מלאך פעם כתב........

../images/Emo41.gif מלאך פעם כתב........

הרבה אנשים נכנסים ויוצאים מחייך, אבל רק ידידים אמיתיים משאירים את חתימתם בתוך ליבך כדי להסתדר עם עצמך, השתמש במוח כדי להסתדר עם אחרים, השתמש בליבך אם מישהו בוגד בך פעם אחת, זאת בעיה שלו אם מישהו בוגד בך פעמיים, זאת כבר בעיה שלך מחשבות גדולות, דנות ברעיונות מחשבות בנוניות, דנות במקרים מחשבות קטנות, דנות באנשים אלוקים נותן לכל ציפור את האוכל שלה אבל הוא לא זורק אותו אל תוך פיה מי שמאבד כסף, מאבד הרבה מי שמאבד ידיד, מאבד יותר מי שמאבד את אמונתו, מאבד הכל בני נוער יפים זו עבודה של הטבע אבל אנשים מבוגרים ויפים הם עבודת אומנות למד מטעויות של אחרים אתה לא תצליח לחיות כל כך הרבה זמן כדי לעשות את כולם בעצמך יופי - זה משחק ילדים אופי - זה גורל החיים. מלאך פעם כתב ...

Fozzie

New member
טלוש!!!

תודה תודה תודה תודה תודה תודה
הייתי צריכה לקרוא משהו יפה כזה כדי להרים אתצ המצברוח! משום מה הוא ירד... תודה

אין בעיה יקירתי.......:)

רוצה עוד משהו יפיפה? חכי שניה.... הצלחה היא דבר נהדר, היא דבר שעושה את האדם מאושר. ההצלחה כמו סולם, עם הרבה שלבים, כשבכל יום לפסגה מטפסים. כולנו רוצים לעלות בשלבים אך הרבה פעמים איננו יודעים... ולכן – הכלל הראשון – אמונה ורצון. והכלל השני – הוא להיות – "אני", ותמיד להתחשב אחד בשני. ויש עוד המון כללים כמו שמחה וחיוכים אז קדימה... לעלות ולהחזיק אצבעות! ביקשת כמה טיפים?! בבקשה... 1. עשה משהו שאתה נהנה ממנו. 2. היה אתה עצמך, לא מה שאנשים אחרים רוצים שתהיה. 3. התעניין באמת ובתמים בזולת. 4. גרום לאנשים אחרים להרגיש חשובים. 5. עליך להרשים אנשים אחרים בקסם האישי שלך - לא בכוח. 6. דבר עם אנשים ברמה שלהם. 7. היה הוגן, ישר וידידותי. 8. הרבה בנדיבות. 9. תן יותר ממה שאתה מקבל. 10. אל תבקש ואל תצפה שיעשו עבורך דברים בחינם. 11. הכר את נכסיך ואת כשרונותיך. 12. אל תרחם על עצמך. 13. למד להכיר את כישורך ואת מגבלותיך. 14. עליך לנסות כל הזמן לשאוף למעלה. 15. יישם את הכוח הטמון בחיוך שלך. 16. כל דבר שאתה עושה התחל ברגל ימין. 17. אם תיכשל - סלח לעצמך. 18. את התפרצויות הזעם - שמור לעצמך. 19. קיים את הבטחותיך 20. היה אופטימי.

Fozzie

New member
תודה חמודה!!!!!!!

ואני לא יכולה ללכת איתך היום.. קרה משהו עצוב...
תבדקי מסרים...

Tustus

New member
../images/Emo42.gif גם אניי../images/Emo70.gif תודה..../images/Emo8.gif

למעלה