מכתבים ל...טים

../images/Emo41.gifמכתבים ל...טים../images/Emo41.gif

אז ככה, הפואנטה של הפינה היא משהו כמו "המכתב שלא נשלח"- במה למכתבים אישיים ורצוי משעשעים שאם הייתם יכולים לשלוח לחברי הלהקה הייתם שולחים.. כל מה שרציתם לומר וכמובן בעברית כי זה לא רציני כל העסק
אז הפעם המכתב הוא לטים אז אנא שחזו עטיכם, שנסו מותניים וכתבו לו מעמקי לבכם
בהצלחה

../images/Emo30.gifהנה שלי../images/Emo30.gif לילה טוב!../images/Emo199.gif

טימותי ג'יימס רייס אוקלי היקר- [הפצצתי עם השם המלא, הא?!
] דבר ראשון, קבל את סגידתי. המוחלטת.
הרי: להקים להקה, לשנות את הסגנון שלה ואת ההרכב שלה, להביא אותה לכזאת הצלחה, לכתוב לה שירים, להלחין אותם, לשיר ברקע, לנגן במליון וחצי כלי נגינה שונים- ועדיין להישאר אותו בן אדם, שלא מלא בהצלחה שלו (ויש לו הרבה ממנה)- כל זה לא מובן מאליו!!! ומעל הכל- כל הכבוד על הנאמנות (העיוורת?!
) שלך לחברך הותיק- תומס אוליבר צ'פלין. הייתם חברי ילדות- עד שהוא נהפך לאדיוט (או אולי הוא תמיד היה כזה??!!
), ועדיין- חוץ מלכתוב עליו שיר (שהוא בעצמו שר, כמה מטומטם בן אדם יכול להיות?
) אתה עדיין נשאר איתו ועובד איתו. מה לעזאזל מיוחד בו??? אולי אתה תצליח להסביר לי???? על מה כל המהומה??
דבר שני, קבל את הכרת התודה שלי! תודה על המוזיקה המושלמת שיוצאת מראשך ומידיך
, אין שום ספק שהמוזיקה שלך ליוותה אותי ועזרה לי בהרבה מאוד מצבים ותקופות (בכל זאת- קין ואני, כמעט 3 וחצי שנים יחד
). אז תודה שאיכשהו כשאתה כותב ומלחין, גם המחשבות והקשיים שלי ושל עוד מליוני אנשים עולים לך בראש...
מה שמוביל אותי לעניין הבא- חוסר ההערכה [היחסית, כמובן] שאתה מקבל. הרי אתה זה קין. וקין זה אתה.. בינינו- ברור לכולם שאתה הכוכב האמיתי של הלהקה- אתה כותב, מלחין, שר, ומנגן [כמעט] בכל כלי הנגינה. בשביל מה יש שם עוד שניים? לקישוט?????- אז קח עציץ!!
[אוקיי, עזבו, בנקודה הזאת הצחקתי את עצמי
) אתה הבן אדם הכי יציב שם. אתה נשוי וכו'. ויש לך דרך מסודרת להסדרת כעסים (אניסת הפסנתר,כמובן. בניגוד לריצ'רד- שנראה ממש משועמם לפעמים כשהוא מנגן ). ויש לך קול סביר ביותר (לפחות כמו ששמעתי בגרסת הדמו של SUNSHINE
)- ובכלל- הפשלה היחידה בחייך היא שהאמהות שלך ושל טום נפגשו בבית החולים. וילדו שתיהן בנים שקראו להם טום...
אז קדימה- צעד צעד קדימה וקבל מעמד זהה לשל טום!! טים לראשות הממשלה!!!!
ובקשה אחרונה- למרות שאתה בטח שונא אותנו---בו לכאן!!!! תופיעו!!! נ.ב- הידעת שיש לך כאן בארץ נפש תאומה בשם גיתית??!! הרי השיר האהוב על שניכם הוא FLY TO ME. ואני בטוחה שתשמח לדעת שיש לשיר הזה גם תרגום עברי- "יש לי זבוב"... נ.ב 2- תמיד תהיתי- מה יש לך מעניין הזקנה??
~~~~ועכשיו- מי לא קרא עד הסוף??~~~~

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נראה לי שהוא תמיד היה כזה
(טום) "אז קח עציץ!! [אוקיי, עזבו, בנקודה הזאת הצחקתי את עצמי )"
"ויש לך דרך מסודרת להסדרת כעסים (אניסת הפסנתר,כמובן. בניגוד לריצ'רד- שנראה ממש משועמם לפעמים כשהוא מנגן )"
גדול "הפשלה היחידה בחייך היא שהאמהות שלך ושל טום נפגשו בבית החולים. וילדו שתיהן בנים שקראו להם טום..."
ואממ, יש לו גם תעתיק פיזי דומה בלונדון. יואו אתמול ראיתי את האבא <היתה אסיפת הורים> ההוא (האח של השיבוט) והוא לבש משקפיים גם כמו של טים ולרגע חשבתי שהוא הגיע לאסיפה
ושרי'לה- לטים יש קול זוועה, טראסט מי. שמעת את הדמואים בUTIS נניח? (אלה שבאים עם הספשל אדישן?) כי אם לא אז אני אשמח להשמיע לך נניח את הלייב של ALLY PALLY
בקיצור באמת באסה לו כי הוא כה מוכשר אני בטוחה שזה מתסכל אותו שהוא לא יכול לשיר

שמעתי את הדמואים של UTIS, כמובן...

אבל בימנו הוא יכול לשפץ את הקול שלו במחשב ולהישמע אולי אפילו כמו טום
(בדמו של SUNSHINE יש לו קול סביר.. הוא בקושי מזייף..). טים נכנס לאסיפת הורים בבי"ס יהודי בלונדון
למרות שזה יכול להיות מגניב ביותר
גיתית- אולי פשוט תדאגי לזה שכשלטים יהיו ילדים, את תגלי איפה הם לומדים, ותסדרי לך שם שירות לאומי (גם את תהיי בת 30, גם אם זה יהיה בית ספר שלא יודע מה זה בכלל שירות לאומי
)- ואז בטוח תפגשי את טים

חחחח בקצב הזה בגיל 30 אני עדיין אעשה תפקידים

של בנות שירות בלונדון
הכל בשם ההופעות של קין

אה חשבתי שכן../images/Emo99.gif

יש לי זבוב
אין ספק שטים ואני צוות מנצח. הוא יכתוב באנגלית ואני אתרגם במיומנות. ושרי- יש לי חשש קל שאת מכניסה לי בכח רעיונות לראש לגבי ולגבי טים רק כדי שאני אחזור לשנוא את טום או לפחות ארד ממנו

שרי היקרה.

שמחתי לקרוא את מכתבך. העניין ריגש אותי עד מאוד מכיוון שאך עתה סיימתי קורס בשפה העברית ואינני יכול לחשוב על דרך טובה יותר להתאמן על כתיבתי אלא במענה לפנייתך. אפתח , כמוך, בתודה רבה על כל המחמאות והקופלימנטים שהרעפת עליי. אם לא אתם, המעריצים והמאזינים לשירים שלי, איפה הייתי כיום? הסברה המתקבלת ביותר על הדעת היא כמובן- לא רחוק. ריצ'רד ודאי היה עוזב את הלהקה אחר דומיניק (הם היו חברים מלכתחילה) וזה היה כמובן משאיר אותי ואת טום לבד בלהקה- שנאמר- אללי! וזה כמובן מעביר אותי לנושא הבא. בואי נבהיר זאת- כשהייתי נער זך ורציתי לממן את קלידיי הראשונים, הוריו של טום (שהיו חבריו של הוריי כמובן) שכרו אותי לעשות שיעורים פרטיים לילד הנכה מוזיקלית שלהם- טום צ'פלין (שאולי עדיף והיה נשאר בתחומו של אחיו לשם המשפחה- צ'רלי, וחוסך לי הרבה כאבי אוזניים בעבר) בעבור ח"י שקלים לשעת שיעור. כמובן שהסכמתי אך לא ידעתי במה אטמון את עצמי ומצאתי את עצמי עושה בייביסיטר בגיל 31 ("טום! רד מבמה ב' זה של הרולינג סטונס!! רד!!"), אבל, אין ספק שטום תורם ללהקה וגם אני תמיד יכול לנצל את הכסף מהבייביסיטר (5 פאונד לשעה אגב, לא כולל bed time story) בקשר ליציבותי (יציבות?
האם ראית אותי מנגן TITLT?), אכן אני נשוי (האמת מצבי ככולכם- מעולם לא ראיתי את אשתי) אבל פסנתרים תמיד היו האהבה בחיי (ועל זה נאמר say no more.) הזיקנה זה עניין שמטריד אותי. תראי שרי, כל עוד יש סיכוי שיום אחד טום יצרח יותר חזק מתמיד משהו כמו "COACHELLLLLLLLLA" וריצ'רד ייקח את עצמו וילך- את צריכה להבין למה אני חושש מעתידי. עכשיו אולי עוד אוכל להתחמק מטום ולברוח, אבל מה יהיה כשאני אהיה זקן? הוא יהיה צעיר ממני! הוא ישיג אותי! somewhere only we know זה שיר על מקום המפגש הסודי שלי ושל ריצ'רד למקרה שיום כזה יבוא, שאני אצטרך תמיכה ואצטרך לברוח- talk about it somerwhere only we know...וכמובן : i need something to rely on... את מבינה כבר את הפואנטה? ויש לי זבוב- "כאשר אהיה זקן ואגור ליד הים"- זה יהיה מקום המחבוא שלי כי טום לא יודע לשחות (ראית את התמונה עם המצופים מן הסתם...) וכן הלאה... האמת כשהייתי קטן ניסיתי להפחיד את טום עם המכנסיים שלי אבל זה כנראה לא הלך
שוב תודה לך שרי על המכתב הנפלא, אני מקווה שעניתי על שאלותיך. זמני תם כעת ואמשיך לענות בהמשך.. דרך אגב, מי זאת הגיתית הזאת ומה מספר הטלפון בבקשה?

הוי, טים ../images/Emo99.gif

מצבך נשמע כה עגום לפי המכתב (חוץ מהעברית המצוינת שלך, ד"א
)... אז טום אפילו יותר נורא ממה שחשבתי
לא ידעתי שזה אפשרי
אז חייך הם בעצם מסלול בריחה אינסופי מהסיוט המתמשך שנקרא טום, הא?! אכן, אני מרחמת עליך... אבל מה לגבי לבוא לפה??? ועכשיו ברצינות. כמה צחקתי עכשיו. ווואואואו. אבא שלי קם מהמיטה ושאל אותי "מה כל כך מצחיק?"... ואז קראתי את זה שוב. וזה הצחיק אותי לא פחות. אין טעם שאני אתחיל לפרט פה את הציטוטים שהצחיקו אותי- כי אז אני פשוט אצטרך לצטט אצ כל המכתב... אבל בעיקר- ("טום! רד מבמה ב' זה של הרולינג סטונס!! רד!!"), וגם-האמת מצבי ככולכם- מעולם לא ראיתי את אשתי
מלכה, אין ספק!

טים יקירי:]]]]

בדיוק השבוע חשבתי על כמה שאתה לא מעורך מספיק, לעומת חברך טום שבעצם לא עושה כלום אבל משום מה..
סתם רציתי לכתוב שאני חושבת שאתה מאוד מאוד מאוד מאוד מוכשר
לפעמים, אני שומעת שיר מסויים, רק כדי לשמוע את הנגינה בפסנתר. וכמובן את השירים המדהימים שאתה כותב
כן, אתה בהחלט צריך להיות מעורך:) רק אממ שאלה... למה לטום אתה כל הזמן כותב שירים ואילו לריצ'רד כתבת רק שיר אחד? [PIBY] אתה לא חושב שריצ'רד גם מקנא?
באהבה, קעריןןןן

ובכן בהתחשב שלטום הוא כתב שירי שנאה

והיחיד שהוא כתב לריצ'רד זה שיר נחמה, הייתי שמחה עם הסטטיסטיקה

קארין המקסימה,

תודה לך על מכתבך מחמם הלב. עם אנשים נהדרים כמוך הייתי יכול להגיע רחוק. האם את פנויה? אם כן, מה הסיכוי שאת דומה לפסנתר ימאהה (
)? בקשר לשאלתך- אני, כאמן רוצה להופיע עם אהבתי הגדולה- במקרה שלי- שתי אהבות. זה כל הפואנטה. לכן תראי אותי בהופעות עושה שני דברים- א' : מבצע את זממי בפסנתר כמובן. ב': מקלל את טום דרך השירים. כמובן שהוא אינטליגנטי מספיק לשיר שירי שנאה על עצמו. works out good for me... ולריצ'רד יש אמנם שיר אחד אבל גם ככה תמיד מתחילים איתו את ההופעות- שיעבור מהר ואז מתחיל הכיף האמיתי :) באהבה בחזרה, טים-אורז-פירה-ירקות-אוקסלי

יוו כמה צחקתי עכשיו../images/Emo6.gif

מעניין מי כותב את זה!|מגלגלת עיניים!| הא וטיםםםםםםםםםםםם אני פנויהההההההההההההההההההההההההההההה רק תעשה לייזר בבקשה או שעווה!

למעלה