מי רואה בובות אני אתמול פעם ראשונה. חרשתי על 8 פרקים ראשונים...
ל לימונדה30 New member 9/12/07 #1 ../images/Emo41.gif מי רואה בובות ../images/Emo41.gif ../images/Emo35.gif אני אתמול פעם ראשונה. חרשתי על 8 פרקים ראשונים...
../images/Emo41.gif מי רואה בובות ../images/Emo41.gif ../images/Emo35.gif אני אתמול פעם ראשונה. חרשתי על 8 פרקים ראשונים...
T TzutZ New member 9/12/07 #5 עזבי שטויות... ראיתי שלשום את כל 8 הפרקים בעונה החדשה של נמלטים אימאללללה... סקופילד הורס אותי כל פעם מחדש איזה מתח.. אני מחכה שיחזרו כבר מההפסקה
עזבי שטויות... ראיתי שלשום את כל 8 הפרקים בעונה החדשה של נמלטים אימאללללה... סקופילד הורס אותי כל פעם מחדש איזה מתח.. אני מחכה שיחזרו כבר מההפסקה
T TzutZ New member 9/12/07 #7 זה לא סרט../images/Emo88.gif וחוצמזה תאמיני לי שאחרי שתראי את סקופילד זה יעשה לך רק טוב לעור הפנים, ולנפש בכלל...
זה לא סרט../images/Emo88.gif וחוצמזה תאמיני לי שאחרי שתראי את סקופילד זה יעשה לך רק טוב לעור הפנים, ולנפש בכלל...
T TzutZ New member 9/12/07 #11 פחחחח../images/Emo67.gif אגבבבבב..... הידעתם? סקופילד בא לביקור בארץ ב-17 לחודש גרררררררררררררררררררר
פחחחח../images/Emo67.gif אגבבבבב..... הידעתם? סקופילד בא לביקור בארץ ב-17 לחודש גרררררררררררררררררררר
נ נרקי New member 9/12/07 #13 ../images/Emo99.gif נמלטים אה? את יודעת שסקופילד הומו במציאות? ככה שמעתי!! חחחחחח כזה חתיך...... לא חבל עליו?
../images/Emo99.gif נמלטים אה? את יודעת שסקופילד הומו במציאות? ככה שמעתי!! חחחחחח כזה חתיך...... לא חבל עליו?
ס ס22ית New member 9/12/07 #9 ראיתי 2 פרקים..בקושי.. היה נראה לי משעמם..אז פרשתי.. אבל התחלתי לראות את האנטומיה של גריי מהעונה הראשונה.. <הבאסה היחידה שזה בלי תרגום..אבל לא נורא..זה עדיין
ראיתי 2 פרקים..בקושי.. היה נראה לי משעמם..אז פרשתי.. אבל התחלתי לראות את האנטומיה של גריי מהעונה הראשונה.. <הבאסה היחידה שזה בלי תרגום..אבל לא נורא..זה עדיין