מי האב של התינוק של אשלי ומתי לעזזל היא הספיקה להיות איתו?
M munahila New member 3/6/04 #1 ../images/Emo41.gifמי האב של התינוק של אשלי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ומתי לעזזל היא הספיקה להיות איתו?
../images/Emo41.gifמי האב של התינוק של אשלי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ומתי לעזזל היא הספיקה להיות איתו?
D Dawn12 New member 3/6/04 #2 ../images/Emo58.gif ויקטור הוא האבא. היא לא הספיקה להיות איתו, אלא פרצה לדירה של דיאן, גנבה כמה זרעונים והתעברה איתם במהלך השיט שלה (זה מה שהיא עשתה בזמן שהיתה בשיקגו).
../images/Emo58.gif ויקטור הוא האבא. היא לא הספיקה להיות איתו, אלא פרצה לדירה של דיאן, גנבה כמה זרעונים והתעברה איתם במהלך השיט שלה (זה מה שהיא עשתה בזמן שהיתה בשיקגו).
S SupeRonit New member 4/6/04 #3 מה זה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif "התעברה"-רוצים לדבר על זה (כן,אני מתכוונת להסבר על החלק הטכני של הפעולה)
מה זה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif "התעברה"-רוצים לדבר על זה (כן,אני מתכוונת להסבר על החלק הטכני של הפעולה)
י ים כחול New member 7/6/04 #4 גמני רוצה זרעונים של ..... רוברט דה נירו ולעשות שייט בירקון ולהתעבר איתם ... יש לי סיכוי ??