ממחברתה של שוני

ש ו נ י

New member
../images/Emo41.gifממחברתה של שוני

על הרצפה כל חלקי הפאזל מפוזרים אתי על הרצפה אני לא מצליחה להבין פה כלום מה שייך למה? עליי מוטלת המשימה הקשה האם להחליט או שמא לבחור האם לתת פרשנות חדשה לכל הפסוקים הישנים או אולי להשאיר את הכל זרוק ולהמשיך להביט לאחור ביקשתי שתבוא ותסמן לי לאן הולכים נדמה כאילו מישהו מחק במתכוון את השילוט מצידי הדרכים אבל אתה חוזר ומתעקש שאלה השבילים שלי ואני היא הקובעת אצלך הכל ברור כשמש, ואני ממשיכה ללכת בחושך מבלי להבין או לדעת

seeyou

New member
../images/Emo121.gif-../images/Emo45.gif-../images/Emo24.gif

נכון, כל חלקי הפאזל מפוזרים איתך על הרצפה ואת לא מצליחה להבין מה שייך למה. הכוונה שלי שאת חלק מפאזל שלי ורק לי הידע להרכיב אותו. עליך מוטלת המשימה לא קשה אם רק החליטי כבר מה לבחור כולם נותנים פרשנות חדשה לכל הפסוקים הישנים, הרי לשם כך חיים ואת לא יוצאת מן הכלל. גם להשאיר את הכול זרוק ולהמשיך להביט לאחור זה חלק מהחיים שתבחרי. בדרך כלל,רצוי להביט קדימה,אך לחיות את ההווה. ביקשת שאבוא על מנת לסמן לך לאן הולכים.... תדעי,שבכול שלב בחיים אני נמצא על ידך לטוב או לרע. אף אחד לא מחק במתכוון את השילוט מצידי הדרכים, רק אני מכוון וטוב שאתם לא יודעים מה המטרות שלי איתכם. אני חוזר ומתעקש שאלה השבילים שלך ואת היא הקובעת מבלי לדעת לאן מוביל כול שביל תמשיכי ללכת- מבלי להבין או לדעת החושך האמיתי זה לאלו שלא מעיזים ללכת..שלא לוקחים אחראיות...שעומדים במקום מפחד לטעויות. אני מאחל לך הרבה אושר עד 120 ! keep smiling יוסי

ש ו נ י

New member
../images/Emo13.gif

נכון, כל חלקי הפאזל מפוזרים איתך על הרצפה ואת לא מצליחה להבין מה שייך למה. הכוונה שלי שאת חלק מפאזל שלי ורק לי הידע להרכיב אותו. אבל האם זו לא אני שצריכה להרכיב את הפאזל? עליך מוטלת המשימה לא קשה אם רק החליטי כבר מה לבחור ואם אבחר שוב במה שהוא לא טוב ולא נכון בשבילי ולעולם לא אצליח להבין או לעלות על הדרך הנכונה? כולם נותנים פרשנות חדשה לכל הפסוקים הישנים, הרי לשם כך חיים ואת לא יוצאת מן הכלל. ותמיד נדמה לי שהפרשנויות שאני נותנת להכל בטעות יסודן, כי נראה לי שאני לא מתקדמת לשומקום ולא משיגה כלום שהוא באמת שווה משהו גם להשאיר את הכול זרוק ולהמשיך להביט לאחור זה חלק מהחיים שתבחרי.את זה דווקא אהבתי
בדרך כלל,רצוי להביט קדימה,אך לחיות את ההווה. ביקשת שאבוא על מנת לסמן לך לאן הולכים.... תדעי,שבכול שלב בחיים אני נמצא על ידך לטוב או לרע.נמצא, אבל מסמן?... עוזר לבחור?.... האמנם? אף אחד לא מחק במתכוון את השילוט מצידי הדרכים, רק אני מכוון וטוב שאתם לא יודעים מה המטרות שלי איתכם.אז להמשיך ללכת ולפעול על עיוור כמו תמיד? אני חוזר ומתעקש שאלה השבילים שלך ואת היא הקובעת מבלי לדעת לאן מוביל כול שבילאז איך אני קובעת אם אני לא יודעת כלום? תמשיכי ללכת- מבלי להבין או לדעתמה הטעם אם אני תועה סתם בדרכים? אוכל להמשיך להסתובב כך עד אינסוף בלי שום מטרה או תכלית ובסוף לא להגיע לשומקום החושך האמיתי זה לאלו שלא מעיזים ללכת..שלא לוקחים אחראיות...שעומדים במקום מפחד לטעויות.ויש עוד סוג של חושך, של אלה שהולכים סחור סחור אחרי הזנב של עצמם כי אין להם מושג איך יוצאים מזה והולכים לאנשהו שהוא באמת ראוי ויוביל למשהו בעל ערך, כלומר - איך יוצאים מהלופ

seeyou

New member
הפאזל של החיים!

יפה ענית. לא פעם כתבתי ,גם בפורום הזה,דעתי בנושא הבריא. אנו תוצר של כוח עליון,לא חשוב בשם כזה או אחר, למטרותיו שהם נעלמים מעינינו. אנו כול כך קטנים ביחס ליקום ,אפילו פחות מגרגיר של חול על שפת הים. אומנם אבא ואמה "מבשלים" את הדייסה , אבל לא הם קובעים את המרכיבים שלה. אנו נולדים עם תכונות שנקבעו על ידי הבורא,לפי תוכניתו והבנתו. אנו עוד לפני הלידה מקבלים מפה("מסלול") בו אנו ניחיה,וכמו כן גם שעון חול .עם 86400 גרגירים ליממה. איך הוא תעשה שימוש בהם זה לרשותו אבל הוא לא יכול לצבור אותם למחרת. המסלולים שאנו מסתובבים . המסלול שלנו מתנגש עם מסלולים של אחרים ולפעמים הם בתוך מסלול של אחרים ולכן אף פעם לא נפגשים למרות קרבה פיזית. זוכרת את הסרט דלתות מסתובבות? אבל האם זו לא אני שצריכה להרכיב את הפאזל? את בוחרת את הדרך מבלי לדעת מה יש בסופו! ואם אבחר שוב במה שהוא לא טוב ולא נכון בשבילי ולעולם לא אצליח להבין או לעלות על הדרך הנכונה? מה לעשות? אומרים החכמים שאם לאותו אדם נותנים לו הזדמנות שנייה,באותם תנאים הוא תתנהג אותו דבר! אם אני אקנה רכב מסוג רנו ואני מחליף את הסמל ליגואר זה הופך אותו ליגואר? ותמיד נדמה לי שהפרשנויות שאני נותנת ל הכול בטעות יסודן, -לא רק את חושבת ככה! כי נראה לי שאני לא מתקדמת לשומקום ולא משיגה כלום שהוא באמת שווה משהו. את האמת-תגדירי לעצמך מטרה(סבירה-הגיונית) הכוונה נקודת יחוס ואז תרגישי בהתקדמות. הכול זה יחסי-לא רצוי להשוות את עצמך עם אף אחד אחר. גם להשאיר את הכול זרוק ולהמשיך להביט לאחור זה חלק מהחיים שתבחרי.את זה דווקא אהבתי בדרך כלל,רצוי להביט קדימה,אך לחיות את ההווה. אתן לך דוגמה....אנשים מבוגרים משמיעים מוזיקה של תקופה שהיו צעירים-את הכוח לצעידה קדימה שואפים ממבט לאחור. יוסי

גריני

New member
אההה.... איזה דיון מתפתח פה ../images/Emo25.gif

שוני: אז איך אני קובעת אם אני לא יודעת כלום? מה ז'תומרת לא יודעת כלום
לא יודעת מתי טוב לך
מתי רע לך
בטח יודעת
איפה שרע - סימן שזה לא טוב...
אז מסתובבים והולכים למקום אחר, ומנסים שוב... ונותנים צ'אנס - טוב
יופי - נשארים לא טוב
- סבבה (מותר גם לקלל) - ושוב הולכים... נדמה לי שהחיים הם סרט ארוך של ניסוי וטעייה ואם את מסתובבת סחור-סחור, אז אולי - הגיע הזמן לחשבון נפש אמיתי, נוקב והכי מעמיק שאפשר, לבחון אחת לאחת את כל האמונות שלך בטוח שיש שם איזושהי אמונה - שהיא זו ש"דופקת לך את החיים", הבעייה היא... לאתר אותה
(נכון שאני חכמה על אחרים
)

seeyou

New member
../images/Emo45.gif-החיים הם סרט ארוך

לפעמים התסריט שאנו כותבים לא מתאים למציאות אחד הסיבות לזה היא החינוך שמקבלים בילדות- אגדות של רע וטוב כאשר תמיד הטוב מנצח! תמימות ! לשחות עם דולפינים זה נעים אבל לא עם כרישים!

ש ו נ י

New member
אבל אבל אבל

אם כל הזמן אני מוצאת עצמי נופלת רק על מה שלא מתאים..? אמונות... המממ.... יווווווווווווווווווווווווווו נכנס לזה עכשיו? יא אללה זה הרי לא נגמר הדבר הזה

למעלה