מכתב הסבר לקהילת גינדיס

gindis

New member
../images/Emo41.gif מכתב הסבר לקהילת גינדיס ../images/Emo41.gif

שלום רב, זה מכתב שהייתי צריך לכתוב מזמן ולהסביר למה האתר למטה בתקופה האחרונה. כל החודשים האחרונים האתר היה תחת מתקפת האקרים שפשוט החליטו לעצור את הפעילות של האתר. כל מה שניסיתי לעשות זה למצוא פתרון שיפתור את הבעיה הזו ולאפשר לכם כשחקנים משחק מהנה. פנינו להרבה חברות אבטחה רציניות שתענו שהם מסוגלים להתמודד עם התקפות מהסוג הזה וכאשר הם כשלו באבטחת האתר ניסינו חברות אחרות. כרגע החברה שמטפלת בתקיפה היא מהמובילות בתחום ההגנה כנגד תקיפות מהסוג הזה וכמו שאתם רואים גם הם מתקשים להתמודד עם הסדר גודל של המתקפה על האתר. (הם עדין אופטימיים ועובדים על פתרונות) ההאקרים באים ממדינות ערב וכנראה מסעודיה והם החליטו שכנראה שמשחק ישראלי בו משחקים ערבים ויהודים ושחקנים אחרים מהעולם לא מתאים להם ולכן הם תוקפים את האתר. חשוב לי לציין שיש המון שחקנים ערבים שאוהבים את המשחקים. התקיפות על האתר הם מסוג DDOS כלומר לא מדובר בפריצה. התוקפים פשוט מציפים את הקו של האתר בכמויות עצומות של מידע שגורם למצב של פקק. אנחנו באמת עושים הכל כדי לסדר את הבעיה ולא חוסכים באמצעים. אנחנו כמובן נפצה אתכם על הזמן האבוד של התומכים וגם נשחזר את המשחק מהזמן שהוא לא עבד כאשר נתגבר על הבעיה. בברכה ותודה על הסבלנות וההבנה, ערן

באמת באיחור גדול.

פשוט תחסום את המשחק לערבים. אפשר לומר שזה הגיע לך, אתה העדפת את הכסף שלהם מאשר משחק הוגן. לא זכור לי שהייתה בעיה כזו עם גולשים ישראלים.

hakim

New member
תודה על העדכון

עצה : אתה יכול לנתב את המידע שמגיע מתחום הכתובות של הפורצים לקו אחד , יכול להיות וירטואלי ואת שאר המידע שמגיע מתחום "נקי" לשרת אחר . הניתוב צריך להתבצע אצל הISP שלך ע"מ שלא "ילכלך" את הקו . לצערי חלק מהשחקנים יפגעו מפתרון זה , אלו שמגיעים מאיזור \מדינה דומה למדינת התוקפים . אם אתה עובד בCLUSTER אז יפגעו רק שהאתר תחת מתקפה . אני מכיר חברת אבטחת מידע מעולה שיכולה להציעה לך פיתרונות יצירתיים .ובכלל אני חושב ששתי הספקיות הישראליות גם מבינות בעיניין .

berko2

New member
אני חושב שהפילו את פורום הנובים כרגע...

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /home/gindisfo/public_html/forums-heb/db/mysql4.php on line 48 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/gindisfo/public_html/forums-heb/db/mysql4.php on line 330 Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/gindisfo/public_html/forums-heb/db/mysql4.php on line 331 phpBB : Critical Error Could not connect to the database

למעלה