מי גאון שלי, מי

LOVEאמיר

New member
../images/Emo41.gifמי גאון שלי, מי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo132.gif../images/Emo23.gif

אחחחח ראיתם את אמיר ב-"חוליה החלשה"
איזה גאון הוא
גם יפה וגם אופה
מתוק שלי...
גם עפר שכטר היה חמוד ביותר
דווקא הצטערתי שהוא עף... (טוב נו, בכל זאת הוא פיטר פן, לא
חחח) לאלדר יש בדיוק את אותו קול כמו של יובל אברמוביץ', אבל בול! החוליות החלשות לדעתי היו באמת: אפרת בוימוולד, שמעון (סמי), מיכל ינאי... והגרועה מכולן- מיכל אמדורסקי
אין לי מושג איך בכלל השאירו אותה לסוף, היא גרועה בטירוף
בעיקר הצחיק אותי המשפט האחרון שהיא אמרה: "רק חבל שאנחנו כאלה אהבלים!" *האמ*, גברת אמדורסקי היקרה, תני לי לתקן אותך מותק: זה שאת אהבלה, זה לא אומר שכולם כאלה
זהו... לילה טוב שיהיה...

zionyeo

New member
חחח לא ראיתי... אבל ידוע שאמיר חכם!

מי זה שמעון (סמי)? חחחח הבנות תמיד יותר אהבלות במצבים כאלה :p

aMiRi GiRl

New member
כע, זה סמי

מיכל בהחלט הייתה אהבלה... אבל עובדה שהיא נשארה בסוף.. והיא גם הייתה פעם אחת החולייה החזקה. מה שנראה לי פה שאמיר ומיכל עשו איזה קומבינה..
צילמתי תמונות! יצא מה זה יפה! ואמיר צילם את התכנית באותו יום שהייתי במרי לו, ישר אחרי הוא הגיע למרילו , זה היה ב21.10 אם זכרוני לא מטעה אותי ...

LOVEאמיר

New member
../images/Emo99.gifאחחח אמיר אמיר....../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif

מ=ל=ך
אין עליו
וברור לי שהיו קומבינות
מה מעיפים לי את מיכל ינאי, מאיה (גברת דארלינג) ועפר שכטר
מיכל א. ושמעון היו הכי בורים
ובכלל, מיכל אמדורסקי לי ידעה לענות אפילו על שאלה אחת שקשורה ליהדות
טוב נו, למה שתדע בעצם...
אבל אמיר... איי איי איי.. הוא אפילו ידע מהם ראשי התיבות של המפלגה -"מפד"ל" וגם שאלו אותו מי זה היו"ר של ש"ס והוא ענה נכון וגם איזה פסוק אחד שהרב עובדיה יוסף אמר... חחחחח צדיק שלי

aMiRi GiRl

New member
זה שהוא ענה

על שאלות יהדות לא אומר שהוא.... דתי..הוא יודע את הבסיס... ולא כל אחד צריך לדעת את השאלות ששאלו את מיכל על יהדות.. מי שיודע יודע.. מי שלא לא... זה הכל...

LOVEאמיר

New member
מישו אמר בכלל שהוא דתי?!

לא.. ואם שמת לב, אמרתי את זה בהומור! וזה גם לא הדבר היחידי שמיכלי שלך לא ידעה! היא לא ידעה מלא שאלות!
אגב, אחותו החורגת של אמיר חזרה בתשובה, הידעת?!

aMiRi GiRl

New member
שיהיה לה בכייף.. ../images/Emo13.gif

בסדר.. אז מיכי בתכנית הזו הראתה לכל צופי ישראל את הצדדים הבלונדינים שלה
קפרה עלייה!

mary lou

New member
מישו הקליט? או אולי יש שידור חוזר?

או אולי סתם למישו משעמם ורוצה לספר מה בדיוק היה חוץ מהעובדה שמיכל הוכיחה שהיא בלונדינית?

aMiRi GiRl

New member
הקלטתי

וגם יש תמונות
אני מניחה שאם היו שידורים חוזרים של החולייה עם פנינה אז גם יהיה לחולייה עם חנה ש"ח..
אני כמעט בטוחה שכן.. אבל ייקח זמן עד שיראו את הפרק הספציפי הזה כי זה היה הפרק האחרון לעונה . תשובה מספקת?

למעלה