מי אמר כיסא חשמלי ולא קיבל?

אושRתי

New member
../images/Emo41.gifמי אמר כיסא חשמלי ולא קיבל?

עד כה השתתפו - יולקה פולקה 88 עדיב4 טינקר12 green eyed brunett BRANGELINA בכריתוש ועכשיו הגיע תורה של נשמה פצוע שאלו שאלות והיא תדע כבר מה לעשות

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifאז... את יודעת מה לעשות?../images/Emo8.gif

היי! מה קורה? הכל בסדר? מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? תסתובבי. מה הדבר הכי גדול שאת רואה? והכי קטן? כמה שעות רצוף את יכולה לישון? יש לך אחים? כמה? היית רוצה עוד? מה הצלצול שלך בפלאפון? איזה שורה כתובה לך למעלה? (מהשורות-פרסומות של תפוז..) מה השעה? בת כמה את? כמה זוגות נעליים יש לך? מי הסלב שאת הכי הכי אוהבת? פגשת אותו פעם? (אם כן-נא לפרט מקום, סיטואציה וכו') שומעת עכשיו מוזיקה? איזה שיר? נכון שקרן פלס מאוד מאוד מאוד מוכשרת? ונכון שהיא גם יפה? ומה עם יוני בלוך? הוא גם מוכשר, נכון? נמאס לך? טוב, לי לא.. אבל אני צריכה ללכת
אז.. איך היה?

נעה 124 היי

היי!היי מה קורה? בסדר ואצלך? הכל בסדר?הכל בסדר מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך?כלום תסתובבי. מה הדבר הכי גדול שאת רואה? והכי קטן? כמה שעות רצוף את יכולה לישון? 14 יש לך אחים? כמה?2 אחים היית רוצה עוד?כן מה הצלצול שלך בפלאפון? תגידי לי ליאת /שיי גבסו איזה שורה כתובה לך למעלה? (מהשורות-פרסומות של תפוז..) מה השעה?2:20 בלילה בת כמה את?25 וחצי כמה זוגות נעליים יש לך? 4 /5 מי הסלב שאת הכי הכי אוהבת? שלמה ארצי מירי מסיקה פגשת אותו פעם? (אם כן-נא לפרט מקום, סיטואציה וכו') בהופעה כאילו דה? שומעת עכשיו מוזיקה?כן איזה שיר? מלך העולם באנגליתל נכון שקרן פלס מאוד מאוד מאוד מוכשרת?בלי העליב עדיפות למירי ונכון שהיא גם יפה? בלי להעליב עדיפות למירי ומה עם יוני בלוך? מוכשר הוא גם מוכשר, נכון? נמאס לך?חא טוב, לי לא.. אבל אני צריכה ללכת אז.. איך היה?

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifכל זמן שהעדיפות למירי, זה בסדר../images/Emo8.gif

קרן עדיפה בעייני, אבל גם מירי חמודה מאוד מאוד.. כל זמן שזה לא מישהו אחר [יש כמה זמרים שאני מאוד מאוד שונאת אבל אני לא אכתוב פה כדי לא לעורר ריבים], זה מצויין מבחינתי

idanoosh17

New member
טוב....

מה נשמע? מאיפה את? בת כמה? באיזה כיתה את? באיזה מגמה? רואה משמורת? בתנועת נוער? איזה? מה הפורום האהוב עליך? מה עוד? יש לך אייסי? מסנ? מה מעדיפה נולד לרקוד או הישרדות? איזה סרט ראית אחרון? איזה שיר שמעת אחרון? איזה ספר קראת אחרון? נראה לך שזה השאלון האחרון? פחחחח ממש לא! מתעניינת בחדשות? ראית בטי? מספיק? אין לי בעיה להיות המתחשמל הבא!....

הייdanoosh17

מה הפורום האהוב עליך? שלמה ארצי ומשמורת יש לך אייסי?לא מסנ?המסינג'ר שלי [email protected] מה מעדיפה נולד לרקוד או הישרדות?לא זה ולא זה אבל אם בכל זאת אז הישרדות איזה סרט ראית אחרון? בקולנוע/בטלויזיה? בקולנוע מכושפת בטלויזיה לא זוכרת שם איזה שיר שמעת אחרון? קיץ של איה כורם איזה ספר קראת אחרון? הפסקתי באמצע גורלן של נשמות נראה לך שזה השאלון האחרון? פחחחח ממש לא! מתעניינת בחדשות?כן ראית בטי?לא מספיק?לא אין לי בעיה להיות המתחשמל הבא!....

בכריתוש

New member
היי ../images/Emo9.gif

איך קוראים לך? בת כמה את? איזה כיתה? מאיפה? מה קורה? מה המצב? מה נשמע? מה העיניינים? הכל טוב? יופי! ראית אתמול ארץ נהדרת? נכון עלמה בתור חני היתה ממש מצחיקה? מחכה כבר לפרק של השבוע? טוב אני צריכה ללכת חח ביי מקווה שהיה לך כיףף

היי

איך קוראים לך?עדי בת כמה את?25 איזה כיתה? מאיפה?חולון מה קורה?הכל טוב מה המצב?הכל טוב מה נשמע? בסדר ואצלך? מה העיניינים?הכל טוב הכל טוב?הכל טוב יופי!טופי ראית אתמול ארץ נהדרת?כן ראיתי נכון עלמה בתור חני היתה ממש מצחיקה?נכון אבל החיקויי של גיא זוהר היה הכי מצחיק מחכה כבר לפרק של השבוע?כמובן טוב אני צריכה ללכת חח ביי מקווה שהיה לך כיףף היה כייף לילה טוב

למעלה