סחתיין ../images/Emo13.gif
היה נחמד אם הערכים היו מנוסחים בצורה יותר "מילונית", כלומר להשמיט את כל ה"זהו", "בערך" "אין לנו שום דבר לומר עליה, אבל שתדעו" וכאלה. זה קצת מעיק אחרי כמה מונחים כאלה... גם התודות קצת נמאסות זמן מסויים. סורי רותם :X יהיה נחמד אם בנוסף ללהיות מצחיקים וקורצים לפורום הערכים אשכרה יתרמו מידע יותר רחב על רונה, למי שלא יודעת... אבל כמה ערכים ממש מצחיקים. קצת הרחבות על הערכים: מבול: ה-שיר של רונה, בימי הטריו כונה בשם earthquake. הידעת? בשניות הקצרות בהן שרה רונה קינן בהופעה את המילים "והכל יקפא" מתוך השיר "מבול", צונחת הטמפרטורה הממוצעת של לבבות המאזינים בשלוש מעלות לערך. מפל טמפרטורות זה מביא לכך שטיפות כבדות של רגש מתעבות על הקירות החיצוניים של חדרי הלב. (אלכס בן-ארי) נשימה: פעולה המופיעה כמעט בכל שיר ומעסיקה את רונה תמידית. (ציטוטים: "לנשום בספירה לאחור", "איך אפשר לנשום", "אל מפלס הנשימה", "All i want is to breath" "את לא יודעת כמה אוויר אני צריכה בשביל לנשום" "צעד מדוד, הפסקה, נשימה" "בסוף יגיע גם תורך לנשום בשקט") יונה וולך: משוררת אשר סייעה לפריצה הגדולה של רונה לעולם המוסיקה בעודה בת 18. רונה אוהבת לחזור על הסיפור כיצד נבחנה בבגרות בספרות על שירי יונה וולך, ובאותו הערב הופיעה בשיריה. (אתה חברה שלי גם דורש ערך לדעתי) פולקע: אומצה בשידור חי בתוכנית "שירזוג" (אני לא זוכרת איך קראו לה, רק איך גידי קרא לה, פאדיחות), יחד עם גידי גוב. נקראה במקור מאיה (נראה לי). תנועות ידיים משונות: הייתי מרחיבה על המגוון, אני זוכרת שלא מזמן כתבת פה הודעה מפורטת על זה. שלא לדבר על התנועות של גידי. דורי מנור: מגיש יחד עם רונה את תכנית "ציפורי לילה מתרוממות" (ע"ע). שניצל עם פתיתים וקטשופ: המאכל האהוב על רונה. שכחת את "מצאה את הדרכון"... אוסיף עוד כשיהיו לי רעיונות או כוח. הזול מביניהם.