מיפוי סינגלי בן-שמן יצא לדרך

IlanShacham

New member
../images/Emo41.gifמיפוי סינגלי בן-שמן יצא לדרך../images/Emo41.gif

מצורפת מפה ועליה הסינגלים אותם אני מכיר. (הסינגלים בסגול). כולם מוזמנים להוסיף את אלו שהם מכירים, ואני אוסיף אותם למפה הבסיסית עד שנמפה את כל הסינגלים. מפת הבסיס היא המפה של קק"ל, עליה העלתי דרכים לפי מפת הניווט של יער בן שמן. זה צריך להיות די מדויק, אבל אם יש אי דיוקים אנא ידעו אותי. כמו כן, אם מישהו מכיר סינגלים שחורגים במעט מהתחום הממופה פה, אנסה להוסיף את התחום.

יורם חן

New member
הוספתי עוד שניים על המפה של אילן

התוספת שלי היא באדום. הסינגל הקצר יותר שיוצא מהסגול של אילן, ניגמר בדרופ קצת מ פ ח י ד

IlanShacham

New member
יורם - צרפת את הקובץ הנכון?

אני לא מוצא את הסימון שלך...

IlanShacham

New member
הוספתי את מפת תל-חדיד בפורום הראשי

אתם מוזמנים להעלות עליה גם סינגלים.

alonaski

New member
יש אולי גירסה בשחור-לבן למי שאין

לו צבע במדפסת?...

IlanShacham

New member
נו, אז גילית עוד סינגלים אתמול

שאת יכולה להוסיף לי למפה?

alonfo

New member
הקיצר ../images/Emo24.gif

מי רוצה לרכב בבן שמן מחר (מוקדם) בבוקר, ולהוביל לסינגלים ? כשהייתי שם מצאתי רק איזה פגודה מוזהבת ומוזרה...
קיטורים, התבכיינות ועצירות פיפי, עלי...

IlanShacham

New member
הפגודה המוזהבת

הפגודה הזו, שנראית כל-כך לא במקום שם, נתרמה על ידי מלך תאילנד ליום הולדתה ה 50 של המדינה. לך תבין... לגבי מחר, אני בניווט רכוב בפארק בריטניה - אתה מוזמן להצטרף

aFish

New member
הקצר שהוספת...

זה השביל שמסתיים ב"כמעט קיר"? שיפוע מטורף שאמנם נראה רכיב אולם רק לבלתי מאוזנים לחלוטין....?

עמירוז

New member
הסינגל הכי ארוך בבן שמן סומן היום|ש

היום סימנו את הסינגל הכי ארוך לדעתי בבן שמן במסגרת הטיול השבועי של רוכבי חשמונאים. הסינגל מעגלי כך שבכל נקודה שמתחילים אותו אפשר לסיים בה. חנינו ביישוב מבוא מודיעים כמו שהמלצתי בעבר למטיילים באיזור ( נגד פריצות). מכאן נכנסים ליער באחת משני הדרכים. או שעולים בכניסה ליישוב בכביש הפנימי לכיוון דרום עד למגרש הכדור סל ובצמוד איליו יש ירידה ליער. או שיוציאים חזרה מהיישוב ופונים מייד שמאלה ליער דרך אנדרטת יהודי זנגלביה. רוכבים לכיוון כללי דרום מערב עד לחר' רג'ב. זיהוי החר' ע"י קבוצת עצי זית בודדת וסביבה טרסות. דרך החר' עובר שביל ישראל. רוכבים עליו מס מטרים דרומה ואז הסינגל חותך את הדרך. כאן אפשר להתחיל שמאלה או ימינה. המלצתי לצאת ימינה ( מערבה). מכאן סימנתי את כל הסינגל בכל נק' שעלולים לאבדו ע"י ציור אופניים וחצים בצבע שחור על סלעים. הסינגל נכנס גם לשדה פתוח ועושה לולאות נחמדות לתרגול פניות חדות. המלצתי לא לוותר עליהם כדי לא לאבד את הסינגל. טיפ נוסף: לאחר שנכנסים ליער יש קטע קצר של רכיבה על דרך גיפים וכניסה חזרה לסינגל. אז עושים את אחד הקטעים היפים שלו במגמת עליה. אפשרות א' להמשיך על הדרך עד היציאה שלו מהיער. ( לפני שעולים חזרה לנק' התחלה) ולעשות אותו הפוך. אפשרות ב' לעשות אותו בשני הכיוונים בקטע הזה הוא נראה אחרת מכל צד. ואז להמשיך את הקטע האחרון שלו באיזור החשוף. סך הכל כל הסינגל כ-5 ק"מ

IlanShacham

New member
והנה הסינגל במפה

הזיגזוגים שעשו האופנוענים בשדות די מעצבנים למעקב, אבל כדי לשמור על רציפות הסינגל, כנראה ששווה לעקוב.

IlanShacham

New member
וכמובן - כל הכבוד על מלאכת הסימון!

קהילת הרוכבים מודה לך

uribt

New member
מה הבעיה עם הזיגזוגים

פשוט לא לעלות עליהם, לחתוך 'דוך' לצד השני, הכניסה מסומנת על-ידי שתי חביות. משם יש קטע טכני נחמד במגמת עליה שאישית אני אוהב יותר מכל הקטעים המהירים ביחד. תקנו אותי אם אני טועה... אולי הכוונה הייתה למשהו אחר לגמרי. תודה לאילן שהכיר לי את הסינגל ולעמי שסימן כך שיעברו בו יותר רוכבים וכך ישמר מצבו הנוכחי (בשלושה שבועות האחרונים הייתי בו כמה פעמים וכל פעם הוא נהיה קצת יותר סתום בעשבים).

למעלה