מיקום המפגש themes של תמונות

alina maria

New member
../images/Emo41.gif מיקום המפגש themes של תמונות ../images/Emo41.gif

אז ככה- מעבר לאופציה של הסטודיו בת"א שגבי הציעה, קיבלתי הצעה משרון נובלה (שצילמה אותנו כבר בעבר), שנבוא לסטודיו שלה במודיעין אבל היא מבטיחה צילומים מקצועיים ועריכה בפוטושופ, זה חצי שעה נסיעה ברכבת מת"א (כמובן ניסע ביחד) ולפי מה שבנתי הסטודיו לא רחוק מהתחנת רכבת). אשמח אם כל אחד יגיד איזה סטודיו הוא מעדיף או שלא אכפת לו. ובקשר לקונספטים- מסיבה כמו שאמרו פה, מריונטות, מכות, MEDICAL (יש לי מלא מזרקים ושיות עירוי ועוד), תעלו עוד רעיונות :p

Blue Emptiness

New member
יש הבדל במחיר?

כי אם אין הבדל משמעותי אני לא יודעת כמה זה משתלם. ז"א, שרון צלמת בהחלט מוכשרת, אבל לנסוע עד מודיעין זה גם תוספת מחיר (לחלקנו). (אישית אני תמיד מעדיפה לערוך את התמונות שלי לבד ולקבל את המקוריות
) למרות בכל מקרה זו יכולה להשאר אופציה גם לעתיד אם לא עכשיו :)

TokisBride

New member
לא ממש אכפת לי לגבי הסטודיו,

אבל הקונספט היחידי שעולה לי לראש (אחרי חיפוש בגוגל!) זה פינאפ. ואולי קצת אליסה בארץ הפלאות. ומשהו לגבי הפרעות אכילה, אני יכולה להביא סרט מדידה אם הרעיון יתקבל..באמת שאין לי רעיונות T-T

svety

New member
את רצינית לגבי מודיעין?!

WTF, זה מפגש פורום, לא טיול שנתי. אני רק חושבת על הלוגיסטיקה של זה - ונהייה לי רע. מצטערת, אבל למפגש שהוא לא במרכז ואני לא יכולה להגיע אליו באמצעות החופשי חודשי שלי, אני לא מגיעה. וזה לא שאני מפונקת, זה פשוט שיש לי עבודה ותקציב מוגבל וקצת חיים, ואני לא מתכוונת לסוע למקום רחוק ולהיות תלויה בעוד אנשים בשביל צילומים שגם ככה אני לא עפה על הרעיון שלהם. אני כן רוצה לפגוש את כולם, אבל להצטלם זה פחות הקטע שלי.

עדיף שנישאר במרכז ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

לשם כולם יכולים להתנקז ולהתרכז. בלי קשר לזה שאני לא מתלהבת לרעיון של עריכה בפוטושופ (מתנגדת נחרצת, סילחו לי) - אני חושבת שמבחינה לוגיסטית זה יהיה מסובך להגיע לשם, וזה עוד תוספת לתקציב. אז אני חושבת שאפשר לוותר על הרעיון.

Fanty S

New member
היום קראתי כתבה שפוסטר של לוראל

נאסר לשימוש בגלל עריכה מאסיבית בפוטושופ. אמנם לא מהסיבות שהיינו מייחלים להן, אבל גם זה משהו... (הוסר כי הוא כביכול לא משקף את מה שהמוצר מנסה למכור)

קראתי את זה גם, זה היה במעריב אאל"ט

פרסומת של מייבילין-ניו-יורק ולנקום (ששניהם תחת לוראל).

Blue Emptiness

New member
../images/Emo45.gif

שמעתי על זה, זה לגמרי בצדק. למרות שממש מעניין אותי הנושא, של ריטוש והכל, אבל בתור פרסומות יש גבול. למרות שלרוב כשאני מדברת על עריכה בפוטושופ, זה כמעט ובכלל לא ריטוש התמונה במקרה של בן אדם, אני סתם אוהבת לשחק עם התאורה והצבעים, זה כיף

למעלה