מלון 5 כוכבים בירושלים - עזרה

שירי ב

New member
../images/Emo41.gifמלון 5 כוכבים בירושלים - עזרה

הי אני מעונינית בסוף שבוע מפנק בירושלים חשוב שהמלון יהיה מעולה יש המלצות?! אני ממש לא מכירה , וזקוקה לעזרתכם תודה מראש

בתי מלון מומלצים בי-ם

קינג דויד,הותיק והאיכותי ממבין המלונות המובילים בעיר,מקבל אצלי מקום1 ענבל(לרום לשעבר),קצת פחות יקר ,איכותי מאוד,בהחלט מומלץ. מצודת דוד(הילטון לשעבר), נחשב לאחד הטובים,אישית פחות אהבתי. שרתון פלאז'ה ניראה לי שיותר נוטה לכיוון הקהל הדתי,האוכל מצויין!

שמר2

New member
השאלה היא מה המחיר הרצוי

באופן כללי אם השמיים הם הגבול אז חדר אלקוב במצודת דוד או חדר עם נוף לעיר העתיקה במלך דוד מפנקים מאוד, הראשון באיכות והשני בנוף ובחוויה. המלך דוד לא מתאים לכולם משום שהוא מלון עם אווירה של פעם - מפואר בנוסך העולם הישן ומאוד רשמי, כאילו נתקע לטוב ולרע בתקופות אחרות. זוג צעיר שמחפש מלון דינאמי, לא ממש יראה במלך דוד מקום נוח. חדר הכושר מיושן ובבריכה ממילא קר מדי. מצודת דוד חדיש יותר ומציע בו יותר פינוקים. יש בו מועדון ספא עצמאי של רשת סייבקס ואפשר להזמין שם חבילות פינוק שונות ומשונות (אני ראיתי הצעות באתר של הדקה ה-90 למיטב זכרוני). המיני סוויטות שפונות לעיר העתיקה מאוד מפנקות. פנינת ירושלים הוא מלון קטן הנמצא ממש מול חומת העיר העתיקה וכולל בתוכו מתקנים מגוונים כמו בריכה מקורה. הוא שייך לאותה רשת כמו מלון דניאל בהרצליה (וגולדן טוליפ ים המלח החל מעוד כמה שבועות) מה שאומר שיש בו דגש על חופשות רומנטיות יותר. בסופי שבוע הוא מיועד יותר לציבור דתי (יש מקווה וקרוב לכותל) אבל בשאר הזמן הוא פתרון טוב. ישנם מלונות מסויימים שבהם למרות שהמלון בכללותו אינו מן השורה הראשונה, ישנם בו חדרים מאוד מפנקים ומשודרגים ושווה לבדוק מה יש להם להציע אם אתם באים לחופשה רומנטית. תבדקו סוויטות במלון הר ציון, דן פנורמה וקראון פלאזה. בכל המלונות האלה ישנם חדרים משודרגים.

ערן שחר

New member
אני הייתי כמה ימים בדן פנורמה

מיקום מעולה קרוב לעיר העתיקה ולמרכז העיר אם לוקחים חדרים הקומה העסקית מקבלים כניסה לחדר עסקים לכל אורך היום יש שם אוכל ושתיה חופשי אפשר לאכול שם גם ארוחת בוקר היא לא בכמות כמו במזנון למטה ואבל אוכל איכותי אני שרצתי שם הרבה שעות

eladbe1

New member
המחיר של דן פנורמה מוגזם

השאלה היא מה המחיר שאתם מתכוונים להוציא ? קראון פלאזה מאוד נחמד והמחיר שלו הוא בסביבות 500 שח ללילה באמצ'ש. יש כמובן את המלך דוד שמאוד אלגנטי ועם הרבה הסטוריה, ואת מצודת דוד שהוא אחד המלונות היותר יפים ויותר מפנקים בארץ.

למעלה