מי ראה את הכותרת של ידיעות אחרונות היום?

sayar3

New member
../images/Emo41.gifמי ראה את הכותרת של ידיעות אחרונות היום?

די למשתמטים!

respecta1

New member
לא ראיתי מה היה?

בחדשות דיברו שהכותרת של מעריב דיברה על זה שאחד מאנשי וינוגרד הכניס פוליטיקה לבדיקה..

השר שטרית לחרדים: שאו עם כולם בנטל

שר הפנים שטרית קורא לתנועת שס להוביל "כיוון חדש" של תורה-עבודה ושירות בצבא . העניינים מתחילים לזוז. יש כבר לא מעט חברי כנסת ושרים שמבינים שיש לשנות את הקיים. כאן

sayar3

New member
שלילי-לא לזה התכוונתי.

אני לא מדבר על YNET אלא על העיתון עצמו.הכותרת הראשית שפרושה על חצי עמוד . מדובר על הכותרת:"צה"ל עצר את הקבנ"ים". ושוב-עמוד השער ולא כותרת צדדית.

בא לך לספר לנו?

אני תמיד אוהבת כותרות משעשעות בעיתון, ועוד יותר את מה שכתוב תחתיהן.

sayar3

New member
נועה יקירתי-אם כלכך בא לך להשתעשע-

אז קחי
וגשי לחדר. אני מבקש ממך לא להגיב להודעות שלי.לא מסוגל לקרוא את השטויות שלך.

ad123321

New member
ידיעות אחרונות

מנהלים כבר מספר חודשים מסע הסתה חסר גבולות כנגד אנשים שלא התגייסו, יהיו סיבותיהם אשר יהיו. אין ספק שהדבר הקל לעשות במדינה הזו הוא "לשרת" בצבא", כך אף-אחד לא שואל שאלות ולא מביט עליך בבוז. דווקא האנשים שלא מתגייסים עושים את הבחירה הקשה, ביודעם שמצפה להם קיתונות של בוז ומבטים מתנשאים מהחברה המיליטריסטית

sayar3

New member
בשם חברי הפורום:שמחנו מאוד לשמוע

שבחרת בדרך ה"קשה" של לא להתגייס. נגיש אותך כמועמד לפרס נובל לשלום בשם כל משתמטי המדינה.

respecta1

New member
כן, ברור..

קלי קלות לבחור בדרך הקלה שזה אומר לטחון את עצמך שלוש שנים למען המדינה..הדרך הקשה זה לחיות את החיים כפרזיטים - אין ספק..

ad123321

New member
אתה יודע

זה יותר קל להיות באיזה תפקיד חסר חשיבות שמסתכם באיזה שעתיים עבודה וחזרה הביתה (לא מדבר על קרביים, שהולכים כמו צאן לטבח ומאמינים לשקרים של הפוליטיקאים) מאשר לסבול כל החיים מקיתונות של בוז ואפליות רק כי החלטת שמותר לך לבחור. אני מצטט את פוליאנה פרנק, כדי לעצבן אתכם עוד קצת: גם אני רוצה להיות גיבור בצבא ההגנה וגם לי תהיה אישה יפה שמחכה לי במיטה כשאני אגמור לסדר את על העניינים היא תעשה לי ביד ותגיד לי 'אוי, אתה מדהים'

respecta1

New member
אתה לא מעצבן בכלל

כבר התרגלתי לאנשים ששונאים את המדינה אולי זה רע אבל כשיש כל כך הרבה אתה כבר לא מתעצבן מכל אחד.. אה אתה עושה את זה בשביל הזכות לבחור? אז בוא תבחור אם בא לך לשלם מיסים בוא תבחור אם בא לך לנהוג במהירות המותרת או שיכור בוא תבחור אם אתה יכול לאנוס או לרצוח זאת מדינת חוק חבוב.

respecta1

New member
ובדבר אחד הגזמת.

הולכים כמו צאן לטבח? בוא תגיד את זה לאמא שכולה! יש גבול חבוב, הם הולכים להגן על המדינה שלהם והם הדבר היחידי שעוצר את האנשים שרוצים לשחוט אותך כן זה דיבור שנשמע מוגזם אבל זאת המציאות, הם אומרים את זה כבל עם ועדה וגם העם וגם העדה תומכים בהם.

EmGee

New member
בתור אחד שהלך כצאן לטבח כהגדרתך

איך אתה מסביר את היותי בחיים?

vinney

Well-known member
נו, אם מותר בתפוז, למה אסור בידיעות?

הנייר סובל הכל. יומיים אחרי זה הם יצאו בכותרת בומבסטית "די להסתה", כאילו שזה יזיז לך.

למעלה