

New member
בדיליי מטורף...

ואני יודעת שתראי את זה בדיליי מטורף כי סגרת שבת
. אני שמחה שהולך לך טוב
. אני מקווה שייצא לנו לדבר ושהזמנים שלנו ישתלבו פעם אחת, כי ממש בא לי לשמוע חוויות
.

למעלה