מי פה מוכשר

../images/Emo41.gif מי פה מוכשר ../images/Emo35.gif

עיתון שמופץ באינטרנט בנושאי הורות מוכן לפרסם מאמר שלנו על ק"פ. למישהו הכישרון לכתוב מאמר כזה?

../images/Emo45.gifיו אני מצדיעה לך...

מה צריך להיות בדיוק במאמר? על הבעיות, דרכי הטיפול וכד'? מה שלום תותוש והמכות שקיבל?, אני מקווה שהוא התאושש, בעצם ראיתי שכתבת שהוא בסדר ואת חולה. מקווה שתרגישי כבר טוב... אתם ממש משחקים בחתול ועכבר פעם את חולה ופעם הוא

ושוב הוכח שלעידית פנית, לא טעית ../images/Emo13.gif

מאמר המציג בכללי מה זה קלאב פוט לאלו שלא מכירים. מה שיטת הטיפול בגדול. מה מרגישים הורים לעתיד שמגלים, מה עובר על הורים טריים-רצוי בסיפור אישי. כאן עידית יכולה לספר על מה שעבר עליהם ולצרף לינק לאתר שלה. אפשר להוסיף סיפור אישי נוסף של ילד יותר גדול (אני למשל) ושל ילד הרבה יותר גדול (יעל). וכמובן שלהזכיר שיש קבוצת תמיכה חדשה וחשובה בנושא.

תוספת

גם שגילוי הבעיה ע"י רופא באולטר סאונד והסברו על המשמעיות אינם סוף סיפור וזה לא מראה על בעיה אחרת תמיד, אלא רק אחוז קטן זה סימפטום לבעיה יותר קשה.

../images/Emo45.gif זה חייב להיות המוטו של המאמר

שק"פ זה אולי לא נעים אבל בטח לא נורא. שאפשר לחיות חיים טובים, רגילים ומאושרים.

מה דעתכם על מאמר משותף

לכולם כאן יש מה לתרום לא? ברור! כך שאני מוכנה להתחיל לכתוב ולפרסם את מה שכתבתי כן, אם הסיפור האישי של אושרי, בקצרה. כל אחד יוכל להוסיף הארות והערות משלו. בסוף יעל תערוך את הכל. וכך ההורים יקבלו תמונה שלמה יותר. מה אתם אומרים? עשינו עסק?

../images/Emo45.gif רעיון מעולה

כך נהפוך את הכתבה הזו לפרויקט משותף לכל הפורום. אשמח לצרף את חלקי לתבנית ההתחלתית של עידית. ומזל שיש לנו גם עורכת בפורום

תנו קצת זמן בבקשה

יש לי עוד כמה דברים לעשות... בלי לחץ אני לא אעמוד בזה. אני גם מתחילה מלאכת תרגומים די גדולה עכשיו... הכל יגיע אוהבת עידית

לא לוחצת...../images/Emo20.gif

חשבתי שפספסתי משהו, ושכבר התחילו בלעדיי... סליחה אם הלחצתי יום נעים אורית

למעלה