מילה על מדיניות

../images/Emo41.gif מילה על מדיניות ../images/Emo41.gif

לשמחתי הפורום מבוסס בעיקרו על "וותיקי" אינטרנט וככאלו קל לנו יותר להתמודד עם תופעת הכותבים האלמונים אני משתדל, ולא תמיד זה קל, לקבל מגוון של דיעות אני חושב שמותר לאחרים תהיה דעה שונה ויותר מכך, מותר לאחרים אפילו לטעות כמו שזה (ככה אני מקווה) מותר גם לי בזמנו כל פוליטיקאי ניסה להגיע לחרצופים מי שלא היה שם כאילו לא נמצא בלב המודעות הציבורית ככה זה גם בפורומים אין לך איזה אלמוני או שלושה בפורום -> משמע הפורום איזוטרי סוף כל סוף גם הפורום שלנו קבל הכרה - ברכותי לנו
אני לא מתכוון למחוק הודעות שכאלו אלא אם מהוות פגיעה אישית גסה כמה גסה ? לא יודע. ארבע וחצי צול בערך יתרה מכך, לא אמנע מלצרף קישורים לשרשרת שיש בה הודעה שכזו הרבה פעמים הודעה שכזו משרתת בדיוק את ההפך ממטרת כתיבתה כי רוב הקוראים, רוב הזמן ורוב הנושאים מזהים שזו כוונת ה"אלמוני" ומיד יוצרים אמפתיה למותקף ולא למתקיף מה שכן ועד כה זה היה ככה ואני שמח על כך נא לא להגרר ללתגובות להודעה שכזו שתוותר מיותמת וכקריאה רפה ללא הד וכמו שאמרתי בכותרת ייתכן שאני בגישתי טועה ייתכן שיש דיעות שונות משלי בנושא ו-ב-צ-ד-ק ליאור

מסכימה איתך על כך שלא כדאי

להגיב לאלמוניות, ולכן כותבת את מה שאני חושבת בשירשור להודעה שלך. פשוט נבצר מבינתי למה מישהי לא מכאן (בהנחה ובתקווה שזו לא אחת מחברי הפורום הקבועים) כל כך מוטרדת מהודעה ומדיון בנושא כל כך לא קונטרווסלי ולא פוגע באף אחת, עד כדי כך שהיא נכנסת ומשאירה הודעה מעליבה, מה גורם לאנשים כאלו להיטפל להודעות??????? תמהתני.... ואם זו/זה מישהו מהפורום אז למה לא לכתוב בשם האמיתי וכך להביע דיעה שונה, כמו שכתבת, "מותר לאחרים תהיה דעה שונה". דווקא האלמוניות של ההודעה היא זו שגורמת לאותה דיעה להישמע קנטרנית ופוגעת.

קרן משם

New member
כגולשת אינטרנט ותיקה-דעתי

עם חלק מדברייך הסכמתי אבל עם חלק גם לא. יכולתי לכתוב לך זאת ´מאחורי הקלעים´ ולהשאיר את השטח ´נקי´ אבל אני חייבת להוציא זאת (פה) החוצה מכיוון שהגבתי גם בהודעה ההיא! אני כמעט אף פעם לא מורידה את ראשי, שותקת ומתקפלת אל מול אצבע המופנית אלי (ואם אני אחת מחברי הפורום הנ"ל משמע האצבע היתה מופנית גם אלי) כמו שלעולם אינני פותחת בקללות וגידופים (ולמרות שהרמה בהודעה שם היתה רדודה לדעתי , בכל כוחי שמרתי על איפוק בתגובתי, למרות שהיה לי קשה!)...אך בח´ברה שאני נמצאת ומכבדת קשה לי לקבל שמישהו (סתם מדברת בלשון זכר) יכנס וב2 משפטים יפסול דרך חיים של אחרים אישית לא התאמתי לרוב התגובות להודעה של סיגל ועל חלק אפילו תהיתי...אך הודעתי למעלה היא עדות שאפשר להציג דברים גם אחרת! אופי חרה יש לי, מה לעשות? אני מצפה מאחרים להתנהג כמו שאני מתנהגת, כנראה זה משהו לא נורמלי הציפיה שלי, כנראה שהדפקט הוא בי! (אם אתם 3 שם בהודעה למעלה שחושבים אחרת!) אני תמיד אגיב למי שחולק על דעתי או אם עיניי יצודו הודעה של מישהו שפונה בצורה בוטה לח´ברה שמשרתת אותי, גם אם לא הכי התקרבתי לחברים פה עדיין אני מרגישה שאני לא מוכנה לתת לאיזה אלמוני לפגוע בנו ולא לכבד אותנו במינימום צורת הצגת דיעה שונה. חייבת לציין שמותר ואפילו רצוי להביע דיעות שונות בפורום מזה מתקיים דיון טוב, אך על מנת להמשיך בדיון טוב עם מגוון דיעות יש לכבד אחד את השני, הנימוסים מחייבים זאת! אדם שלא מכבד את הזולת הוא אדם שלא מכבד את עצמו! מיציתי, מקווה שהייתי ברורה.

קרן

גם דעתי היתה קצת שונה מרב הדעות בדיון ההוא והדעות של כולם, כמו גם הדעה שלך ושלי הן לגיטימיות. מה שהסכמתי עם דרך הניהול של ליאור שהוא דווקא לא מוחק את ההודעה הגועלית שנכתבה (הוא ימחק רק הודעות שפוגעות באופן מכוון ואישי) וזה מקובל עלי. אני גם מרגישה שלהודעות הכתובות בטעם רע אני לא מוכנה לענות. אני לא רואה בכך חולשה לא לענות, אני רואה בכך כוח! מי שלא מכבד אותי בתשובה הגונה אני לא מכבדת אותו בתשובה. אין לי בעיה כלל וכלל עם דעות שונות ובהרבה דברים השקפת עולמי שונה מחברי הפורום (חלקם או רובם - עיין ערך שינה משותפת) ואני בטוחה שהם מכבדים את דעתי כמו שאני מכבדת את דעתם ומגיבה בכבוד ובנימוס בהצגת השקפת עולמי! ואין לך אופי חרא, יש לך אופי כן ואמיתי ואני אישית מאוד אוהבת את זה

קרן משם

New member
תודה יקירתי../images/Emo24.gif

וקראתי את הודעתך גם ------>שם ולא כתבתי את דבריי עם כעס חלילה... (בהודעה בה כתבת על מילוי צרכים) אלא כאמור מתעניינת, מקשיבה וכותבת תמיד את דעתי הכנה... חוץ מזה חייבת לומר שאת מקסימה

למעלה