מידע על השחקנים

P A T D F A N

New member
../images/Emo41.gif מידע על השחקנים ../images/Emo41.gif

שכל אחד ישרשר לפה מידע שיש לו שקשור איכשהו לשחקנים של OC :) אני אתחיל!

P A T D F A N

New member
רייצ'ל בילסון בסרט Jumper

מתוך IMDB: A teenager from an abusive household discovers he can teleport from one place to another. He uses this ability to search for the man he believes is responsible for the death of his mother, drawing the attention of the NSA, and another kid with the same power. תרגום [לא מדוייק, האנגלית שלי לא משהו] נער שבא מבית עם התעללות מגלה שהוא יכול לשגר את עצמו ממקום אחד לשני. הוא משתמש ביכולת שלו כדי לחפש אדם שמאמין שיש לו אחריות למוות של אמו, הוא מושך את תשומת הלב של נאסא [?] ועוד ילד עם אותו כוח. לא רשום שם בידיוק מה התפקיד של רייצ'ל, רק שהיא משחקת מישהי בשם מיילי. הסרט מתוכנן לצאת ב15.2.08.

Lolm10

New member
../images/Emo202.gifמישה ברטון../images/Emo202.gif

הסרט: Virgin Territory קומדיה רומנטית , מתכונן לצאת ב21 לספטמבר, 2007 למישה קוראים שם פנפינאה , Pampinea תוכן: קבוצה של צעירים תושבי פרינצה ( עיר בירה של אזור טוסקני שבאיטליה) נמצאים בכפר ומחכים שהמגפה תחלוף בעיר. המגפה נקראת Black Death (מוות שחור) מתו ממנה מיליוני אנשים בסביבות המאה ה14. בשביל להעביר את הזמן הם מספרים אחד לשני סיפורים על אהבה ועל הרפתקאות. הסרט: Finding t.A.T.u. כרגע מצלמים את הסרט והוא אמור לצאת בשנת 2008 , זהו סרט דרמה. לדמות של מישה קוראים לנה. תוכן: זהו סיפור על שתי בנות שמכירות אחת את השניה דרך אתר מעריצים של להקת פופ טאטו, ג'יני אמריקאית ולנה רוסיה מתאהבות אחת בשניה לאחר שנפגשות בהופעה של הלהקה. הן נשאבות לתוך עולם מסוכן של אובססיה, שימוש יתר של סמים ורצח. כרגע זהו.

West Doll

New member
היי זה לא החבר של רייצ'ל בילסון?../images/Emo12.gif

או שזה סתם אחד דומה?

West Doll

New member
טוב, עכשיו בדקתי וזה הוא../images/Emo3.gif מגניב../images/Emo6.gif

West Doll

New member
תמונות מאחורי הקלעים של הסרט Finding t.A.T.u

תמונות כאן. ופה אתם יכולים לראות קליפ קצר של ריקוד שמישה מבצעת בסרט...

P A T D F A N

New member
אבל היא בכלל מלונדון;[

חח גם אחותה נדפקה עם שם רוסי. הניה. :S ההורים של היום ..

West Doll

New member
../images/Emo12.gif

הייתי בטוחה שיש בה משו רוסי! ניפצת לי את הבועה

למעלה