מי האיש/ה הכי IN בעינכם

אור P

New member
../images/Emo41.gif מי האיש/ה הכי IN בעינכם../images/Emo35.gif

בואו נעשה שרשור מי הבנאדם הכי אין היום, בין אם הוא בארץ, בין אם הוא בחו"ל

בעיני...

בחו"ל - ברור ש... ג'ניפר לופז! (כאילו דהההה!) בארץ - יעל בר זוהר ומורן אייזנשטיין... (וואטאבר...)

Nשמה

New member
לפי דעתי...

אמממ... זה קשה... בארץ אמממ... רומי אבולעפיה ובחו"ל סדאם חוסיין... חחחח

eviv

New member
דעתי

האדם הכי אין היום בארץ הוא אביב גפן והאדם הכי אוט זה המורדים כבר נמאס מכל בילבולי השכל של המורדים. תוכנית ממוסחרת שבמקום למרוד במוסכמות הולכת בידיוק לפיהם...

i l0ve u

New member
אממממ זאת אומנם דעתך אבל צר לי

לבאס אותך: המורדים זה הדבר הכי אין שיש היום!!! בין אם תרצה ובין אם לא גם אני לא מתה עליהם וזה לא משנה את העובדה שהם נראה לי הדבר הכי אין פה בארץ גם אם נרצה וגם אם לא!!! ואביב גפן? אל תעלב אבל איפה אתה חי???? אתה יכול להגיד שהוא אומן מוכשר והכל אבל אין??? וואטאבר אם זאת דעתך...

eviv

New member
בלי להעליב

אבל מאיפה את יודעת שהמורדים זה אין ? למה שאנשים שפויים יראו את הסידרה בלי התוכן הזאת ובכלל גם בלי עלילה ואביב גפן הוא הכי קול שיש זמר מוכשר עם שירים מקסימים שר על המצב בלי לפחד לסיכום אדם מושלם "אביב תעשה לי ילד!"

i l0ve u

New member
מאיפה אני יודעת שהמורדים זה אין?

כאילו איפה אתה חי??? תראה את כל ההיסטריה מסבביבם אתה רוצה להגיד זה לא אומר משו?? אל תבין לא נכון אני לא ממש בעד הסדרה גם לא נגדה היא לא בדיוק מזיזה לי אבל קשה להתעלם מכל מה שהולך סביבה...או שלא? ואני מסכימה עם כל מה שאמרת על אביב גפן!!! אבל לפי דעתי הוא לא...ממ אני לא יכולה לסביר.... כאילו שאתה משוה אותו לדבר כמו המורדים תראה הבדלים של היסטריה אז יעני הוא פחות אין-ולא אני בעד ללכת בעד הזרם ולהיות אין כאילו אני זאת אני וכל מי שמכיר אותי יודע שאני ובכלל כל החברים שלי לא דופקים חשבון ואני לא ילך אם משו בגלל שהוא ין או יוותר על משו שאני אוהבת בגלל שהוא אאוט!! ממש לא!!! אני עושה מה שטוב לי ומה שכיף לי ואם אין לי בעיה בלבזבז ת'זמן שלי בפורום הזה אני גם יעשה את זה בלי לשים זין על מה שכל אחד נכנס לורום ואומר............. וממש לא נעלבתי ההפך אני הרבה יותר מכבדת אנשים שמביעים את דעתם מאשר כאלה חסרי אופי ששתוקים וכמו שאמרתם הולכים בזרם של כל החברה כדי להיות מקובל...!!!!

eviv

New member
היסטריה זה אין/אוט?

תשמעי לא הייתי מעלה את מדד האיניות לפי ההיסטריה. עברתי ליד יד אליהו בזמן החזרות שלהם היית צריכה לראות חבורות ילדים שלמות מציצים ברווחים של הדלתות וצורחים וצווחים "יא יא יא הנה המורדים" או "יא אני מתה עליך" וחשבתי לעצמי האם אלה הם שקובעים את האיניות? האם האיניות נקבעת על ידי חבורת ילדים בני 12 שמאמינים לאיזה לוגו מסכן ששמו המורדים ומאמינים שבאמת הם קולים והם מורדים? פשוט חבורה של אנשים מסכנים... אני שמח שאת לא מאלה... גם אני מורד במורדים

i l0ve u

New member
לא אני לא אלה...

ואני בחיים לא יביך ת'צמי בצורה כזאתי.... אני חייבת להגיד שפשוט ריחמתי עליהם!!{על המורדים} כל כך הרבה הופעות ואפילו לישון לא נותנים להם!!! טוב זה לא לעניין הפורום.......... אז אולי אני לא ממש יודעת מה זה אין באמת?? אני מגדירה את זה לפי היסטריה אם יש התלהבות מסויימת ממשו מסויים לא משנה אם זה בגד,איש או כל דבר אחר סביר להניח שהוא אין לא??? או אולי אני טועה? לפי מ אתה מגדיר אין?אאוט?

SsssTaaaR

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

בחו"ל ג'ניפר לופז בארץ..... מלי לוי נראה לי

keren201

New member
אמממ...

בחול נראה לי כריסטינה אגילרה וג'ניפר אניסטון גברים:nelly!!!!! ובארץ הלכתי על הרגיל,יעל אבקסיס :) אין עליה !!!

eranmc

New member
אמממ זה קשה

בעולם סאדאם חוסיין... בארץ אמממ הזמר הזה עידן רייכל משהו.

טלוש 15

New member
בחו"ל זה אמינם, אין וויכוח אפילו...

ובארץ הכי אין: "אני".... למה לא בעצם?

QueIronia

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif אני חושב ש...

בחו"ל: ג'ניפר לופז ה-
בארץ
למי אכפת

אור P

New member
OK, שלי...

חו"ל: ג'ניפר לופז (עדיין נשארה לי חיבה אליה מהפורום שניהלתי) ארץ: מירי בוהדנה ואילנית לוי

sagi24

New member
ברור שגנפר לופז

גנפר לופז היא והתחת שלה עושים לי את זה כל פעם מחדש

למעלה