מי לדעתכם יועמדו להדחה בשבוע הבא

• פותח הנושא ruti
  • פורסם בתאריך

ruti

New member
../images/Emo41.gif מי לדעתכם יועמדו להדחה בשבוע הבא../images/Emo35.gif

אם אני חושבת על זה טוב טוב עדין צבר ושפרה יהיו מועמדים להדחה ברוב גדול. החדשים חושבים שהם סנובים. שניהם לא מדברים איתם. רק איתי מדבר עם החדשים ואיתי מתחבר איתם שזה מעולה כי זה יתן לו יתרון. שפרה וצבר נשארו זוג נטוש למעשה. אם יוסי יהיה חכם הוא יצביע לשפרה וצבר ולא לחדשים. עינב תדיח את מי שהדיחו את אשר אם היא תפעיל שכל בסוף. איתי ימשיך להצביע שפרה וצבר שכל הזמן עושים ממנו בדיחה. יוני לא יצביע נגד איתי ויצביע נגד צבר כי הוא מאיים עליו. חגית שונאת את שפרה אז ברור מה היא מצביעה. אני לא רואה איך צבר ושפרה מתחמקים מהגריל שבוע הבא. לכן ספור האהבה הזה עומד להגמר. גם אם יעמידו מולם את אחד החדשים כמו שחר בגלל האוכל נצביע לשחר כדי שצבר או שפרה ילכו.

blur2

New member
עם ונסה זה לא עבד, אז עם שחר?

חחחחחחחחחח. ורשל"צ אגב דווקא כן מתחילים להתחבר עם החדשים.

ruti

New member
אבל איתי מסתדר מאוד עם החדשים

החדשים יצאו נגד צבר ושפרה כמעט בטוח מכל מה שאנחנו רואים. יוסי מזהה את התחמנות של צבר ויצביע נגדו. יוסי תמיד מחליט מי המודח כמו שהצביע נגד ונסה שיצאה נגדו לאון יצביע נגד אינה ושחר.

yr17

New member
נראה לך?

להעיף את החדשים שפרה וצבר עולים עליהם המיליון רמות

ruti

New member
מה רע בחדשים? הם הכניסו משהו מרענן לבית

נמאס כבר מהנוכחים. צריך משהו חדש. מענין איך שחר ימשיך עם האוכל. אינה נטפלת לצבר. חגית צריכה לספר מה הסיפור שלה. יש הרבה מה לשמוע מהם

My Little Fairy

New member
שחר מגעיל ברמות

וגם חגית לא עושה לי את זה. הם לא מוסיפים כלום, רק בחילה.

blur2

New member
הוא נוראי.

אבל לפחות אינה נרגעה. למדה לנשום בין חפירה לחפירה.

My Little Fairy

New member
אינה מוסיפה עניין ללא ספק.

וגם לא בדיוק מציקה בעין
אבל אני דיברתי על חגית. מה חשבו כשהכניסו את הגבשושית המיובשת הזו לשם?

דנה1982

New member
תיקון: שפרה לא הצביעה נגד אשר - יוסי כן

אז אם היא רוצה להעיף את מי שהעיף אותו, שתצביע נגד אביה.

לרותי

את טועה כי מזמן אין את הקטע של "הפרידמנים" ו"המזרחיים" , עכשיו זה כל הותיקים נגד החדשים אני יכולה להבטיח לך שעינב תצביע לחדשים כי היא פשוט לא סובלת אף אחד מהם , ושפרה וצבר יצביעו נגדם בשביל להציל את עצמם איתי אולי יצביע שפרה וצבר , אבל יוסי , לאון , רנין , ואפילו החדשים עצמם יצביעו נגד אינה אינה תועמד להדחה על בטוח ואני יכולה להבטיח שהיא גם זאת שתעוף

למעלה