מיוז וMCR

CitizenErased

New member
../images/Emo41.gifמיוז וMCR../images/Emo41.gif

התכנון בהתחלה היה ל
את זה להודעה על מיוז ופאניק, אבל אחרי שזה הסתבר כשקר וכזב (
) שרשרתי את ההודעה השניה ל
ופתחתי הודעה חדשה בקשר לזה... אז ככה, חלקכם, אם לא כולכם, ודאי שמעתם על הפרויקט שאנחנו מארגנים בפורומים של MCR ומיוז. פרויקט הוידאו. הפרויקט נסגר עוד יומיים (ה16 בחודש. שבמקרה הסתבר גם לפני כשבועיים שבאותו היום תהיה הבכורה של הקליפ החדש של מיוז *לאקשורה*) ככה שאם אתם עוד רוצים להשתתף - תמהרו
למי שלא שמע על הפרויקט...
מה הקטע
לצלם קטע וידאו של עד דקה של עצמכם מדברים/עושים משהו בשביל MCR ו/או מיוז ('ו' זה במקרה ואתם מצלמים וידאו אחד בו אתם לא מזכירים את השם של הלהקה ואז אני יכולה להשתמש בזה בשביל 2 הלהקות) - לבד או עם חברים (את כמה גס שזה עלול להשמע) אני אוספת את הקטעים, עורכת אותם יחד (הקטעים יחתכו להרבה קאטים פיצים של כ5-10 שניות כל אחד ויפוזרו בינהם כדי שלא תהיה התרכזות בכאלה שצילמו יותר זמן ואנערף), מוסיפה להם מוסיקת רקע (אנחנו מרכיבים פסקול לכל להקה) ומעבירה ללהקות את הוידאוים בחודש הבא בארה"ב או בדואר אם אני לא אצליח להעביר פנים מול פנים.
והרעיון הוא
עוד קצת צומי למעריצים הישראלים. בצורה לא מפתיעה רוב האנשים שהצטלמו עד עכשיו אמרו בין היתר "please come to Israel" ובעיקרון זו מן הסתם המטרה המרכזית. שתי הלהקות יודעות שיש להם כאן מעריצים, שתי הלהקות קיבלו בעבר אישית דברים מהארץ ושתי הלהקות הביעו רצון להגיע. זה מן כזה תזכורת נוספת שאנחנו כאן.
אני מתבייש/ת / אני מכוער/ת / אני אבהיל אותם והם לא ירצו לבוא... וכו'
יש לנו כבר יותר מ50 אנשים שהצטלמו. תאמינו לי שכל אחד יפה בדרך שלו ושבכל מקרה זה ממש לא משנה. יראו אתכם בקושי ל5 שניות כל פעם ולא בדיוק תהיה להם אפשרות להתחיל לחפש את החצ'קון שבדיוק צמח לכם בשניה שהתחלתם להצטלם. בעיקרון העניין הוא שאם אתם אוהבים את אחת הלהקות אז אין לכם מה להפסיד, להפך. זה פרויקט באמת עצום וכולם משקיעים בו המון והלהקות מאוד יתלהבו ממנו. מספיק שתצלמו את עצמכם אומרים רק "היי" וזה כבר יהיה משהו. זה עדיף על כלום. אז אם אתם אוהבים שיר אחד או יותר של אחת הלהקות הנ"ל (וגם אם לא חח), אני מאוד אשמח אם תשתתפו! רק תמהרו, יש לכם יומיים אפשר לשלוח לי: 1. אם הקובץ קטן מ3 מגה - לאימייל: [email protected] 2. אם הקובץ בין 3-7 מגה - למסן: [email protected] 3. וקבצים גדולים יותר דרך האתר yousendit.com לכתובת [email protected]

Luna Sphere

New member
אוי אוי רעיון מדהים

המוןןן בהצלחה אני לא מעריצה גדולה של מיוז, ובטח שלא של MCR אז עדיף שתשמרו את זה לעצמכם P:

CitizenErased

New member
חח תודה ../images/Emo13.gif

בעיקרון הכרחתי גם לא מעריצים שלהם להצטלם חח אבל אם 60 אנשים מצולמים + אני לא מודאגת יותר חח אני יכולה למלא להם 20+ דקות בקלות! They won't know what hit them (ושוב אני תוקעת משפטים לא קשורים באנגלית)

lestatgirl

New member
עכשיו בתכלס

איזה השפעה את חושבת שתיהיה? כאילו זה הצליח פעם? זה יגיע אל הלהקה עצמה מעבר למנג'רס או חברות התקליטים? לא רוצה להיות פארטי פופר, רק רוצה לדעת אם יש סיבה לאיזה ניצוץ של תקווה או ציפייה..

CitizenErased

New member
תשובות ../images/Emo6.gif

1. קודם כל התקווה היא שאני אצליח להעביר להם את זה בעצמי בארה"ב (אני טסה עוד 3 שבועות לסיבוב ההופעות המשותף שלהם חח). למיוז אני דיי בטוחה שאני אצליח כי המנהל שלהם יודע שיש לי משהו להעביר להם והוא מקסייייים. לMCR הסיכויים שאני אצליח להעביר בעצמי הם יותר נמוכים, במקרה ואני אחזור עם זה לארץ אני שולחת את זה למישהו מוורנר בראדרס שהבטיח לי אישית שהוא ייתן להם (הצקתי לו באימיילים חח) 2. השפעה.. לא יודעת. אני יודעת שעשו משהו דומה למיוז בפורטוגל ואחרי הרבה מאוד שנים שהם לא התייחסו אליהם בסיבובי הופעות הם פתאום הגיעו לשם בסיבוב הופעות האחרון. אני רק יודעת שזה שווה לנסות. אני חושבת שלזה תהיה יותר השפעה מלכל עצומה כי הם יראו את האנשים ויבינו אולי עד כמה זה חשוב לקהל פה

CitizenErased

New member
זו גם אפשרות חח

האמת שחשבתי על זה חחחחחחח בכל מקרה אני אחכה הרבה בחוץ למיוז אז אני מקווה לראות את בריאן *סקסי* שכטר או מישהו ואז לדבר איתו על זה. ווווואי בריאן שכטר וטום קירק באותו מקום.......

lestatgirl

New member
אווו תודה

הבנתי והפנמתי, אז כמובן שאסיים בשאלה שאין לה כל קשר לעיניין. מה הסיכויים לראות את מיוז מופיעים בווניו קטן? כאילו לא מועדון מטר על מטר אבל לא מבנים ענקיים ואיצטדיונים ? הכוונה בהופעות שמוכרים אליהם כרטיסים לא באיזה חלטורות לא מאורגנות בפאב השכונתי כי מישהו נכנס עם איזה גיטרה או באס אל תוך הבר ולמישהו יש פסנתר בלפ טופ ומת'יו נורא שיכור ודומיניק מתופף עם חתיכת פיש אנד צ'יפ]ס שרופות על אחד השולחנות?

CitizenErased

New member
רק בארה"ב.

בעיקרון הסיבוב ההופעות האחרון שלהם באירופה היה בווניוז של בין 7000-20,000 אנשים. שזה בסדר, זה רגיל כאילו. ארינה רגילה. הסיבוב הופעות הבא שלהם הוא כבר באצטדיונים - 50,000-90,000 אנשים. יש להם הופעה אחת בלוקסמבורג של 7000 אנשים נראה לי אבל נמכר הכל תוך פחות משעה בארה"ב אני רואה אותם עכשיו שוב בארינה של 7000 אנשים... בסיבוב הופעות הקודם שלהם שם הם הופיעו במועדונים של עד 4000 אנשים, שזה חלומי לאללה. אבל עכשיו Starlight שם נכנס למקום הגבוה ביותר שלהם בארה"ב אי פעם (7) ופתאום הם עלו שם לדרגת כוכבים והצליחו למלא את המקום הזה בסן פרנסיסקו של ה7000 אנשים ובלוס אנג'לס של 20,000 חח

lestatgirl

New member
אז רק אם הם יופיעו פה זה יהיה בסדר

גודל נורמלי?... מה הסיכויים לקבל עבודה כראודי ולראות את הכל מצד הבמה?.........~נואשת~

CitizenErased

New member
הלוואי וזה היה פשוט ../images/Emo7.gif חח

ובעיקרון כן... מיוז מופיעים בחודשים הקרובים בכל מיני ארצות שהם אף פעם לא הופיעו בהם (לוקסמבורג, פולין, לטביה, מקסיקו...) ובחלק מהמקומות האלה הם מופיעים במקומות נורמליים. סביר להניח שגם אם הם יבואו לארץ הם יופיעו במקום של 10,000 אנשים בערך.

sapir lee

New member
60 אנשים?!?

יפה יפה...האמת בהתחלה פחדתי שלא מספיק יצטלמו וזה לא יצא לפועל...אבל אני שמחה שטעיתי! איזה כיף הם באמת יראו אותי!!

TzlilSimple

New member
עד מתי צריך לשלוח לך?

בקשר לוידיאו של MCR או שזה עבר את התאריך...?

CitizenErased

New member
עד היום! יאללה לשלוח!

טוב שלא הפציצו אותי בוידאוים היום חחחחח קיבלתי בערך 20 מסרים ו15 אימיילים רק בקשר לפרויקט חחחח

למעלה