מי אתם מעדיפים-

Vrock

New member
בראן

נימוק: גם דאינאריז וגם בראן הן דמויות בעלות אופי ילדותי ומעצבן והקשר קסום כלשהו. דאינאריז, למרות גילה ולמרות מה שעברה, עדיין יותר ילדותית מבראן. מה שהיא עשתה בערי העבדים היה עלוב. היא בזבזזה זמן וכוח על הצלת עם די לא מוצלח וחסר תועלת. בראן יותר מגניב כי הוא עם ילדי הביצות וכי הוא הפסיק להתבכיין על הגורל מאז שיצאו מוינטרפל ואילו דאני עוד לא הפסיקה. דאני מוכרחת לקבל תמיכה וגם בראן מוכרח אלא שבראן באמת *מוכרח*. הנבואות המציקות שלה לא ממש אהובות עלי לעומת החלומות של בראן והנבואות של ג'וג'ן שמתלווה אליו. ולבראן יש יכולות לעומת דאני שרק יש לה כמה דרקונים. בראן גם פגש את COLDHANDS ואני מת לדעת מי זה.

אני חושב שבראן בכל זאת יותר ילדותי

אך מכיוון שדאינריז עושה מעשים גדולים זה משתקף יותר. למשל מה שהיא תכננה עם חביות היין, זה היה גאוני. וכמובן שהיא עשתה כמה טעויות, אבל היא מתקדמת יופי. בראן יותר נחמד, והילדותיות שלו פחות משתקפת כי הוא עדיין לא עשה משהו, הוא סתם ילד חמוד.

mysterious V

New member
בראנדון סטארק

יותר מגניב. פחות פרטים ידועים אליו. אבל למה דווקא ההשוואה הזאת?

HobbitGirl

New member
באמת השוואה מוזרה ../images/Emo12.gif

גם אני מעדיפה את בראן. אולי גם הוא וגם דאינריז ילדותיים, אבל הוא לפחות מתנהג בהתאם לגילו, להבדיל מדאינריז שעוד לא החליטה עם היא בת שלושים או בת חמש. חוץ מזה הוא נורא חמוד ותמים, להבדיל מרוב הדמויות, וזה שינוי מרענן. אגב בראן, רק אני חושבת שמירה שולתת(!!1)?

התשובה המתבקשת מהכינוי שלי היא

בראן, כמובן. ובלי קשר לזה, אני אוהב את דאינריז, אבל בראן מקסים ומעורר בי הזדהות, ודאינריז קצת פחות.

Catelyn

New member
ללא ספק בראן

אני פשוט לא אוהבת את דאינריז, לא יודעת למה בדיוק. אני גם לא אוהבת את ה-POV שלה, או ליתר דיוק - שונאת, ואני יודעת למה - כי הוא לא מעניין (אותי, לפחות), כי דאני תקועה אי שם בקצה העולם, כי הפרקים פשוט ביזאריים ואכזריים מדי לטעמי... אבל אני לא בדיוק יודעת למה אני לא אוהבת את דאני. באופן כללי, אני לא אוהבת את בית טאראגריין בכלל. יש שם יותר מדי משוגעים ואחים שמתחתנים עם האחיות שלהם (בררר...). את בראן אני אוהבת. הוא ילד חמוד, החלומות הנבואיים שלו מעניינים (של דאינריז לא), הוא לא נמצא באמצע שום מקום והוא סטאטרק. אני אוהבת סטארקים (וזה כולל את ג'ון, שהוא ללא ספק יותר סטארק מטאראגריין - אם התיאוריה נכונה, אני אישית די רואה אותה כעובדה).

mysterious V

New member
אוי, הכוונה לבראן?

חשבתי שהכוונה לבראנדון שאבד מעבר לחומה

ניימריה

New member
דיאנריז

ברור שדיאנריז נכון שהיא לא מנהיגה מזהירה אבל תנו לה זמן, בנתיים היא עשתה עבודה דיי טובה חוץ מכמה טעויות שבמקומה הייתי עושה גם. ובראן - טוב, האמת שאין לי סיבה לשנוא אותו או לאהוב פחות אבל פחות קשה לי לזרום בפרקים שלו. הוא משעמם וכנראה שאני "כועסת" עליו שהוא לא הסכים שסם יגלה לג'ון שהוא בחיים! אני יודעת שזה היה לטובותו של ג'ון ושל בראן אבל עדין, שייתן לג'ון להחליט. מפריע לי שהם ימשיכו לחיות בלי שג'ון יידע על זה. (בעצם, ככה כל הדמיות בספר כמעט, אבל הוא וג'ון היו כלכ ך קרובים שזה ממש מרגיז, לא?) יש מלך לצפון!!!

למעלה