מי פה מי החליט שהשבת הוא נשאר בבית ? מי נשאר לבד בסופ"ש ? למי הבריזו ? מי יוצא ? מה התכניות ?
M MommyHug New member 17/8/07 #1 ../images/Emo41.gif מי פה../images/Emo35.gif מי החליט שהשבת הוא נשאר בבית ? מי נשאר לבד בסופ"ש ? למי הבריזו ? מי יוצא ? מה התכניות ?
../images/Emo41.gif מי פה../images/Emo35.gif מי החליט שהשבת הוא נשאר בבית ? מי נשאר לבד בסופ"ש ? למי הבריזו ? מי יוצא ? מה התכניות ?
ק קושקושית מתולתלת New member 18/8/07 #2 שיעיפו אותה כבר מרינה המעצבנת הזאת! איזה קול מרגיז יש לה, מה מוצאים בה?
ז זיגזג New member 18/8/07 #3 דווקא בעיקרון היא שרה יפה... אבל הביצוע הזה עכשיו - מ-ז-ע-ז-ע השופטים אבל בטוח אהבו!
ק קושקושית מתולתלת New member 18/8/07 #4 נכנסתי הרגע הביתה וראיתי רק את השיר האחרון שלה, אח"כ אראה את השאר אבל הקול שלה הוא כזה.... לא יודעת איך להסביר אבל מרגיז!
נכנסתי הרגע הביתה וראיתי רק את השיר האחרון שלה, אח"כ אראה את השאר אבל הקול שלה הוא כזה.... לא יודעת איך להסביר אבל מרגיז!
א אשה מרציפן New member 18/8/07 #5 אני פה הייתי אצל השכנים עד לא מזמן, דיברנו הרבה, גם על הבת המקסימה שלהם שנפטרה וגם על דברים אחרים. איך הצרות בחיים מתגמדות מול דברים כאלו.
אני פה הייתי אצל השכנים עד לא מזמן, דיברנו הרבה, גם על הבת המקסימה שלהם שנפטרה וגם על דברים אחרים. איך הצרות בחיים מתגמדות מול דברים כאלו.
D dudusch New member 19/8/07 #16 לפעמים דווקא השיחות האלו נותנות ערך מוסף לחיים... צדק זה שאמר "באתי לחזק ויצאתי מחוזק". לחשוב שמול אובדן כזה קושי בלימודים, בזוגיות, עבודה וכו' נכנס לפרופורציות. ודווקא המקום הזה יכול להיות נקודת פריצה, נקודת עצירה לחשבון נפש, הבנה ולימוד.
לפעמים דווקא השיחות האלו נותנות ערך מוסף לחיים... צדק זה שאמר "באתי לחזק ויצאתי מחוזק". לחשוב שמול אובדן כזה קושי בלימודים, בזוגיות, עבודה וכו' נכנס לפרופורציות. ודווקא המקום הזה יכול להיות נקודת פריצה, נקודת עצירה לחשבון נפש, הבנה ולימוד.
ס ס22ית New member 18/8/07 #6 אני בינתיים פה.. מתלבטת אם לנסוע מחר לכינרת.. יש אופנוע ים..יש אבוב..יש מצב...
נ נרקי New member 18/8/07 #10 באתי באיחור../images/Emo66.gif היה כיף אתמול הורדתי קצת כוסות וודקה.. ופשוט הגעתי למסקנות בחיים שלא כולם אותו הדבר
באתי באיחור../images/Emo66.gif היה כיף אתמול הורדתי קצת כוסות וודקה.. ופשוט הגעתי למסקנות בחיים שלא כולם אותו הדבר