מי אמרה שוויון ולא קיבלה??

sell fish

New member
../images/Emo41.gifמי אמרה שוויון ולא קיבלה??../images/Emo41.gif

ברכות לכל הקוראים! מאמר זה אינו יכול להכתב לפני שאני אסביר איך מומלץ לקרוא אותו, אז אנא מכם – אל תזלזלו בהוראות ההפעלה שאני הולך לשפוך עכשיו, קראו אותן בשיקול דעת, הפנימו, וברגע שאתם מרגישים מוכנים ומתונים – אתם רשאים להמשיך על אחריותכם (ומומלץ לקחת כדור הרגעה מראש). ראשית הרשו לי לא להציג את עצמי. מי אני, מאיפה באתי ולמה אני כותב את מה שאני כותב הנם פרטים שוליים - והתעסקות בהם תהיה נדידה לכיוון התפל – מה שאנחנו לא רוצים לעשות! המאמר לפניכם עומד לעסוק באחד הנושאים היותר רגישים שהחברה שלנו מכירה ולכן אני ממליץ לקרוא אותו ברגיעה, ולהשתדל לא לאבד את שיקול הדעת גם אם כרגע קראתם משפט שמדליק לכם את האישונים של העיניים באש להבה מרוב שהוא מרגיז אתכם...יש? הדברים מראש כתובים באופן כוללני, מכליל וסטריאוטיפי כי הם מדברים לא על אינדיבידואלים אלא על חתך חברתי גדול מאוד שנקרא בשפת העם "הזרם". אני מרשה לעצמי לדבר במאמר הזה על המין הנשי והגברי ככלל, אך זכרו! יש תמיד מצב שאתם לא שייכים לזרם ובמקרה הזה המילים בכלל לא מופנות אליכם אלא אל כל שאר המטומטמים שבחרתם לא לצעוד איתם באותו השביל (וטוב שכך). ועכשיו, אחרי שהסברנו כמה דברים אני יכול להתחיל..לא לפני שאני אזהיר בשנית את העצבניים שבנינו שמדובר בדעה של איש אחד די חסר חשיבות בעולם הזה שכותב על שוביניזם,פמיניזם ושאר ירקות רגישים ואין צורך לקחת אף מילה באופן אישי.. ומילת בקשה אחרונה לפני שאני מתחיל לכל יפי הנפש...תשתדלו להתעלות על עצמכם אם אתם חשים דגדוג של הזדהות עם מילותי ולא להתחבא מאחוריי מסכנה מזויפת של פוליטקלי קורקט בולשיט רק בשביל שלא יברחו לכם כמה מהזיונים הטובים שלכם בטענה שאתם סתם חזירים שוביניסטיים... זה הזמן להפגין אומץ וכנות ולהיות לשם שינו ג-ב-ר-י-ם! התחלנו! אני קם בבוקר, כל בוקר לא משהו ספציפי.. פותח ת'עיתון ושוב, כבכל יום במיליון שנים האחרונות בכדור הארץ – פער חברתי! פער חברתי בין אשכנזים לספרדים, בין דתיים לחילוניים, אבל מה שמעניין אותי לדבר עליו הוא הפער החברתי בין נשים לגברים. כולנו מכירים את המפלצת הזאת כבר המון שנים. ככל שהאנושות מתפתחת יש תנועות קלות מאוד של שיפור, אבל תנועות ע-נ-ק-י-ו-ת של חשיפה ומודעות תקשורתית. אין ספק בכך שההתעסקות של התקשורת, וגם של העם בחיי היומיום בנושא הזה רק הולכת וגדלה. מליון ואחת תנועות למעמד האשה, מפלגות, כתבות בעיתון על גברים שתקפו ויצאו לחופשי, חוקים מחמירים להטרדה מינית, פאק אפילו "מזדיינת עם כל אחד- שרמוטה ,מזדיין עם כל אחת- כלי" הפך להיות נושא שיחה שעולה כל 2 דקות במקום אחר. יופי טופי! אנחנו מתקדמים לא? לא! אנחנו רק מדברים על זה יותר... טוחנים את השכל במודעות חברתית שלא עוזרת לאף אחד ומרגישים כאילו החברה נעשית יותר נאורה מיום ליום... כבר שנים אני מסתובב עם התחושה שזה לא זז לשום מקום וזה לא יזוז לשום מקום בדרך הזאת. אבל זאת לא בעיה שלי נכון? אני לא אשה ואני לא מסתובב בחברת נשים כאלה שמהבוקר עד הערב רק צועקות על אפליה אבל לא עושות כלום בנידון אז למה בכלל אני כותב על זה? לא יודע...אולי משהו יזוז? נשים....איייייי נשים.... כמה שאני אוהב אתכן כל אחת בפני עצמה, אבל כעם? כזרם כלשהו? אתן אשכרה מטומטמות! מאות שנים אתן מדוכאות וצועקות ואתן לא שמות לב בכלל לזה שאתן אשמות ב-90% מהצרות שלכן? ניקח דוגמה... זיופי אורגזמות. הנה עוד נושא שנהיה נושא לשיחה ולפרקים בסדרות מטופשות כמו סקס והעיר הגדולה (שאם אתם שואלים אותי הורידה את כל המין הנשי לשפל המדרגה) בשנים האחרונות... עזבו את הקטע האישי רגע! אני לא מזייפת ,אני כן מזייפת, אני מזייפת רק במקרים מיוחדים, אני מזייפת מסיבות מיוחדות – אני מדבר על התופעה! לא על החיים הפרטיים של כל אחת מכן... התופעה קיימת וקיימת בגדול! ומדברים עליה בכל מקום... מה לדעתכן דבר כזה עושה למעמד שלכן, הא? אנחנו הגברים, העם "המדכא", העם "המפלה", שומעים מהבוקר עד הערב דיבורים על זה שהנשים שלנו (בגדול, כעם) מזייפות לנו. ובנוסף לכל לפעמים הדברים נאמרים בטון של לעג לנו...בגאווה כלשהי לזיופים שלהן ולעג לביצועים של הגבר של אותו הלילה, או הגבר של חייהן לחלופין שזה אפילו יותר גרוע... שניה, שאני אבין משהו.... הגבר נהנה, גומר בצעקות, והאשה מזייפת כי אין לה מספיק גב כדי להגיד לו שהוא זיון חרא – ואנחנו אמורים להרגיש נלעגים?? ואנחנו אמורים להסיק מזה שיש משהו לא בסדר בגישה של "היא נותנת - הוא לוקח"? אתן אלה שמחזקות את הגישה הזאת!!ולא צריך להיות גאון גדול כדי לראות את זה... אותי לא חינכו בבית שאשה נותנת וגבר לוקח....ואני גם לא חזיר שוביניסטי שחושב ככה מלידה...הסיבה היחידה שאיכשהו הגישה הזאת כמעט(!) נדבקה אליי היא בגלל שראיתי יותר מדי נשים בחיים שלי פשוט דורשות יחס כזה! פאק! איך אפשר לזייף כדי שהוא יגמור כבר, אם את באמת אבל באמת(!) מאמינה שמגיע לך להנות מכל העניין לפחות כמוהו? אי אפשר! אני אומר – מי שמזייפת, מגיע לה לחיות כל החיים שלה עם גברים כאלה שחושבים שהיא שם רק בשביל שהוא יגמור וילך לישון.היא חופרת את הקבר של עצמה...היא מצדיקה את היחס שהיא מקבלת... יאללה קומו כבר יא פדלאות! חלאס לייבב שמדכאים אתכן חברתית! תגידו לגבר שלכן "הלו גבר!put some effort into it!”, תדרשו! אל תחכו שהם יבינו מרוח הקודש שמגיע לכן! זה לא יקרה ל-ע-ו-ל-ם! עוד דוגמה... "אני לא מזדיינת בפגישה ראשונה כי אז אין מצב שהוא יקח אותי ברצינות" אני צריך להרחיב? אתן יורות לעצמכן ברגל וצולעות מדממות אל עבר הארון להביא עוד חבילה של כדורים לאקדח... תגידי לי אשה... את, לוקחת את עצמך ברצינות? כי אם התשובה היא כן אז בבקשה תסבירי לי איך זה שאת מתנהגת בדיוק כמו שהוא מצפה ממך להתנהג ומתפלאת אחרכך למה הוא רואה אותך כקישוט מגניב להביא למסיבה, לזיין אותה בלילה ולשלוח אותה במונית חזרה הביתה שלא תחשוב אפילו על איזה חיבוק אחרי שהיא גומרת? אבל תמשיכי, למה לא? תני לו בדיוק מה שהוא רוצה בלי להסתכל בכלל על הצרכים שלך, ואז ב-ט-ו-ח הוא יבין שהצרכים שלך מהותיים לא פחות מהצרכים שלו – לא ככה? לא רק שאת טועה בניתוח הגבר שלך כיצור שלא שוקל אפילו מערכת יחסים רצינית עם משהי ששכבה איתו בדייט הראשון, את הופכת אותו לכזה! את מתייחסת אל עצמך כאל שרמוטה לא רצינית אם את שוכבת בפגישה ראשונה ולכן כל מה שנותר לגבר שלך הוא להנהנן בהסכמה.... לי אישית מאוד קשה להסתכל על המין הנשי(שוב כתנועה ולא כיחידות סגולה) ולא לחשוב שהן אשכרה נועדו לשרת אותנו ואת צרכינו, כשאני יודע שאם היא תשכב איתי או לא תשכב איתי בפגישה הראשונה תלוי בהמון מקרים בכמה חזק אני אצליח לשכנע אותה שהיא לא תצא שרמוטה מבחינתי אם זה יקרה... כאילו מה? זה העניין? זה הקטע העיקרי? או שזה תפל? איך אני אשפוט אותך מחר בבוקר רלוונטי עבורך יותר ממה את עושה עכשיו עם הצרכים שיש או אין לך? סבבה...תחיי את חייך איך שבא לך אבל אל תבואי אליי לבכות אח"כ שכל הגברים חרא וכולם מתייחסים אלייך כאל אובייקט לסיפוק יצרים אוקיי?

sell fish

New member
המשך...

כמו הכושים באמריקה של היום, שנולדו לעולם שאין בו עבדות ומתלוננים מהבוקר עד הערב על איך האדם הלבן שיעבד את האדם השחור, כשהם למעשה חופשיים והאדם הלבן שבסביבה הטבעית שלהם הוא סה"כ נכד או נין של מי ששיעבד את הסבא שלהם לפני 100 שנה....הוא בכלל לא יודע מה זה להחזיק עבד ולעולם גם לא ידע והשחור מעולם לא שירת אף אחד בחיים שלו בכלל... אתה חי בסרט שאתה בוחר לחיות בו....יש המון נשים בעולם הזה שלא חיות בסרט של אפליה חברתית וכל הבולשיט הזה ואתם יודעים למה? כי הן התנתקו מהזרם...הן בחרו להגיד לא לכל מיני תנועות לשחרור האשה ואם הן אקסטרה חכמות הן בוחרות גם להגיד לא לתאגיד של 3 נשים מהעבודה שלהן שמדברות בהפסקות צהריים על כמה העולם הזה שוביניסטי ומפלה... במקום לדבר על זה ולבכות על זה (ועוד בהתאגדות...כמה מגוחך!) הן בחרו פשוט להתנתק מזה ולחיות את החיים הפרטיים שלהן בצורה אחרת...חבל שיש מעט כאלה... ועכשיו בואו נדבר קצת טלוויזיה... סקס והעיר הגדולה, אלי מקביל וכל מיני כאלה... אסון חברתי זה מה שזה! הכל טוב ויפה שמראים שם נשים עצמאיות, פמיניסטיות, ממש דיוות מה אני אגיד לכן.... אבל מה אתן עושות עם זה? אתן מחכות את זה כמו קופות אינפנטיליות! ואנחנו הגברים, כל הסיפור הזה לא יוצר אצלנו רספקט עבורכן אלא בדיוק ההפך... יש עכשיו טרנד חדש של נשים שחושבות שמגיע להן...ומגיע להן! הבעיה היא שהן חושבות שמגיע להן בגלל שהן ראו את זה בפאקינג טלוויזיה, וזה יוצר תופעה שאני מאמין שבשורות הבאות כשאני אתאר אותה יקומו כל מיני לפלפים יפי נפש ויכחישו כל מילה שאני אומר אבל אני אומר לכם...ותקשיבו טוב... הם פאקינג מזוייפים! כל אחד ואחד מאיתנו , כשהוא נתקל באשה שעומדת על שלה וזה בגלל השטויות שהיא ראתה בטלוויזיה (צרך אינטואיציה בסיסית ביותר כדי לזהות) רק מזלזל בה עוד יותר! חלק מאיתנו יהיו גברים ויגידו לאשה כזאת ללכת לחפש מי יתקע לה ארטישוק,וחלק מאיתנו יהיו לפלפים או סתם דמגוגים ויזרמו על הקטע הזה... הטרנד החדש של הגבר הרגיש הפמיניסטי...פחחחחחחחחחח! מה לא יעשו בשביל לתקוע אתכן כמה שיותר מהר ולשלוח אתכן חזרה הביתה להורים? הכי פשוט בעולם עם אשה שלמדה קצת פמיניזם מערוץ 2 זה לתת לה בדיוק את מה שהיא רוצה בזיוני שכל חלקלקים, והצגת עצמך כיפה נפש מושי ועדין בדיוק כמו שהיא רוצה שתהיה – ואז לזמבר את אחותה הצולעת ולהשאיר אותה עם סימן שאלה בקשר לאיך הוא נעלם כלכך מהר אחרי שהוא גמר בלי שהספקתי לקחת ממנו מספר טלפון בכלל? הכי פשוט....והכי נמוך.... אבל לשם אתן מורידות אותנו לצערנו... לעומת זאת בפעם במליון שנה כשאתה פוגש אשה חופשיה אמיתית, ולא סתם tv junkie חופשי אתה נותן לה רספקט! הרשו לי רגע לעורר אתכן בנות... כל גבר שאומר לכן שהוא לא רוצה לגמור לכן בפה, שהוא לא רוצה לשכב איתכן בפגישה הראשונה או שהוא לא היה מת להביא גם את חברה שלך למיטה שלו בליל שישי הקרוב הוא שקרן! להוציא מקרים של אהבה וכאלה....מתוך אידיאל עקרוני אין גבר שחושב ככה בעולם הזה! רק גברים שקלטו שאת עוד אחת מהסתומות שראו יותר מדי אלי מקביל, וזאת הדרך המהירה ביותר להוציא מכן את כל המיץ שאי פעם יהיה אפשר – בולעת או לא בולעת... נו, קומו עכשיו צבועים ותגידו שאני מזיין ת'שכל, קומו! אבל כשתדברו על אותו נושא עם חבר או 2 בלי שיש נשים בסביבה כולנו יודעים בדיוק מה תהיה תוכן השיחה.... אני שומע בחורות רווקות מדברות על הדייטים שלהן... אתמול יצאתי עם ההוא ושלשום עם ההוא....ההוא היה סתם טיפש וההוא היה מגניב אבל הוא רוצה רק לזיין אותי... כפרה, יהיו לך הרבה "הוא"ים למיניהם ואולי אפילו אינסוף אם את לא תתעוררי! כוווווווווולללללללםםםםםםםםם רוצים לזיין אותך בפגישה הראשונה! כווווווולללללללםםםםם! ואת מי את מנפה? את אלה שכנים איתך... את מי את שוקלת בכל זאת לדייט שני? את אלה שמשחקים אותה גברים רגישים באופן מספיק משכנע אבל בתוך תוכך את יודעת טוב מאוד שגם הם היו חופשי קופצים איתך למיטה(יא כלבה מזוכיסטית) מ-י-ד אם היית מאותתת משהו בכיוון...הם פשוט לא יציעו את זה בעצמם כי הסיכון שהכל ילך קאפוט בכלל זה הוא סיכון גדול מבחינתם וסתם חבל...עוד יום יומיים של פוזה ויש מצב שאת תבואי אליו על 4 ותבקשי את זה לבד ואז לא תהיה לך זכות להתלונן... אז הגברים האלה מתמרנים לפי החוקים שלכן של המשחק...ויש אפילו מצב שהם יתחילו להתרגל למשחק הזה ויחשבו שהם אשכרה באמת כאלה, אבל אני אומר לך לכן - גם אם הם יתאהבו בכן תוך כדי התהליך אחרי 5,6,7 זיונים זה יעבור להם... התופעה הזאת של גבר שמכרכר מסביב לאשה במטרה להוציא ממנה כבר את הזיון המיוחל מזכירה לי משהו שראיתי בים לפני כמה חודשים... בחור צעיר הגיע עם כלב פיטבול לים ובקבוק מים מינרליים ריק ושיחק עם הכלב catch. באיזשהו שלב הכלב החליט לנעול את השיניים על הבקבוק ולא לשחרר. הבעלים ניסה בכל הכח להוציא את הבקבוק ממלתעות הכלב, ניסה וניסה עד שהתעייף והגיע למסקנה שבכח זה לא ילך... אז הוא ירד לברכיים לגובה הכלב, עשה לו פרצוף אוהב וחמוד, ליטף אותו קצת בעדינות ושיחק אותה כאילו הדבר האחרון שמעניין אותו עכשיו זה הבקבוק...בשניה שהכלב בלע את הפתיון והאמין לבעליו שהוא לא מתעניין בבקבוק, הלסת של הכלב קצת השתחררה והוא שלף ממנו את הבקבוק בתנועת ברק זריזה ואז יכלתם לראות את סימן השאלה מכסה את פני הכלב שנפל בפח... הנקודה היא לא שאתן כלבות או משהו כזה אבל זה בערך מה שאתן מכריחות אותנו לעשות... בואו נשחק אותה כאילו סקס זה לא מה שמעניין אותי עד שהיא תרד מהפוזה הקשוחה שלה של "keep your dick in your pants"...בואו נתיימר לדבר בשפה שלה של פוליטקלי קורקט בולשיט ושל נפש יפהפיה ועמוקה שלא מאמינה בסקס לפני הדייט השלוש וחצי ואז נבוא לה בהפוך על הפוך, ואם אני ממש חכם גם אחרי השטוזה אני לא אגלה לה שהיא נפלה בפח – כי יש מצב לנצל אותה עוד איזה פעם או פעמיים לפני שהמטומטמת תקלוט לבד... עכשיו, אם הכלב לא היה נועל את השיניים שלו והיה משחרר את הבקבוק מלכתחילה מה היה קורה? סה"כ הבעלים היה זורק לו שוב את הבקבוק וממשיך לשחק איתו! אז מישהו מוכן להסביר לי למה הבעלים מתאמץ כלכך הרבה ומפעיל מניפולציות אם המטרה עצמה היא סה"כ לעשות טוב גם לעצמו וגם לכלב שלו? למה צריך להלחם בכלב ולתחמן אותו בשביל לעשות לו טוב לעזאזאל??? כי זה כלב!! והוא לא מבין.... אבל אתן.... מה איתכן תגידו לי? אתן כלבות או נשים? בחירה שלכן... שימו לב מה קורה...הזרם מחנך להיות קשה להשגה, לא לשכב בפגישה הראשונה גם אם בא לך, לשמור על דיסטנס כלשהו, לזייף כשאת לא נהנת – אבל בתאכלס נשות הזרם תמיד היו ותמיד יהיו מדוכאות חברתית! אז מה אתן אומרות? שווה ללכת עם הזרם? כמה מילות סיכום... העולם בו אנו חיים הוא עולם שוביניסטי ולא שוויוני בו נשים נתפסות כאביזרים ועל כך הן מדוכאות מבחינה חברתית. משחר ההסטוריה עוד לא היה עם אחד, או תנועה כלשהי שהצליחו להתנער מדיכוי חברתי כשהדבר היחיד שהם עושים זה לצעוק כמה הם מדוכאים בזמן שהם מתנהגים בחיים האינדיבידואלים שלהם כאנשים שמאמינים שגורלם הבלתי נמנע הוא דיכוי. אדם צריך לשאול את עצמו למה אני מדוכא כאינדיבידואל ואיך אני משנה את זה, ואולי ככה משהו ישתנה. עבורו, ועבור כל האנושות. לתגובות: [email protected]

coaxcable

New member
אחלה של בילבולציה בטקסט שלך אח

שלי גברבר - אהבתי ויש דברים רבים שהצצ אני אוהב לקרוא ומסכים "כל גבר שאומר לכן שהוא לא רוצה לגמור לכן בפה, שהוא לא רוצה לשכב איתכן בפגישה הראשונה או שהוא לא היה מת להביא גם את חברה שלך למיטה שלו בליל שישי הקרוב הוא שקרן!" מה זה נכון?!?!? - נ-כ-ו-ן!!! :))

coaxcable

New member
המשך :)

אז הגברים האלה מתמרנים לפי החוקים שלכן של המשחק...ויש אפילו מצב שהם יתחילו להתרגל למשחק הזה ויחשבו שהם אשכרה באמת כאלה, אבל אני אומר לך לכן - גם אם הם יתאהבו בכן תוך כדי התהליך אחרי 5,6,7 זיונים זה יעבור להם... - אל תזכיר לי את זה חהח כל כך נכון חהחהח

coaxcable

New member
אין אין - משהו משהו הטקסט שלך

מש אהבתי - נראה לא כמו רצון של סתם להביע משהו אלא משהו שבא באמת מתוך הלב.משהו שיש פן פילוסופי חביב :) מדליק!

דנטל

New member
זו בדיוק הפסקה היחידה בכל הטקסט

שהיא קשקוש מהסוג הנחות ביותר (כמו כל הכללה כמעט). חבל שהתגובה שלך מעידה עליך בהקשר הנחות הזה.

zapww

New member
אתה לא מחדש לי כלום , תמיד ידעתי

שבנות כאלה אהבלות שלא מבינות כלום מהחיים שלהן.

zapww

New member
המשך...

בישביל הסימטריות... אני חושב שכל מה שאמרת נובע מזה שנשים לא יודעות איך להתנהג מול הגברים, אז הם מחפשות מישהו שיגיד להן מה בסדר ומה לא ,זה די אירוני כי המישהו הזה זה הוא גבר שהוא הבמאי של התוכניות שהזכרת בטלוויזיה. רק מראה כמה clueless וחסרי דעה עמצאית הן הנשים .....העיקר לחייך תמיד למצלמה נכון??

shirany

New member
כן כן לחייך למצלמה.....

ובנתיים אתה מלכלך עליינו ומחפש לך אהבה מי תרצה חבר שיחשוב עלייה שהיא אהבלה....לא אני...

למעלה