מי מגיע להופעה במצדה אני וענבל מגיעות
S sarita4 New member 11/10/05 #1 ../images/Emo41.gif מי מגיע להופעה במצדה../images/Emo35.gif אני וענבל מגיעות
L la orejita New member 12/10/05 #2 אני רוצה לבוא! אני מקווה שזה באמת יצא לפועל... יכול להיות מוי כיף!!
A alti26 New member 12/10/05 #6 אני עצוב מאוד אין לי חופש באותו יום ואני רוצה להגיע דרך אגב מצאתי כרטיסים בזאפה ובקמלוט בתאריכים 23/10 ו 2/11 גמר חתימה טובה וצום קל דודי אלטמן
אני עצוב מאוד אין לי חופש באותו יום ואני רוצה להגיע דרך אגב מצאתי כרטיסים בזאפה ובקמלוט בתאריכים 23/10 ו 2/11 גמר חתימה טובה וצום קל דודי אלטמן
כ כן זהו שמי אור New member 14/10/05 #7 גמר חתימה טובה לכולם. נו עבר. אבל איך עבר? איך היה הצום השנה? עבר בסדר? עבר לי ממש בסדר האמת. הבטיחו שרב והיה מזג אויר נוח וכשלא היתי בבית הכנסת, ישנתי.
גמר חתימה טובה לכולם. נו עבר. אבל איך עבר? איך היה הצום השנה? עבר בסדר? עבר לי ממש בסדר האמת. הבטיחו שרב והיה מזג אויר נוח וכשלא היתי בבית הכנסת, ישנתי.
P pilpeletbm New member 14/10/05 #9 איפה משיגים כרטיסים להופעה ומתי ההופעה ולא נראה לי שכדאי שאני אזמין כי עם המזל שלי כל פעם שאני מזמינה כרטיס ההופעה מתבטלת תאמינו לי זה קרה לי לפחות 4 פעמים
איפה משיגים כרטיסים להופעה ומתי ההופעה ולא נראה לי שכדאי שאני אזמין כי עם המזל שלי כל פעם שאני מזמינה כרטיס ההופעה מתבטלת תאמינו לי זה קרה לי לפחות 4 פעמים
S sarita4 New member 14/10/05 #10 ההופעה היא בין ה19/10 ל20/10 וקרטיסים אפשר להזמין דרך הקסטל 03-6045000
ט טרסיניה New member 17/10/05 #11 ../images/Emo168.gifדויד ברוזה במצדה הי...יש לי כבר שני כרטיסים למופע זריחה של דויד ברוזה בפסטיבל התמר....האם מישהו יודע אם יש הסעות מעין גדי, או ערד או מאיפשהו במרכז? דרך להגיע בלי רכב פרטי ? נתראה כל מעריצי דויד ברוזה טרסיניה (ג'סיקה)
../images/Emo168.gifדויד ברוזה במצדה הי...יש לי כבר שני כרטיסים למופע זריחה של דויד ברוזה בפסטיבל התמר....האם מישהו יודע אם יש הסעות מעין גדי, או ערד או מאיפשהו במרכז? דרך להגיע בלי רכב פרטי ? נתראה כל מעריצי דויד ברוזה טרסיניה (ג'סיקה)
S sarita4 New member 17/10/05 #12 איזה יופי!../images/Emo24.gif נוכל להיפגש!! אני לא יודעת אם יש הסעות אבל תנסי בטלפון של המרכז מידע והטלפון הוא:08-9975010 (אם תרצי להיפגש אז תשלחי לי מסר)
איזה יופי!../images/Emo24.gif נוכל להיפגש!! אני לא יודעת אם יש הסעות אבל תנסי בטלפון של המרכז מידע והטלפון הוא:08-9975010 (אם תרצי להיפגש אז תשלחי לי מסר)