../images/Emo30.gifהנה שלי../images/Emo30.gif לילה טוב!../images/Emo199.gif
טימותי ג'יימס רייס אוקלי היקר- [הפצצתי עם השם המלא, הא?!
]
דבר ראשון, קבל את סגידתי. המוחלטת.
הרי: להקים להקה, לשנות את הסגנון שלה ואת ההרכב שלה, להביא אותה לכזאת הצלחה, לכתוב לה שירים, להלחין אותם, לשיר ברקע, לנגן במליון וחצי כלי נגינה שונים- ועדיין להישאר אותו בן אדם, שלא מלא בהצלחה שלו (ויש לו הרבה ממנה)- כל זה לא מובן מאליו!!! ומעל הכל- כל הכבוד על הנאמנות (העיוורת?!
) שלך לחברך הותיק- תומס אוליבר צ'פלין. הייתם חברי ילדות- עד שהוא נהפך לאדיוט (או אולי הוא תמיד היה כזה??!!
), ועדיין- חוץ מלכתוב עליו שיר (שהוא בעצמו שר, כמה מטומטם בן אדם יכול להיות?
) אתה עדיין נשאר איתו ועובד איתו. מה לעזאזל מיוחד בו??? אולי אתה תצליח להסביר לי???? על מה כל המהומה??
דבר שני, קבל את הכרת התודה שלי! תודה על המוזיקה המושלמת שיוצאת מראשך ומידיך
, אין שום ספק שהמוזיקה שלך ליוותה אותי ועזרה לי בהרבה מאוד מצבים ותקופות (בכל זאת- קין ואני, כמעט 3 וחצי שנים יחד
). אז תודה שאיכשהו כשאתה כותב ומלחין, גם המחשבות והקשיים שלי ושל עוד מליוני אנשים עולים לך בראש...
מה שמוביל אותי לעניין הבא- חוסר ההערכה [היחסית, כמובן] שאתה מקבל. הרי
אתה זה קין. וקין זה אתה.. בינינו- ברור לכולם שאתה הכוכב האמיתי של הלהקה- אתה כותב, מלחין, שר, ומנגן [כמעט] בכל כלי הנגינה. בשביל מה יש שם עוד שניים? לקישוט?????- אז קח עציץ!!
[אוקיי, עזבו, בנקודה הזאת הצחקתי את עצמי
) אתה הבן אדם הכי יציב שם. אתה נשוי וכו'. ויש לך דרך מסודרת להסדרת כעסים (אניסת הפסנתר,כמובן. בניגוד לריצ'רד- שנראה ממש משועמם לפעמים כשהוא מנגן ). ויש לך קול סביר ביותר (לפחות כמו ששמעתי בגרסת הדמו של SUNSHINE
)- ובכלל-
הפשלה היחידה בחייך היא שהאמהות שלך ושל טום נפגשו בבית החולים. וילדו שתיהן בנים שקראו להם טום...
אז קדימה- צעד צעד קדימה וקבל מעמד זהה לשל טום!! טים לראשות הממשלה!!!!
ובקשה אחרונה- למרות שאתה בטח שונא אותנו---בו לכאן!!!! תופיעו!!! נ.ב- הידעת שיש לך כאן בארץ נפש תאומה בשם גיתית??!! הרי השיר האהוב על שניכם הוא FLY TO ME. ואני
בטוחה שתשמח לדעת שיש לשיר הזה גם תרגום עברי- "יש לי זבוב"... נ.ב 2- תמיד תהיתי- מה יש לך מעניין הזקנה??
~~~~ועכשיו- מי לא קרא עד הסוף??~~~~