מכתב שלא נשלח

black ross

New member
../images/Emo41.gifמכתב שלא נשלח ../images/Emo41.gif

מישהו בעבר הרחוק שלי כתב לי משהו שאני חייבת לשתף אתכם בו ..... לשירן אני מאחל לך פרידה נוספת אך לא מאדם נוסף כוזב "אוהב" אלא מצער מתמשך, יגון בלי די, תחושת אובדן ובקיצור מעבר רווי עצב כואב ושכל מה שהיה כדברייך גזל נשמה, גרימת צער עמוק דמעות ודם ניגר מן הלב יאגר לתוך עתיד פורח כצרור זה שבכל אחת מארבע פינותיו ורד מלבלב...... מכאן הוא ריכז את המכתב למעיין ריבוע ........... שירן אפשר היה לכתוב לך הרבה יותר מכך אבל העדפתי לרכז זאת למעיין ריבוע של שורות. ריבוע היא אחת הצורות המיוחדות בגאומטריה אחת מהצורות המיוחדות הנקראות מצולעים משוכללים שהם מצולעים שכל צלעותיהן שוות זו לזו, כך גם את בחורה מיוחדת העוברת את השלבים האחרונים שבין ילדות לבגרות מושלמת אין ספק שאת נושאת עול כבד על נפשך אך אל תוסיפי לכך תחושות של אשמה מצידך כל מה שקרה לך ולסובב אותך היה בגלל שרשרת סיבות ונסיבות שלא את יזמת אותן ולכן אל תוסיפי לעצמך עול נוסף על כתפייך העדינות השתדלי להיות חזקה והאמיני בעצמך כל עוד תכירי בערכך איש לא יוכל לפגוע בך כפי שאמרת אנשים זקוקים לסמלים ולמשמעות בחייהם כך פרחים ורודים מסמלים שגשוג ויופילכן אנשים משתמשים בהם כדי לסמל זה לזה את יחסיהם וכו´, ורד אדום מסמל בצבעו האדום את הדם, נוזל החיים הזורם בעורקינו ובכך את החיוניות והתסיסה בחיים טובים וזה מה שאני מאחל לך והרבה. חשבי על כך הצמח מקדיש את עצמו ליצירת הפרח שהוא השיא בחייו כך מקווה אני שתגיעי לשיא של יצירה והשגים אז השתדלי גם את למצוא מישהו מתאים שיעזור לך ובעיקר לא יפריע לך לממש את עצמך ואת מיטב הכשרונות והסגולות הטובים שהתברכת בהם. ובזאת הוא סיים את מכתבו ....... האדם הזה כתב לי את הדברים הללו כשהייתי בת 14 בערך ועד עצם היום הזה אני שומרת את המכתב הזה ..... מדי פעם כשהכל נראה לי בלתי נסבל ויותר מדי קשה אני מוצאת נחמה בין המילים האלו... ולאותו אדם..... הלוואי והייתי יודעת איכה היום .... בעצם זה שפירסמתי כאן את מכתבך דע לך שאני מקדישה לך את חיי כי אפשר לומר שבהרבה פעמים בחי כשהייתי על גבול השפיות מילותייך הן אלו שמשכו אותי הלאה הלאה לעבר עתיד טוב יותר ..... אפילו את הכינוי שלי black ross שזה בעצם black rose אני מקווה בבוא הזמן לשנות ואילו רק למענך משחור לאדום עוד יגיע היום שמילותייך יתפסו משמעות מציאותית והחיוניות והשגשוג ימצאו משכן בנשמתי ..... אלפי תודות לך ידידי היקר לא במקרה ידיד = כפל "יד", במידה ויכשלו לך ידייך שלך יבואו לעזרתך ידיי ידידך .........

ה מוזה

New member
../images/Emo91.gif מילים מהלב חודרות ל ../images/Emo23.gif

נצרי את מילותיו בחום ... חוכמה רבה טמונה בהן ידידי אמת פוגשים אותנו על אם הדרך .. מין שליחים .. מכל אחד נלמד ונחכים .. את הדרך לנו יאיר אם במילה ואם בנגיעה וימשיך בדרכו להאיר את הדרך לאחר .. משאיר אחריו זכרון שלא נמחק .

למעלה