../images/Emo83.gif 6.10.07 - תאריך נסגד. ../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif
וואו, אני עדיין לא מאמינה שעברו כבר שנתיים מאז ההופעה - והם לא חזרו לעוד הופעה
נקווה שבסיבוב הופעות החדש אנחנו כן נופיע, והם יהיו פה לעוד הופעה מדהימה כמו הקודמת. חחחחחח...זה היה כמה ימים אחרי שנכנסתי לפורום, זה באמת קרה לפני המון זמן XD אם אני אכתוב פה את כל מה שאני זוכרת מאותו יום, זה פשוט לא יגמר
טוב נו, אז לא נחפור - נכתוב את הדברים העיקריים מאותו יום. - - - אני זוכרת שהגעתי ב- 14:30 לגני התערוכה עם בת דודה שלי ואחותי הגדולה - אחרי שגילינו שיש לנו פנצ'ר במכונית >< חח, היום התחיל כ"כ ברגל שמאל, אבל לבסוף הסתיים פשוט מדהים. אני זוכרת שחיכינו בחום מחוץ לגני התערוכה עד 18:30 שהשערים נפתחו - אנשים לא הפסיקו לדחוף ולצעוק. ואת השער שאני עמדתי בו פתחו אחרון בגלל שהמעריצים לא רצו לזוז אחורה. אחרי שהשערים נפתחו כל המעריצים פשוט רצו קדימה כדי להיכנס כמה שיותר לאולם ולתפוס את המקום הטוב ביותר. אנשים פשוט נרמסו שם - ואני חלק מהאנשים האלה XD חשבתי שאני ממש הולכת למות באותו יום. בכל מקרה, הכניסה הייתה סיוט
הרבה אנשים נפלו ודרכו עליהם, הרבה הלכו לבתי חולים, ואפילו אחת מדלתות הזכוכית שהיו שם התנפצה בדיוק לידינו. חחחחח... ואחותי איבדה שם את הנעליים - ואפילו כמעט לקחו לנו את הכרטיסים מהיד
אחרי שנשמנו ושהכל כבר היה יותר בסדר, נכנסנו לאולם ותפסנו לנו מקום - בדיוק באמצע כל המעריצים. חיכינו עד 20:30 כדי שהבנים יעלו כבר לבמה וההופעה תתחיל. ומשום מקום הקול של ביל נשמע כשהוא שר את - Ready Set Go
כולם צעקו מרוב התרגשות, והתחילו לשיר איתו ואז ארבעת הבנים עלו לבמה עם אנרגיה מטורפת [כמו למעריצים XD] הבנים התחילו לנגן וביל התחיל לשיר - זה היה פשוט מרגש, זה היה ממש מדהים
ואז ביל שר את In Die Nacht עם טום, כששניהם יושבים בקצה הבמה, לדעתי זה היה אחד החלקים הכי מדהימים בהופעה. בסביבות השעה 22:00 ההופעה ניגמרה, וסחבתי את בת דודה שלי ואחותי ליציאה האחורית ממנה צריכים לצאת הבנים. [הבעיה שכנראה לבסוף הם יצאו מיציאה אחרת בגלל עומס המעריצים שהיה באותו איזור
] חיכינו שם עד השעה 23:30 - ובזמן הזה הבנים עברו שם ונופפו לנו שלום. אני לפחות ראיתי את גוסטבון מנופף למעריצים. אח"כ הלכנו לכביש שם אבא שלי ובן דוד שלי באו לאסוף אותנו כדי שנחזור הביתה. ובאחד הרמזורים כשהיה אדום - הרכב של הבנים עצר בדיוק ליד הרכב שלנו וראיתי את בילון. [חחחחח, איזו התרגשות XD] והתחלתי לצעוק ואחותי ובת דודה שלי שיתפו איתי פעולה כדי שהם ישימו לב, אבל לצערי זה לא קרה >< ויום למחרת לא הצלחתי לדבר כי לא היה לי קול, ובמשך שבוע בת דודה שלי דיברה במקומי
בכל מקרה - חפרתי לכן מספיק... זה היה אחד הימים הכי מדהימים שלי - ואני כ"כ מקווה שהם יחזרו להופעה נוספת.
הכרטיס אחרי מה שהוא עבר
XD - - -
שבוע טוב.