•°D a N u § h°•
New member
../images/Emo41.gifמי מודע לאיזה יום מחר?!../images/Emo124.gif
(דרך אגב, בקומונה של ג'נס זאת החגיגה האמיתית..אבל בכל מקרה כתבתי גם פה!) מחר יומהולדתת מחר יומהולדתתתת מחר יומהולדת לג'נסן היפיוף המושלם והמדהיםםםםם!!!!
HAPPY BIRTHDAY TO JENSEN
ככה שאין מצב שאתן לא מגיבות לשרשור הזה כי בהחלט מגיע לג'נס שנחגוג לו יומהולדת!! וכמו שצריך!!
בכל זאת הוא השחקן האהוב עליי..(ומקווה שעליכן) אני לא מאמינה שהוא כבר בן 29! איזה בחור בוגר
אין צורך להגיד שהוא בכלל לא נראה!! הוא נראה מצויין לגילו..נראה לי שגם בגיל 40 הוא יראה כזה מדהים...הוא פשוט ישאר יפה כל חייו! טפו טפו טפו! אני מאחלת לבונבון המון המון הצלחה בקריירה שלו שהולכת לא רע..הלוואי שנראה עוד ועוד פרוייקטים בכיכובו...אני ממש רוצה כבר לראות סרט איתו בקולנוע..מקווה שגם זה יקרה..
למרות שהוא כבר בגיל המתאים להתחיל לחשוב על זה, אני עדיין לא ממש מאחלת לו שיתחתן..
שיחכה קצת!! אני עוד אבוא לחפש אותו ואז יהיה לו אישור להתחתן איתי..
סתם, אבל בכל מקרה אני רוצה שהוא יהיה מאושר, רק מעדיפה שזה לא יהיה עם עוד פרחולה בלונדה.. שימשיך להיות כזה מוכשר ומדהים..הוא באמת השחקן שהכי מרגש אותי, הכי מצחיק אותי, הכי משמח אותי, והכי מהפנט אותי...
ג'נס, אני מאוהבת בך!
תצטרפו לאיחולים..
(כולל תמונות בבקשה!)
(דרך אגב, בקומונה של ג'נס זאת החגיגה האמיתית..אבל בכל מקרה כתבתי גם פה!) מחר יומהולדתת מחר יומהולדתתתת מחר יומהולדת לג'נסן היפיוף המושלם והמדהיםםםםם!!!!