מישהו שם לב לפרומואים ?

ori 15

New member
../images/Emo41.gif מישהו שם לב לפרומואים ?

מישהו ראה את הפרומואים בערוץ 2 לפרק הבא של "סוף הדרך"
אני לא יודע מה הם עשו שם בפורמו, אבל יש שם קטע שלא זכור לי מ-2 הפרקים שהיו כבר ונראה לי שהוא של הפרק הבא ולדעתי הוא מגלה את הזוג המנצח... אני ממש לא בטוח שמה שאני רושם עכשיו - אבל זה יכול להיות נכון אני אסמן בכל זאת ב-
, למרות שאני לא ממש בטוח בזה... אז ככה, בפרומו רואים את המנחה (שכחתי את שמו..) עם נעמה וחיים... ובצילום רואים ים/אגם או משהו עם מים
הגב של המנחה מופנה למים, וזה לא כמו בפרק שהגיעו לחוף של טבריה - ששם הזוגות עמדו עם הגב למים... ואז נעמה אומרת לחיים "אפשר חיבוק" ? לדעתי זה נראה שהוא מבשר להם שהם ראשונים ואז היא רוצה חיבוק
נראה לי מוזר שערוץ 2 שמים ספוילרים בפרומו לפני תכנית הסיום של הקבוצה הזאת כי זה ממש הורס את ההנאה... אולי זה סתם להטעות או שלא יודע מה, אבל אם זה נכון זה דיי מעצבן שככה הפרומו רומז לנו על כך :=/ מישהו ראה? מישהו יודע?

As היחידה

New member
או שהם אחרונים../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ובגלל זה היא רוצה חיבוק
שזה הסתיים יענו

אני חושבת ש...

הזוג של הבנים יזכו.. בגלל שהתוכנית כבר צולמה והם השתתפו בתוכנית של יאיר לפיד אז אולי זה מרמז על כך שהבנים זכו... . אבל איןו לי מושג.. תחכו ליום חמישי..

אינשאללה.....

שנדב ולובו ינצחו!!! אבלזה שהם היו ביאיר לפיד לא אומר כלום... פשוט הם באו ליאיר לפיד כי אצלם ממש רואים את ההבדל ביניהם, חוץ מזה שהם בדיוק שני הפכים... בכל מקרה, אני מתפלל שהם באמת ניצחו!

אני פשוט שונאת

את הקוטרית הזאת נעמה ואפילו שחיים לבד-הוא מועדף אצלי
אני רוצה שנדב ולובו יזכו,כי היא פשוא מעצבנת והורסת כל חלקה טובה, הלוואי שנדב ולובו יזכו בכל זאת הם שלושה...

כמה דברים:

1) חבל שלאף אחד מהזוגות לא נשאר אף "כרטיס דילוג", זה היה מקנה להם אחוזי נצחון גבוהים מאוד. 2) ספוילר - לגבי החיבוק: אני חושב שדווקא יכול להיות שזה גם חיבוק מעצבות, לא רק משמחה, ולכן, לא להסיק מסקנות.

ori 15

New member
אצל נעמה...

אני לא חושב שתרצה חיבוק שהיא מפסידה... היא תצרח ותתעצבן שהיא לא הגיעה למקום ראשון... אבל מי יודע...

דווקא...

אני חושב שאם נעמה רצתה חיבוק זה בגלל שהיא לא תראה אותו יותר... יעני שהיא הפסידה! אם היא תנצח היא תצרח ותתלהב, ולא תתין לאף אחד להרגיע אותה..... ככה זה בנות!! בכל מקרה, אני מקווה שאני צודק!!

limors2

Active member
אבל למרות הכל...

אני ממש אוהבת אותה... אין לי מושג למה אבל...

דוקא זה נראה ההפך

כשרואים שנעמה מבקשת חיבוק זה נראה כאילו היא מבקשת חיבוק פרידה... חבל, אני מתה שחיים יזכה (אם היה אפשר בלי נעמה הנודניקית זה היה עדיף!).

למעלה