מלחמת המינים-יאללה מתעוררים?

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif מלחמת המינים-יאללה מתעוררים?../images/Emo41.gif

המין השני, הוא חלק אינטגרלי ובלתי נפרד משגרת יומינו. בכל יום, בכל זמן, כל הזמן, עולות בנו הטענות, והתמיהות, מה לעזאזל המין השני חשב, כשהוא עשה מה שעשה, או אמר מה שאמר. למה בנים לא מתקשרים?! למה בנות משחקות אותה קשה להשגה ?! מה הבעיה שלו?! מה הבעיה שלה ?! הפורום שלנו בא לאחד בנים ובנות ובעצם, כקהילה, לענות אחד לשני על התהיות, ולתת עזרה ועיצות, שיעזרו להם להתמודד עם הבעיות שכה מציקות להם. הבעיות הללו מתחילות, מגיל הנעורים, ויכולים להימשך אפילו עד שנות העשרים, או השלושים. כי אם יש דבר שבנות לעולם לא יבינו - זה בנים... ואם יש דבר שבנים לא מסוגלים לעשות - זה להבין בנות... הפורום הוא פורום הומריסטי, אך עם זאת רציני, ובא לשרת את הכלל ולעזור להם עם הדברים שמטרידים אותם בכל הקשור לשאלות של - בינו לבינה. בהתאם לזאת-אתם מוזמנים לספר על הצרות שהצמוד האישי שלכם עושה לכם:) הפורום שלנו - עיקרו ומטרתו, זה להביא את קהילתו, לשתף ולצחוק, ולהתלונן בעיקר, אל המין השני. מן- ראש בראש שכזה. להוציא את תסכולו על המין השני בקהילה, בצורה הומוריסטית, שאולי אף תעזור לו, בחייו הפרטיים... מקווים שתהנו ותחכימו !!! ובלי דם ;) __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ זה היה הרעיון המקורי של הפורום
בפשטות- להיות מענה לבעיות בין גברים, נשים ומינים אחרים. לנסות להבין את המין השני ולצחוק עליו הרבה תוך כדי
עם הזמן הרגשתי שאנחנו מתרחקים מהרעיון המקורי של הפורום... לא אהבתי את זה :\ אבל זרמתי עם זה כי לא אהבתי את תפקיד ה"שוטרת". אבל כמו שידעתי, לפורום אמור להיות נושא, אמורה להיות מטרה... וככל שהנושא של הפורום נשכח ומה שבאמת הולך בו הפך למקרי ביותר, משו התפספס. משהו נהרס... ועכשיו... הפורום פשוט נעצר. אין הודעות חדשות. ואם יש זה לרוב אופ טופיקים. נורא ביאס אותי העניין. חשבתי על מספר אפשריות. הקיצונית ביניהן הייתה פשוט לסגור את הפורום או להבדיל לפרוש ממנו אבל את זה אני לא רוצה. כי אני באמת חושבת שעדיין יש לו ולנו פטונציאל. בעיקר בגלל האנשים הבאמת המקסימים שיש פה והנושא האטרקטיבי... לכן מעתה אני מתכוונת לנסות להתחיל דרך חדשה לפורום ואני צריכה את עזרתכם.
אני אגדיל את הנוכחות שלי בפורום
אחד החברים הכי וותיקים בפורום הופך להיות צבוע. לא מדובר בעלבון או אזהרה
פשוט הניק שלו יצבע לאדום והוא יוגדר כ"מומחה". מה שאומר שאם הוא לא יפיח חיים בפורום, סופו יגיע
מהיום את כל ה
אתם משרשרים לשרשור אחד. את כל ההודעות של: "שיהיה לכם אחלה סוף שבוע", או "אתם חייבים להיכנס לאתר הענק הזה! או "לא תאמינו איזה דבר מצחיק קרה לי" לשרשור אחד! (שיהיה בכל עמוד.) בבקשה בבקשה בבקשה תקפידו על זה
הפורום יפורסם בעמוד הראשי של תפוז, מה שבתקווה ימשוך אנשים חדשים. + אתם יותר ממוזמנים לפרסם את הפורום בקרב חברים שלכם.
תתחילו לפתוח הודעות
כאילו מה.. אומרים לי: "שמעי מיטל, פשוט אין לי מה לכתוב". אבל מדובר בנושא הכי ענק בעולם! שאני אבין, זהו אין לכם יותר בעיות? אין לכם יותר קיטורים על המין השני? נגמרו התהיות? נגמרו המחשבות? נגמרו הסיפורים המצחיקים? העצובים? המביכים? המפחידים?
תגידו מה שתגידו, יש פה פול אנשים עם כישרון כתיבה! תוציאו אותו! למי שיש רעיון לכתיבת פינה/הכנת משחקים לכו על זה. דוגמאות לפינות אפשריות: "הוא אמר-היא אמרה" המיתולוגית, פינת הדייט (בה יסופר אדם ספציפי על הדייט הכי משוגע/מוזר/מצחיק/מפחיד/טוב/רע שהיה לו), פינה של המקומות הכי שווים וכדומה.. אני בטוחה שלכם יהיה רעיונות יותר טובים משלי
אני מחכה להצעות לפינות במסרים
אני כרגע עובדת על להשיג אירוח אטרקטיבי ביותר לפורום. שהוא עדיין בגדר הפתעה
אבל אני מקווה שהוא יהיה בחודש הקרוב. פרטים בהמשך
אז זהו, לסיכום נכון, המצב פה לא משהו, אבל במקום להתלונן על זה בכל הודעה שניה, תשנו את המצב! אני סומכת עליכם
מי איתי ?

HyPeR SoNiC

New member
מסכים ב-100%

ואני אנסה לעשות כמה שיותר כדי לשנות את המצב פה! כיפאק למיטל!! (היייייי)

Cobe1982

New member
תמיד פה איתך, בובה!

העיקר ששוב יתחיל לזרום פה.. זה באמת פורום בנזונה!

pain is MY love

New member
מלכה את!!!! ../images/Emo47.gif

יאללה חבר'ה! "קום על הרגליים, לא צריך סיבות תן לו בכפיים, למה לחכות ואם אתה לא יודע איך אז זה הזמן ללמוד זוז מצד לצד, וואו, וואו"
יאללה לקום! זה הפורום הכי חזק בתפוז!!!! תרימו אותו!!!!!

Lanni

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד לצה"ל שהשריש בך מורשת

של ארגון והעלאת המוראל
(הידעתם שבבריטניה החליטו לממן ניתוחי הגדלת חזה לחיילות, ע"מ להעלות לחיילים את המוראל
)

bali

New member
מנהל
אני חדשה פה בגלל שקראתי תגובות של

ה-קובי בכרטיס שלו ואמרתי שזה נשמע סבבה פה...
אז נעים מאד, אני ענבל, בת 25 ובאמתחתי חוויות מאיזה 10 גברברים וגברים שבהחלט מקווה שיספקו לי חומר לקיטורים
שלום לכם.

bali

New member
מנהל
תודה רבה לאני ../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

ברוך הנמצא!

bali

New member
מנהל
נעים גם לי, אורן

תודה על קבלת הפנים, ואני כבר מתחילה להתמכר. ראית כמה הגבתי?

תגידו רגע

תגידו רגע למה השם שלי כזה בולט?????????? כאילו הוא הוא בולט כזה בצבע שחור......... עשיתי רע למישהוא.....?....................

חחחח

אצל כל אחד במחשב הניק שלו בולט.. אצל אחרים הניקים האחרים נראים רגיל

s h i r k u s h

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

ומזל טוב לאורן על הצבע החדש- מתאים לך בהחלט הצבע

למעלה