מי מודע לאיזה יום מחר?!

../images/Emo41.gifמי מודע לאיזה יום מחר?!../images/Emo124.gif

(דרך אגב, בקומונה של ג'נס זאת החגיגה האמיתית..אבל בכל מקרה כתבתי גם פה!) מחר יומהולדתת מחר יומהולדתתתת מחר יומהולדת לג'נסן היפיוף המושלם והמדהיםםםםם!!!!
HAPPY BIRTHDAY TO JENSEN
ככה שאין מצב שאתן לא מגיבות לשרשור הזה כי בהחלט מגיע לג'נס שנחגוג לו יומהולדת!! וכמו שצריך!!
בכל זאת הוא השחקן האהוב עליי..(ומקווה שעליכן) אני לא מאמינה שהוא כבר בן 29! איזה בחור בוגר
אין צורך להגיד שהוא בכלל לא נראה!! הוא נראה מצויין לגילו..נראה לי שגם בגיל 40 הוא יראה כזה מדהים...הוא פשוט ישאר יפה כל חייו! טפו טפו טפו! אני מאחלת לבונבון המון המון הצלחה בקריירה שלו שהולכת לא רע..הלוואי שנראה עוד ועוד פרוייקטים בכיכובו...אני ממש רוצה כבר לראות סרט איתו בקולנוע..מקווה שגם זה יקרה..
למרות שהוא כבר בגיל המתאים להתחיל לחשוב על זה, אני עדיין לא ממש מאחלת לו שיתחתן..
שיחכה קצת!! אני עוד אבוא לחפש אותו ואז יהיה לו אישור להתחתן איתי..
סתם, אבל בכל מקרה אני רוצה שהוא יהיה מאושר, רק מעדיפה שזה לא יהיה עם עוד פרחולה בלונדה.. שימשיך להיות כזה מוכשר ומדהים..הוא באמת השחקן שהכי מרגש אותי, הכי מצחיק אותי, הכי משמח אותי, והכי מהפנט אותי...
ג'נס, אני מאוהבת בך!
תצטרפו לאיחולים..
(כולל תמונות בבקשה!)

darklighter

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifהיום יום הולדת../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

ליקיר הפורום, למצחיק לחמוד לשקסי לחתיך לאלק לג'ייסון טיגס לדין ווינצ'סטר..... טוב הבנתם כבר (ודנוש פתחה על זה אתמול) שמדובר ב
ג'נסן אקלס
אפילו שהוא לא קורא פה אתם מוזמנים לשרשר לו ברכות, תמונות, עבודות פוטושופ וכו' רק אל תזרקו תחתונים כי הם לא יגיעו עד קנדהLOL אגב קיבלתי מסר מתפוז אנשים מודיע על זה שיש לו יום הולדתXDDD

יהה איך זה שקיבלת מסר?! ../images/Emo6.gif

איזה ענק שתפוז יודעים מתי היומהולדת של ג'נסן!
חחחח

darklighter

New member
על מה את מדברת?../images/Emo12.gif../images/Emo190.gif

הם עובדים בשבילי

darklighter

New member
Dear Jensen../images/Emo23.gif

(תנו לי לחלום שהוא באמת קורא את זה) שיהיה לך יום הולדת שמח ועל טבעי
|______ קופצת מ
עם
|||חייזר|ית רוקדת| שיהיה לך בהצלחה עם הסרט החדש (משהו עם 10 אינץ') ובקריירה הקולנועית והטלוויזיונית בכלל (אתה צריך מספיק
כדי לטוס לישראל לבקר אותנו)
שיהיו עוד מלא עונות לsupernatural בהן נזכה לראות את דין שלנו שימשיך לכסח את הצורה לשדים עד גיל 129 תמשיך לשמוע מוסיקה טובה באימפלה
ולשמור על סאמי אחיך הקטן תוך כדי שאתם מריצים קטעים
שתמצא חברה נורמלית ולא פרחולה בלונדה (כמו שדנוש אמרה, אלא אם כן זו אלונה טל
) תודה לך על הרגעים שהצחקת אותנו ובידרת אותנו וגרמת לנו לשכוח מהצרות
ואל תשכח לבוא ליום הולדת שלי עוד 16 יום אני אהיה בלונדון בכתובת:
*צונזר*
תמשיך להיות סקסי כל חייך כמו שאתה עכשיו, ותשמור על החיוך, יש לך חיוך יפה
HAPPY BIRTHDAY AND BEST WISHES
Adi AKA Darklighter

למעלה