מי בתמונה?

ביטלמן

New member
../images/Emo41.gifמי בתמונה?../images/Emo41.gif

כרגע דבר נסיוני אתם צריכים לזהות מי בתמונה אני יחליט בהמשך מה לעשות אם זה

ביטלמן

New member
כרגע אתם מוזמנים לנסות לזהות

מי בתמונה ששמתי בהודעה הקודמת שלי בהצלחה!

אין לי מושג, האמת!

זה מזכיר קצת את השרבוטים של ילו סאב אבל באופן ספיציפי אני בחיים לא יצליח לזהות!!!!!

אלרוס

New member
דרך אגב בדיחה

ובדיחה: האפיפיור נוסע בלימוזינה שלו ופתאום אומר לנהג "אף פעם לא נהגתי, תן לי לנסות לנהוג בכביש המהיר" הנהג מסכים, הם מחליפים מקומות והאפיפיור מתחיל לנסוע, 100 קמ"ש, 130 קמ"ש, 160 קמ"ש, פתאום עוצר אותו שוטר ומתקשר למפקח ואומר לו "יש לי כאן אח"מ על 160, לעצור אותו" המפקח שואל אותו: "כמה חשוב? ראש העיר?" השוטר: "לא, יותר חשוב" המפקח: "המושל?" השוטר: "לא, יותר חשוב" המפקח:"הנשיא" השוטר: "לא, יותר חשוב" המפקח: "מי כבר יותר חשוב מהנשיא?" השוטר: "לא יודע אבל האפיפיור הוא הנהג שלו"

SmallVille Girl

New member
גם בדיחה ...

יהודי נמצא בכיתה של גווים... יום אחד המורה מוציאה את התלמידים החוצה ושואלת .. "אתם רואים את העץ ?" התלמידים עונים : "לא " המורה "סימן שהוא לא קיים " המורה :" אתם רואים את ה' של היהודי התלמידים עונים לא המורה : סימן שהוא אל קיים אז התלמיד היהודי שואל ... " אתם רואים את המוח של המורה אז התלמידים עונים לא היהודי : סימן שהוא אל קיים

אלרוס

New member
עוד בדיחה

נציג של מס הכנסה מגיע לבי כנסת, הוא בא אל הרבי ושואל אותו: "ראיתי שאתם אוספים את החלב של הנרות, מה אתם עושים אתו?" הרבי: "אנחנו שלוחים את זה למפעל נרות ופעם בכמה זמן הם שולחים לנו מזה נר קטן" הנציג: "ומה עם פירורי המצות?" הרבי: "אנחנו שולחים אותם חזרה למפעל ומדי פעם הם שולחים לנו קניידלעך קטן" הנציג מתחיל להתרגז ושואל: "ומה אתם עושים עם העורלות?" הרבי: "אנחנו שולחים אותם למס הכנסה ומדי פעם הם שולחים לנו שמוק קטן כמוך"

ביטלמן

New member
לא...

זו תמונה די מוכרת של אדם דיי מוכר הנה לכם רמז קטן: התמונה צולמה בניו יורק

למעלה