מי אתם חושבים שינצח בגמר?

bnitribe

New member
../images/Emo41.gifמי אתם חושבים שינצח בגמר?../images/Emo41.gif

ישאל ואוהד
אריאל ולימור
אמילי ורותי
עובד וז'ניה מי אתם חושבים שייקח?????!!! שימו לב-אל תצביעו למי שאתם אוהבים..אלהב למי שאתם חושביםש שהוא הכי טוב.

LuLiLoPiLaTo1

New member
חח כי הם היו הכי טובים בינתיים

ככה נראה לי לפחות.. הם צוות טוב מבחינה פיזית ומבחינת הכל..הם גם מסתדרים טוב..

bnitribe

New member
../images/Emo2.gifאת אוהבת את לואיסנה???..

אני הייתי.אבל אצלי זה כבר עבר ממזמן.

LuLiLoPiLaTo1

New member
חח גם אצלי זה עבר..:)

וח"ח ע-נ-ק-י על הזיהוי
תמיד כשהמנחים קוראים זה נשמע כמו "לוגכגכךחגכחיכ"

bnitribe

New member
../images/Emo106.gifבשבילי-לימור ואריאל. ההסבר:

בדוגרי אולי חלק לא אהבו אותם בגלל שלל סיבות אבל אין מה לעשות.!הם היו פשוט טובים!מצוינים!!!!! וגם עפ"י דרך השלילה. אוהד וישאל הם סתם זוג חננות.אפילו לדבורים הם לא הצליחו להיכנס כשאריאל בעצימת עניים ניכנס לנחשים אמילי ורותי-המשימות שלהם היו כ"כ קלילות שאפילו התבלבלתי וחשבתי שאני רואה "רצים לדירה". וז'ניה ועובד-ז'ניה היא פשוט לב טהור מכדי לנצח..אין לי דרך אחרת להגיד את זה.בגמר צריך יותר מלב תמים שמפחד להשים מוקשים:) ככה נישאר לימור ואריאל שהתבלתו מעל כולם הן בערמיות הן בחוכמה והן במתח ובאקשן.

ariel1989

New member
כן, בטח...

אוהד וישאל השתפרו בפול מאז ההתחלה ותאמין לי שבגמר הם כבר יעשו את הכל בכיף וגם יש להם את היתרון הפיזי, ז'ניה ועובד ניצחו בגלגל ההצלה למרות החולשה של ז'ניה אז כנראה שהם מספיק טובים!!! ואתה אומר שלימור ואריאל ינצחו בגלל שלימור היא קרובת משפחה שלך!!! אבל ברור שהם לא הזוג הכי טוב!!! (למרות שתמיד יש סיכוי שהם ינצחו)

דלית,הרסו לי את הגמר../images/Emo10.gif

פירסמו פה ספוילרים ואנשים לא דאגו לשים בכותרת

TheBlackFairy

New member
אני ממש מצטערת לשמוע../images/Emo10.gif../images/Emo60.gif

בגלל זה אנחנו מבקשים לא לפרסם ספוילרים לגבי המשך התוכנית
. אני משתדלת להכנס מהר ככל שאפשר לפורום לסדר דברים וגם למחוק ספוילרים
.

ברור שז'ניה ועובד !!!

הם זוג מעולה וכל כך רציתי שהם יזכו אבל אם כל כך הרבה אנשים רוצים שהם יזכו אז למה אתם לא מעניקים להם נקודות בקורס אקסטרים מטורף.... אבל בכל זאת מגיע להם

LISA AND JUSTIN

New member
ככככהה..

אני מתה על אוהד ועל טאטא..הם זוג מדהים לדעתי..אחלה כימיה והכלל..ואני ממש רוצה שהם יקחו.. אבל ..אם לא הם.. אזז..עובד וז'ניהה...אני מתה על עובדד..הוא גבר..גבר! הוא באמת עושה את הרוב..הוא כ"כ נחמד לז'ניה..לא יודעת...הוא ממד חמוד..חח..אני אוהבת אותו..<טוב מה ניהיה איתי?> בקיצורר..ההכי טוב אם עובד היה עם אוהד...אחלה זוג:]שתי מדהימים.. אחח אוהד..עובד..
מה ניהיה איתי בת אדדםם..

למעלה