מלאני ותומאס סטאר

actimel

New member
../images/Emo41.gifמלאני ותומאס סטאר../images/Emo41.gif

כן או לא? מה אתם חושבים? 1. בארורררררררר שהם יתחתנו 2. אני לא יכול/ה לנחש... 3. בטוח/ה שהם יחליטו להיפרד בשלב מסויים

דג י ת

New member
2

אני לא מתיימרת, אני גם לא חושבת שאנחנו אמורים להתעסק בזה כי אלה חייה הפרטיים של מלאני. אבל לדעתי אי אפשר לדעת כי... "אי אפשר לדעת מה ילד יום" פסואה

3. בטוח/ה שהם יחליט להיפרד מתישהו.

תראו, לא לצלוב אותי אני אומרת את זה מראש
אני חושבת שתומאס סטאר חתיך ושווה לאללה, אבל לא יודעת למה. הוא לא מתאים למלאני לדעתי. וחוץ מזה, אני הרי יודעת שברגע שמלאני תכיר אותי היא תבין שאני והיא נועדנו אחת לשניה ובגלל זה היא תחליט לעזוב את תומאס... עזבו, השעה והחום קצת משפיעה עלי.

ב י א ץ

New member
להערכתי..

בטוח/ה שהם יחליטו להיפרד בשלב מסויים. אפילו שזו עמדה פאסימית, אני חושב שבסופו של דבר זה מה שיקרה. יש לזה כמה סיבות, בשני מישורים: 1. ידוע שסלבס לא נשארים זה עם זה הרבה זמן ביחד. זה משהו שהוכח בשנים האחרונות לא פעם, וגם לגבי מלאני (ע"ע רובי ויליאמס) ובסופו של דבר (ולא שאני מנבא לכך) גם אם הם יתחתנו אז לדעתי זה לא יחזיק הרבה זמן. 2. במהלך התקופה שהם יצאו, היו המוני שמועות שהם נפרדו בין לבין, ואפילו שכולנו מכירים טוב מאוד את אמצעי התקשורת ומודעים לתככנות שלהם, ולשמועות הזדוניות שהם יכולים להפיץ, למרות זאת אני חושב שהיו מספר פעמים תקופות של קרע ביחסים בין מלאני לתום, מה שלמעשה יגרום להם להרגיש שהם לא בשלים לחתונה.

actimel

New member
וואי זה רק ניחוש

אני חושבת שמלאני ותומאס כן יתחתנו... בקשר לעניין של "החיים שלה פרטיים" אז סיון, אני בהחלט חושבת שאת צודקת רק מה לעשות, מתעניינים בחייהם הפרטיים של הזמר שמעריצים, זה לגמריי בלתי נמנע לדעתי. זו הריזיקה של להיות מפורסם מה לעשות... העיקר זו כן המוסיקה של האומן, וחייו הפרטיים זה חלק מעיסקת החבילה כנראה
דעתכם...

דג י ת

New member
תראי אין ספק שהתקשורת תמיד

מתעסקת בזה וכשאתה בוחר במקצוע שהוא קשר לפרסום ברור לך שהולכים לקחת לך את הזכות לחיים פרטיים עם זה אין לי ויכוח. אבל אני לא מרגישה בנוח כשאני מתעסקת לאנשים בחיים הפרטיים שלהם ובגלל זה קשה לי להתעסק לה בחיים. אגב אני תמיד אומרת מה הייתי עושה במקומו... כשאני קוראת על דברים כאלה ואני חושבת שככה הייתי מרגישה במקומה.

למעלה