מיהו הרוכב הדוהר בסינגל

talctalc

New member
הייתי מהמר על

מר אילן שחם, ולו בזכות שילדת השוגר 3, שגם במטושטש הצבע שלה מאוד..אה...ייחודי, למרות שמצד שני...את אילן ראיתי עד עכשיו רק עם חולצת ה MOAB שלו, לכן בקצרה אטען שאן לי ממש מושג

רֶשֶף

New member
כמובן

תקבל להוביל את סינגל 21 על ג'אמיס XLT תותחיים בפעם הבאה שאנחנו בבן-שמן. (ובינתיים אני מאחור כבר אפרק לך את המארין לגורמים
) הא? איך זה בתור פרס?

IlanShacham

New member
הנה מפה מעודכנת עם סינגל 21

רק ש 21 זה לא שם טוב לסינגל, אז שיניתי את שמו ל"סינגל המעגלי המשובח על שם קסרשל"ב רשף" (קצין סינגלים ראשי שנותן לכולם בראש) אגב, טל, חולצת ה Primal Wear שלי היא החולצה הייצוגית שלי, המשמשת לאירועים מיוחדים (כמו יציאה לטיול נורמלי...). יש לי עוד חמש חולצות שאני אשמח להכיר לך ברכיבות שונות.

רֶשֶף

New member
קסרשל"ב אחותך ../images/Emo13.gif

הרשיתי לעצמי להכניס תיקון קטן באיזור סינגל 9 (קשה, קשה בלי המספרים) - הקטע שעלינו בחזרה התחברנו לעיקול ב-9 אבל פנינו מזרחה (לפני שירדנו בחזרה על הלבן עד נחל גימזו ורכבנו לעשות את "משפחת 7"). אגב, שמתי לב שהוספת עוד כמה שבילים (שחורים). סופסוף העסק מתחיל לקבל צורה של בן-שמן
לאישורך.

IlanShacham

New member
הסינגל התווסף למפה

לא בדיוק איך שסימנת אותו, אבל לא נורא
בקרוב יעודכן במאמר.

shl17

New member
מה קנית דוקא eggbeaters ?

אני מקווה בשבילך שרכשת את המקציפים הגדולים עם המסגרת ,הקטנים נראים לי לא לענין

רֶשֶף

New member
תמשיך לקוות ../images/Emo13.gif

רכשתי את המקציפים האלו כבר לפני קרוב לשנה. אבל אז עוד לא היו לי ביצים

IlanShacham

New member
אה! אני מכיר אותו! ../images/Emo8.gif

סחטיין לטלסי על הזיהוי המהיר. אפילו לי לקח כמה שניות לזהות. אמנם מטושטש, אבל לפחות ככה נראה כאילו אני זז מהר...
. תודה מר רשף. 7a, אגב, זהו כינויו של הסינגל בגירסה של המפה שהכילה מספרי סינגלים לצורך דירוג רמת הקושי שלהם.

למעלה