מי אתם, הגולשים בפורום הזה

אופק L

New member
../images/Emo41.gif מי אתם, הגולשים בפורום הזה ../images/Emo35.gif

כדי שנדע אם יש קהל בפורום הזה, ואנשים שנכנסים לקרוא את ההודעות - בבקשה, הגיבו להודעה זו. הפורום התחיל נפלא, וקצת דעך בימים האחרונים - איננו מעוניינים שהוא יסגר שוב מחוסר פעילות (והרי יש לנו הרבה מה לכתוב ולספר ולדבר). זה הזמן למשוך את החברים, החברות, הסטרייטים והלסביות, אקטיביים ובתולים. ספרו על עצמכם, שתפו אותנו בחדשות מעניינות, השתתפו בדיונים - בואו נעשה לנו קהילה
.

milki - way

New member
אנחנו פה!! ../images/Emo45.gif

למרות שאני סטרייטית, אני חושבת שהפורום הזה הוא נחוץ... אותי, אישית, זה מעניין כאדם (בלי קשר לנטיות המיניות), מה עובר על אנשים שמעדיפים את בני מינם. אוף, זה נשמע כמו משהו שהייתה אומרת מורה בבי"ס, אנסה מחדש: אני פשוט חושבת שהקהילה הזאת היא מדליקה נורא, בעצם היותה פתוחה ומתירנית בלי לשפוט אנשים על קרע של דעות קדומות. אז יאללה, חבר´ה, שמרו על הפורום הזה!!! לילה טוב, מילקי.

DJNYC

New member
גם אני פה..

אגב... החברה ההומו-לסבית היא לאו דווקא חברה שלא שופטת אנשים...

valerianka

New member
הי ! אני בפורום !

מקווה לשתף יותר פעולה בהמשך כרגע אני פשוט לא מוצאת את עצמי מרוב בלבול

ronenr10

New member
ME TO

הי אני דיי מזדהה עם הבחור הקודם מה גם שאני כל יום נכנס לפורום

MARMELAD

New member
בכל רגע שאני יכול

רק שאני לא יכול הרבה לצערי...! מאחר והמחשב בבית מקולקל והתיקון הוא של כמה מאות שקלים... אז אני כבר שלושה-ארבעה שבועות משתמש בשירותי האינטרנט שופ... וזה, כידוע עולה כסף אז השבוע האחרון הייתי צריך לצמצם בהוצאותי הכספיות, מה גם שאני הולך היום למסיבה של FFF ומוטי חסון אז צריך לחסוך לאלכוהול ! באהבה עד אין קץ MARMELAD

*GormE*

New member
היי, אני ניסיתי לדבר על קולנוע

אבל הנושא נותר זנוח משום מה...

למעלה