מילון מונחים

GGOODD

New member
../images/Emo41.gif מילון מונחים../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

שימו לב, הנהלת הפורום מעוניינת לפתוח בימים אלו מילון מונחים לפורום הפקת וידאו. ולכך נזדקק לעזרתכם, בימים הקרובים נפתח את מילון המונחים עם מונחים בסיסיים בלבד... כל מי שמעוניין לתרום מונח בכל תחום שהוא הקשור להפקת וידאו מוזמן לעשות את זה וזה יהיה ממש נהדר ויסייע לנו וגם לכם רבות! מי שמעוניין לעשות כדבר , לתרום מונח אחד שניים או הרבה יותר מוזמן לפנות אל אחד המנהלים במסר או לדואר האלקטרוני: [email protected] תודה, הנהלת הפורום!

GGOODD

New member
שימו לב!

מילון המונחים של הפורום נפתח! המונחים במילון עוד דלים יחסית אך צוות הנהלת הפורום עובד על כך ועד יום ראשון המילון יהיה מלא יותר... אתם תוכלו לסייע בכך כמו שציינתי בהודעה הקודמת בשליחת מונחים במסר או באי מייל... מהלך שבהחלט יוסיף!
ברצוני להודות רבות לג'ודי (Judyr) אשר שלחה לי מספר רב של מונחים זה באמת סייע רבות למילון שלנו ועל כך אני רוצה להודות לך רבות!!! אני מקווה שצעד זה יוסיף לתוכן הפורום ויסייע למי שמתעניין!!! תודה, הנהלת הפורום!

tv007

New member
תוספות למילון מונחים מקצועי ../images/Emo41.gif

מילון המונחים המקצועי, הוא יוזמה נפלאה, ואני רוצה בהזדמנות זאת להציע מילונים נוספים, מלבד הקיימים,,, צוות הפקה - עוזר במאי, איש בום, מפיק, מפיק בפועל, עורך און ליין, עורך אוף ליין, הרשימה ארוכה, וזה המקום זוויות צילום - קלוזאפ, קלוזשוט,שוט, וכו,,, ז'אנרים בקולנוע וטלוויזיה - מאנימציה ועד מותחן, מפעולה עד דרמה, קומדיה רומנטית, סיטוקום, טלנובלה, ועוד, תסריט ותסריטאות - תוכנית העבודה של הסרט היא התסריט, מילון המונחים יעזור לצוות ההפקה לקרוא אותו, רק לא מזמן העלתי גירסה ראשונית של מילון כזה, בכללי, אפשר להוסיף גם מונחים מעולם הפרסומות והקדמונים, כמו טייזר וטריילר, [סרטון בקרוב] ואפשר כמובן גם לכלול קישורים למילוני מונחים באינטרנט, [ אני אתן כמה ] או בכלל לבקש שיעלו לכאן כמה שיותר חומר לימודי! [כמו שNOAM S] הציע פעם,,, ובעיה טכנית מרגיזה: למה אין אפשרות לפתוח את המילון ולראות את ההגדרה לצד המונח, בלי ללחוץ אחד אחד, על כל מונח? אני מבטיח להעלות לכאן עוד מונחים, וקישורים למילוני מונחים ועוד,

GGOODD

New member
יש עוד המון מונחים שאפשר להוסיף

אם ברצונך לקחת את היוזמה ולהכין קובץ word של מונחים שאתה היית רוצה לראות בפורום ואת פירושם כמובן, אז בהחלט זה יסייע לנו רבות פעולת ההוספה של המונחים היא עניין של זמן וכל מי שמעוניין לתרום רק יסייע לזירוז התהליך...

למעלה