מידוויקס מידוויקס מידוויקס

DesertRose7

New member
../images/Emo41.gif מידוויקס מידוויקס מידוויקס ../images/Emo41.gif

אז לפי המידוויקס כרגע SON OF DORK נמצאים במקום ה-3 במצעד הבריטי שזה פשוט מעולה לנוכח העובדה שבמקום ה-1 נמצאת מדונה שהם רק יכולים לחלום על לעקוף את סינגל הקאמבאק שלה ובמקום ה-2 נמצאים ווסטלייף שהיו כבר שבועיים מקום ה-1 וירדו לשני עם סינגל חזק במיוחד (
) שימשיכו ככה
קחו לתשומת ה-
שהמידוויקס הו לא המצעד הרשמי וזה לא 100% שביום ראשון המצעד יראה ככה

loserontheloose

New member
ה-midweeks הזה מאכזב

לעניות דעתי, לווסטלייף לא היה מגיע מקום ראשון מלכתחילה עם השיר המשעמם (והקאבר) הזה - אז שבועיים במקום הראשון? ושבשבוע השלישי הם עדיין ימכרו יותר מ-SoD? מה נסגר? אנשים - תקנו את הסינגל! אני קניתי את 3 הסינגלים, ודרך האינטרנט קניתי את הגירסה הלייב ואת הגירסה האקוסטית אז אם אני יכולה, כולכם יכולים. מדונה זה מילא אבל את ווסטלייף חייבים לעבור!

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

אני איתך. כבר הרבה זמן הם לא הוציאו כזה שיר מדהים!!

DesertRose7

New member
חחח

קוראים לו בריאן.. עזבי חסר שם.. הוא חסר בכלליות!! לאן הוא נעלם לי?! (ארה"ב..חח) ראית את הקליפ של YRMU?

loserontheloose

New member
זאת הדעה שלך

מה את יודעת על השיר של ווסטלייף? ידעת שזה קאבר? ידעת שזה הקאבר ה-100 של השיר הזה? וחוץ מזה ידעת שניקי ובמיוחד קיאן מקבלים כמעט כלום לשיר באלבום של ווסטלייף? שחצי מהאלבום שלהם זה קאברים (6 שירים מתוך 12)? שהם לא שרים לייב באף הופעה? מהסיבות האלה ורבות אחרות אני נגד ווסטלייף כרגע. פעם הייתי מעריצה, עכשיו לא. ותגובות מעין "על מה את מדברת?" הן מפגרות, כי זאת דעתי, ואין זה אקסיומה שהשיר של ווסטלייף הוא שיר טוב, זה עיניין של דעה. ואני לא אוהבת אותו. הקליפ משעמם אותי, השיר מרדים אותי. זאת דעתי, תתמודדי עם זה.

DesertRose7

New member
אז כן.. אני ידעתי את זה

אבל כמו שזאת דעתך.. אני שופטת שיר לפי הביצוע שלו והפעם הביצוע היה פשוט מדהים. שמעתי הרבה אנשים אומרים שהגירסה המקורית הרבה יותר טוב, ניסיתי באמת שניסיתי.. אבל הבן אדם פשוט קרע לי את עור התוף. עד עכשיו אני ממש אבל ממש לא הבתי ווסטלייף. בהתחלה גם אנ יהייתי מעריצה.. אבל הם הידרדרו (לטעמי) בשלב מסוים וכך גם ההערכה שלי כליפיהם. אבל השיר הזה נותן לי תקווה שהם כן יכולים לחזור למה ואיך שהם היו. אז מה לעשות.. לא כולם נולדו כותבי שירים ומה לעשות שחלקם עומדים שם בשביל היופי. מה שאני מעריה בלהקה הזאת זה את שיין ואת מארק ופעם את בריאן, אבל הוא עזב אז זה כבר לא משנה. אז אם יש אנשים כמו שיין ומארק שזאת המסגרת שהם נכנסו אליה לפני הרבה שנים (ואני לא בטוחה כל כך על אחוז ההצלחה שיהיה להם בסולו) אז למה לא?! אם הם לא יכולים לכתוב או לא תמיד יכולים לכתוב או מצידי.. אפילו מעדיפים להיות להקת קאברים - לשלול אותם?! מה שבסופו של דבר אני שומעת זה את הקול שמבצע את השיר וממה ששמעתי- I LIKE IT (נא לקרוא בסגנון רננה-היכל התרבות)

loserontheloose

New member
הכי זול זה 2 פאונד

אבל יש בו רק שני שירים. האחרים עולים 3-4 פאונד כל אחד, אבל שווים בטירוף. ההורדות הרישמיות (גירסה חיה וגירסה אקוסטית) עולים פחות מפאונד כל אחד.

LovE BuSTeD

New member
אה סבבה לא הרבה...

את יכולה להביא לי תקישור שמזמינים ממנו? אה וכמה עולה המשלוח עצמו?

loserontheloose

New member
קישור...

הנה קישר לקנות מ-HMV (כי אמאזון לא נחשב לטבלה הרישמית). לא בטוחה כמה עולה המשלוח, כי אף פעם לא יצא לי להזמין משם. http://www.hmv.co.uk/hmvweb/artistIDSearch.do?ctx=280;-1;-1;-1&artistID=341416&artistName=Son+Of+Dork&primaryID=-1&secondaryID=-1&tertiaryID=-1

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| נו מה ציפית?

ברור שזה קאבר, בכל זאת זה שיר של ווסטלייף. אם את שואלת אותי כבר מזמן, מזמן הם הפכו מלהקה (טובה) לחבורת בלונדינים מטומטמים ששכחו שהם אמורים לכתוב שירים בשביל עצמם... או לפחות לשכור איזה אמן מזדקן בשביל שיכתוב & ילחין בשבילם... (כמו ש99% מהסלב עושים בימנו) אבל לפחות להוציא איזה משו מקורי, ולהפסיק לחדש כל הזמן! הדבר העצוב זה שבקרוב לא יהיה כבר מה לחדש... בכל זאת עד עכשיו 7 (?) אלבומים,מתוך הבערך 13 שירים בכל אלבום,פחות או יותר...... נמ... אהה.... 12 הם קאברים? עצוב :(

loserontheloose

New member
6 שירים מתוך 12

אבל היית קרובה. ואני מסכימה עם הכל חוץ מהקטע של הבלונדינים - החצי הדומיננטי של הלהקה (יענו אלה ששרים) הם לא בלונדינים. והאדון איגן הוא לא בלונדיני אמיתי אז הבלונדיני היחיד זה ניקי, שגם עוזר לעצמו עם חימצון....

למעלה