מישהו פה ראה חוק וסדר

gilad g

New member
../images/Emo41.gif מישהו פה ראה חוק וסדר../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

מה אתם אומרים

[eLad]

New member
אני מניח שהזכירו שם את ישראל ../images/Emo3.gif

אתם יודעים שחברה ישראלית ייצרה כספות לסרט הג'וב האיטלקי? וגם ישראל מוזכרת שם
אנחנו מפורסמים!!! היה גם איזה סרט שבו אמרו שאל-על מישראל היא החברת תעופה הכי מאובטחת. עכשיו אנחנו לגאאאמרי מפורסמים בעולם. אם נלך ברחובות לונדון, פריז, ניו יורק או כל עיר אחרת בעולם, אנשים יצביעו עלינו ויאמרו - "היי!! אתם מישראל! אפשר חתימה???"... אחח... הציניות...

monospace

New member
זה ידוע...

אבא שלי פעם האיר את עיני לעובדה מוזרה זו... שים לב למשל ש- א. בסרט החתונה של החבר שלי (של ג'וליה רוברטס) רואים איזה תימני דוס מתפלל מאחוריהם די בסוף כשהם בשדה תעופה נראה לי, או משהו כזה... ב. אחד מסרטי רמבו צולם במערות בית ג'וברין, בארץ ישראל
ג. ברובין הוד- גברים בגטקס, הכלא הוא בירושלים למשל ולמנהל הכלא קוראים פלאפל
(אכלתי היום שאוורמה, אגב, כי מזמן לא עשיתי את זה). וגם פעם המורה שלי לאנגלית הראתה לנו איזה סרט והיה שם מישהו עם חולצה שהיה כתוב עליה "צה"ל". כל זה: בזכותי.

[eLad]

New member
באמריקן פאי 3,

הסבתא היהודיה של הגיבור (נו, שכחתי ת'שם) אמרה לו שהכלה שלו לא יהודיה, "goya", חבר שלי מה-זה התלהב מזה
קיצור, ישראלים/יהודים יש בכל מקום

monospace

New member
הבאתי לך פעם אחת.

ואז התברר שאתה צמחוני נטול כליות ונכנסת לדיכאון של 3 שבועות

dors

New member
לא.. הפעם אני צריך תמונה אמיתית

אני עושה מחק על אסונות טבע

שכחתם את היום השלישי??

כשרואים את המטוסים לפני ההמראה מראים איזה אחד עם דגל ישראל עליו וכל הקולנוע היה על הרגליים ומחה כפיים באושר וגאווה... אנחנו לא חברה חכמה במיוחד :)

gilad g

New member
קטן על חוק וסדר ../images/Emo3.gif

בפרק של אתמול סופר על בעל חנות יהודי שנרצח. בכל אופן, מתברר שהבן של השותף רצח אותו, בכגלל שהוא (הקרבן) גילה שהרוצח גנב מהחנות. הקיצר, הרוצח גילה שעלו עליו, ובוא ברח לתל אביב. ישראל כמובן לא מסכימה להסגיר אותו (כי הוא יהודי). היה שם בלאגן בקונסוליה הישראלית (גם הזכירו את ג'ונותן פולארד
). עכשיו המשרד של התובע המחוזי (DA) רצה להוכיח שהרוצח הוא לא יהודי (ולכן הוא אינו זכאי להגנה של ישראל), אז גילו שהוא מאומץ, אבל זה לא אומר שהוא לא עבר גיור. אז התובע המחוזי הלך עד בית דין רבני בברוקלין(!) כדי להוכיח שהוא לא יהודי. הרבנים מצאו שהוא לא עבר טיהור במקווה, ולכן הוא עדיין גוי. נפתח נגדו המשפט. בסוף, בכלל הוא עשה עסקה עם ה-DA, אבל זה הקטע הפחות מעניין
בקיצור כל הפרק היה על ישראל... ונחשו איך קראו לפרק? "שבות".

למעלה