מילון פורום רונה קינן - יצא לדרך

ROTEM30035

New member
../images/Emo41.gifמילון פורום רונה קינן - יצא לדרך../images/Emo70.gif

אז פתחתי את מילון פורום רונה קינן. רואים שם למעלה? מ-י-ל-ון- מ-ו-נ-ח-י-ם, זה זה. הוא מצחיק, הוא מתעתע, הוא מעביר את הזמן. כנסו כנסו, ותוסיפו עוד משלכם. אפשר גם להוסיף כאן, לשרשור הזה, דברים ששכחנו. אני מבטיחה לעדכן.

ROTEM30035

New member
ותודה לטלית נודדת על הרעיון

גרמת לי לפנות זמן במיוחד בשביל זה. זה חתיכת הישג :]

סחתיין ../images/Emo13.gif

היה נחמד אם הערכים היו מנוסחים בצורה יותר "מילונית", כלומר להשמיט את כל ה"זהו", "בערך" "אין לנו שום דבר לומר עליה, אבל שתדעו" וכאלה. זה קצת מעיק אחרי כמה מונחים כאלה... גם התודות קצת נמאסות זמן מסויים. סורי רותם :X יהיה נחמד אם בנוסף ללהיות מצחיקים וקורצים לפורום הערכים אשכרה יתרמו מידע יותר רחב על רונה, למי שלא יודעת... אבל כמה ערכים ממש מצחיקים. קצת הרחבות על הערכים: מבול: ה-שיר של רונה, בימי הטריו כונה בשם earthquake. הידעת? בשניות הקצרות בהן שרה רונה קינן בהופעה את המילים "והכל יקפא" מתוך השיר "מבול", צונחת הטמפרטורה הממוצעת של לבבות המאזינים בשלוש מעלות לערך. מפל טמפרטורות זה מביא לכך שטיפות כבדות של רגש מתעבות על הקירות החיצוניים של חדרי הלב. (אלכס בן-ארי) נשימה: פעולה המופיעה כמעט בכל שיר ומעסיקה את רונה תמידית. (ציטוטים: "לנשום בספירה לאחור", "איך אפשר לנשום", "אל מפלס הנשימה", "All i want is to breath" "את לא יודעת כמה אוויר אני צריכה בשביל לנשום" "צעד מדוד, הפסקה, נשימה" "בסוף יגיע גם תורך לנשום בשקט") יונה וולך: משוררת אשר סייעה לפריצה הגדולה של רונה לעולם המוסיקה בעודה בת 18. רונה אוהבת לחזור על הסיפור כיצד נבחנה בבגרות בספרות על שירי יונה וולך, ובאותו הערב הופיעה בשיריה. (אתה חברה שלי גם דורש ערך לדעתי) פולקע: אומצה בשידור חי בתוכנית "שירזוג" (אני לא זוכרת איך קראו לה, רק איך גידי קרא לה, פאדיחות), יחד עם גידי גוב. נקראה במקור מאיה (נראה לי). תנועות ידיים משונות: הייתי מרחיבה על המגוון, אני זוכרת שלא מזמן כתבת פה הודעה מפורטת על זה. שלא לדבר על התנועות של גידי. דורי מנור: מגיש יחד עם רונה את תכנית "ציפורי לילה מתרוממות" (ע"ע). שניצל עם פתיתים וקטשופ: המאכל האהוב על רונה. שכחת את "מצאה את הדרכון"... אוסיף עוד כשיהיו לי רעיונות או כוח. הזול מביניהם.

ROTEM30035

New member
האמת שזה היה בתכנון

כלומר, להוסיף מידע אמיתי ולא רק מילון שטויות של הפורום. מה גם שאין ספק ש-69 ערכים בשעתיים, זה לא מילון אבן שושן. אני אוסיף את שלך, ואפתח את כל הערכים כך שתוכלו לערוך אותם גם בעצמכם. המילון לא סגור, להיפך! הוא רק יצא לדרך, כאמור =] תודה על הביקורת (אפילו שנמאס מהתודות), תוסיפי עוד בשמחה.

ROTEM30035

New member
או, וגם

הדרן - "אנחנו עכשיו נצא לכמה דקות לריטואל הקבוע, ומייד נחזור"

אחלה שינויים ../images/Emo45.gif

עוד עדכונים קלים (איזו מעיקה אני, באמת תתני לי לערוך בעצמי ואחסוך לך את הטרחה): טל גורדון - טל מספרת על המפגש ביניהן: "לפני למעלה מתשע שנים, באיזה ערב במועדון אלנבי 58 ז"ל, הרמתי את הראש והמבט שלי פגש זוג עיניים כחולות שהרגשתי שיש לי איזה קשר אליהן, למרות שהיו שייכות לנערה שלא ראיתי מימיי. התגברתי על הבושה ומצאתי את עצמי ניגשת אליה ושואלת לשמה. כשאמרה שקוראים לה רונה קינן, קישרתי את השם לדיבורים על הנערה הכל כך צעירה ומוכשרת שהשתתפה בפרויקט של ערן צור, "אתה חברה שלי". מודה שלא שמעתי עד אז את אותו אלבום, אבל רק מהעיניים שלה ידעתי שהשירים שלה יהפנטו אותי, ואמרתי לה שאני מרגישה שאנחנו צריכות לעשות משהו ביחד, ושתתן לי, אם אפשר, את הטלפון שלה." אגב, הראיון הזה ממש מקסים, למי ששכחה (כמוני): http://www.habama.co.il/Pages/Description.aspx?Subj=3&Area=1&ArticleID=4806 כמו שיורד גשם - אחד משני הקליפים בהם רונה מופיעה בשיער פזור (הקליפ השני הוא "ילדי הלילה" של אהוד בנאי, שאולי דורש ערך משל עצמו?). לנשום בספירה לאחור - רבים חושבים כי זהו הדיסק הטוב ביותר שלה עד כה. ענבל פרלמוטר - (אהבתי את הערך אגב) רונה השתתפה במופע לזכרה של ענבל פרלמוטר בשנת 97' יחד עם יפעת נץ, יעל כהן, אסי לוי, דנה ברגר ואלונה קמחי. אני זוכרת איזשהו ציטוט של רונה שהיא היתה רואה את ענבל עומדת ברחוב דיזינגוף עם הגיטרה ולוקחת מונית להופעה ושזה היווה איזשהו מקור השראה וקינאה בשבילה, אבל לא הצלחתי למצוא את הציטוט המדויק... שירי - החברה של רונה (ראוי לציון), לאחרונה שומעים דיבורים על ילדים, בעיקר מצד אמא של רונה. איך באמת קראו לתוכנית ההיא עם גידי גוב??????? הושיעו. נ.ב. גם תמר קרוון גרמה לרונה לפזר את השיער. אין לי חיים

ROTEM30035

New member
ניסיתי להפוך את המילון לפתוח

זה מוציא את הערכים מסיווג של אותיות ומראה אותם כ"חברי תפוז מבקשים שתעזרו להם להגדיר..." בלה בלה בלה, בקיצור זה יוצא מעאפן שכזה. אז אני אעדכן כל מה שתרשמו עד שאמצא פתרון יצירתי, הולך? ותודה, עברתי ערך ערך והוספתי פרטים, כשיהיה לי זמן אחפש גם תמונות הולמות לכל הערכים. מממ... אתן מוזמנות אגב - לעזור גם בזה. תעלו תמונות לשרשור הזה וציינו לאיזה ערך תרצו להוסיף אותן.

למעלה