מי לוקח

m o r s h

New member
../images/Emo41.gifמי לוקח../images/Emo41.gif

שאלון בשביל הכיף מפורום אקזיט המבורגרים:מקדולנד'ס או בורגראנץ' בנים:יהודה לוי או דודי בלסר ערוצים מגניבים:ביפ או YES Y והרי החדשות:מיקי חיימוביץ' או יונית לוי זמרות:ריטה או שרית חדד בנים באקזיט:עופר שכטר או אסי עזר כוסיות:מירי בוהדנה או אילנית לוי|?" שוקו:קרלו או יוטבתה בלונדיניות:מורן אייזנשטיין או אורלי וינרמן בגדים:פוקס או טיאנטי מורדים:מיה או מריצה ראו ליהודה לוי:יעל בר זוהר או אפרת בוימבלד חטיפים:במבה או ביסלי ערוצי מוזיקה:מוזיקה 24 או MTV טיוי:צביקה הדר או דודו טופז ראפרים:סאבלימינל או הצל טיוי:YES או HOT גיבורים:סופרמן או בטמן לוקחים ב8 וחמישה:השיר שלנו או מיכאלה דיוות:נינטייב או מאיה בוסקילה מבוגרות:חנה לסלאו או אודטה הגברים של החדשות:יעקב אילון או גדי סוקניק הראלים:סקעת או מויאל הבנות של אקזיט:מלי לוי יעל גולדמן או שירי מיימון זוגות:יהודה לויואפרת בויולד או יעל בר זוהר וגיא זוארץ חברים של נינט:גבסו או רן דנקר מסרים:אייסיקיו או מסנג'ר מלך או מלכת ניצנים:מויאל או נינט חברות של תום אבני"הדס מורנו או אגם רודברג מלכי הוילה:הילה או פיראס זהוכל הזכויות שמורות לאקזיט
( וקצת גם לוואלה )

M i R i L e

New member
../images/Emo124.gifקבלו...

המבורגרים:מקדולנד'ס או בורגראנץ' מקדונלדס בנים:יהודה לוי או דודי בלסר יהודה לוי
ערוצים מגניבים:ביפ או YES Y YES שולט והרי החדשות:מיקי חיימוביץ' או יונית לוי מיקי זמרות:ריטה או שרית חדד בלע על שתיהן חחח בנים באקזיט:עופר שכטר או אסי עזר עופר כוסיות:מירי בוהדנה או אילנית לוי|?" מירי כמובן שוקו:קרלו או יוטבתה יוטבתה בלונדיניות:מורן אייזנשטיין או אורלי וינרמן שתי פקצות, אבל מורן כבר עדיפה בגדים:פוקס או טיאנטי אמממ בשתי הרשתות בגדים מכוערים ברמות שיפים רק על הדוגמנים שלהם אבל... עדיף כבר TNT מורדים:מיה או מריצה מריצה ראו ליהודה לוי:יעל בר זוהר או אפרת בוימבלד יב"זי חטיפים:במבה או ביסלי במבה ערוצי מוזיקה:מוזיקה 24 או MTV MTV טיוי:צביקה הדר או דודו טופז צביקה הדר ראפרים:סאבלימינל או הצל סאבלימינל טיוי:YES או HOT YES YES YES גיבורים:סופרמן או בטמן סופרמן לוקחים ב8 וחמישה:השיר שלנו או מיכאלה השיר שלנו
דיוות:נינטייב או מאיה בוסקילה בטח ש.. נ-י-נ-ט מבוגרות:חנה לסלאו או אודטה חנה לסלאו הגברים של החדשות:יעקב אילון או גדי סוקניק יעקב איילון הראלים:סקעת או מויאל סקעת!!! הבנות של אקזיט:מלי לוי יעל גולדמן או שירי מיימון מלי לוי זוגות:יהודה לויואפרת בויולד או יעל בר זוהר וגיא זוארץ אפשר יהודה ויעל?:) חברים של נינט:גבסו או רן דנקר רן מסרים:אייסיקיו או מסנג'ר מסנג'ר מלך או מלכת ניצנים:מויאל או נינט נינט חברות של תום אבני"הדס מורנו או אגם רודברג אגם.. מלכי הוילה:הילה או פיראס מישל
:) טוב נו..הילה..

אני../images/Emo163.gif

המבורגרים:בורגראנץ' בנים:דודי בלסר ערוצים מגניבים:YES Y והרי החדשות:מיקי חיימוביץ' זמרות:ריטה בנים באקזיט:עופר שכטר כוסיות:מירי בוהדנה שוקו:יוטבתה בלונדיניות:מורן אייזנשטיין בגדים:טיאנטי מורדים:מריצה ראו ליהודה לוי:אפרת בוימבלד חטיפים:במבה ערוצי מוזיקה:מוזיקה טיוי:צביקה הדר ראפרים:הצל
בעלי!! טיוי:YES גיבורים:סופרמן לוקחים ב8 וחמישה:השיר שלנו דיוות:אז אחת מבוגרות:חנה לסלאו הגברים של החדשות:יעקב אילון הראלים:אף אחד הבנות של אקזיט:מלי לוי זוגות:יעל בר זוהר וגיא זוארץ חברים של נינט:רן דנקר מסרים:מסנג'ר מלך או מלכת ניצנים:נינט חברות של תום אבני:אגם רודברג מלכי הוילה:הילה

LOVEאמיר

New member
../images/Emo41.gifO.K...

המבורגרים: נאדה
בנים: דודי בלסר
ערוצים מגניבים: ביפ והרי החדשות: מיקי זמרות:
שרית חדד
בנים באקזיט: עפר שכטר
כוסיות: בוהדנה שוקו: יוטבתה בלונדיניות: לא זו ולא זו
בגדים: פוקס (בעע TNT! חרא של בגדים
) מורדים: מיה ראו ליהודה לוי: לא זו ולא זו
חטיפים: ביסלי ערוץ מוסיקה: MTV
טי.וי: צביקה הדר ראפרים: סאבלימינל
לסלאו או אודטה: גם וגם
הגברים של החדשות: יעקב הראלים:
הראל סקעת
הבנות של אקזיט: אפ'חת
זוגות:
חברים של נינט: גם וגם
מסרים: מסנג'ר מלך או מלכת ניצנים:
נינה
חברות של תום אבני: הדס מורנו או אגם רודברג: אגם מלכי הווילה: תוכנית של מפגרים!

zionyeo

New member
טוב הנה שלי...

המבורגרים:מקדולנד'ס או בורגראנץ'- בורגראנץ' בנים:יהודה לוי או דודי בלסר- דודי בלסר ערוצים מגניבים:ביפ או YES Y- ביפפפפ והרי החדשות:מיקי חיימוביץ' או יונית לוי- מיקי חיימוביץ זמרות:ריטה או שרית חדד- ריטה ובגדול! בנים באקזיט:עופר שכטר או אסי עזר- אף אחד אבל אם כבר עופר שכטר כוסיות:מירי בוהדנה או אילנית לוי|?"- מירי בוהדנה שוקו:קרלו או יוטבתה- יטבתה! בלונדיניות:מורן אייזנשטיין או אורלי וינרמן- מורן אייזנשטיין בגדים:פוקס או טיאנטי- טיאנטי מורדים:מיה או מריצה- מריצה ראו ליהודה לוי:יעל בר זוהר או אפרת בוימבלד- אם כבר הוא ראוי למישהי, אבל בר זוהר כמובן! חטיפים:במבה או ביסלי- ביסליייייייייייייי ערוצי מוזיקה:מוזיקה 24 או MTV- מוזיקה 24 רולזזז טיוי:צביקה הדר או דודו טופז- צביקוש הדר ראפרים:סאבלימינל או הצל- הצל! טיוי:YES או HOT- HOT גיבורים:סופרמן או בטמן- סופרמן לוקחים ב8 וחמישה:השיר שלנו או מיכאלה- מיכאלה, סורי לא ראיתי השיר שלנו.. אני מניחה שאם הייתי רואה הייתי מצביעה אחרת. דיוות:נינטייב או מאיה בוסקילה- נינט טייב! מבוגרות:חנה לסלאו או אודטה- אודטה הגברים של החדשות:יעקב אילון או גדי סוקניק הראלים:סקעת או מויאל- סקעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת הבנות של אקזיט:מלי לוי יעל גולדמן או שירי מיימון- יעל גולדשטיין זוגות:יהודה לויואפרת בויולד או יעל בר זוהר וגיא זוארץ- יב"ז וגי"ז חברים של נינט:גבסו או רן דנקר- רן דנקר מסרים:אייסיקיו או מסנג'ר- מסנג'ר מלך או מלכת ניצנים:מויאל או נינט- נינט חברות של תום אבני"הדס מורנו או אגם רודברג- הדס מורנו מלכי הוילה:הילה או פיראס- לא מכירה אבל בנות שולטות!!!! אין לי מושג וכח איך מדגישים אז תתאמצו קצת :p

zionyeo

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יעל גולדמן לא גולדשטיין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mary lou

New member
../images/Emo6.gif טעות פרוידנית...

*או פרודינית .... קיצר "מה פרויד היה אומר על זה
"

LOVEאמיר

New member
../images/Emo12.gifאופס.. אני רואה שדילגתי על 3..

שאלות... חחחח אז אני אשלים עכשיו: טי.וי YES או HOT: יססססססססססססססס!!! גיבורים: באט מן
לוקחים ב-8 וחמישה:
השיר שלנו

mary lou

New member
וואלה...

טוב אני עונה בקיצור ברשותכם
יהודה ביפ מיקי ריטה עופר מירי יוטבתה מורן פוקס מיה אפרת!!!!!!!! במבה 24 צביקה סבלימינל הוט סופרמן מיכאלה לראות, השיר שלנו לשמוע נינט חנה יעקב סקעת יעל גם וגם כדי לא לפגוע באף אחד... גבסו אייסי נינט אגם אם חייבים פיראס

למעלה