../images/Emo41.gifממצב מערכת היחסים שלך../images/Emo35.gifשאלון../images/Emo41.gif
את השאלון הבא, קיבלתי כרגע במייל, ועוד בטרם אני עונה עליו, אני מגישה אותו לכולנו
באהבה. (כתוב בלשון זכר אמנם
, א-ב-ל, כולנו מוזמנים בחום להשתתף)
מה מצב מערכת היחסים שלכם
1. אתה בא לאהובתך בערב מגונדר ומוברש והיא:
א. עם המשחה לחצ´קונים על הפנים. ב. עם ג´ינס, טי שירט וריח שמפו ייצוגי. ג. עם גרדרובה חגיגית ורזומה של שעתיים מול המראה.
2. חברתך החליטה להקדיש לך שיר ברדיו לכבוד חג האהבה, מה הוא יהיה?
א. I LOVE TO HATE YOU. ב. "קשה לי" (בבקשה, בלי ראש כחול כאן). ג. BORN TO MAKE YOU HAPPY.
3. יש לך תחביב לא שגרתי של איסוף וגידול תולעי משי. היא:
א. קוראת לך "תולעת" לפני כל חבריך בכל הזדמנות. ב. משתדלת שתבוא אליה יותר ממה שהיא תבוא אליך. ג. מעודדת את היצירתיות והאינדיווידואליות שלך.
4. מה היא אומרת על חברך ה"מאותגר אסטית"?
א. שבהשוואה אליך, הוא נראה כמו ג´וני דפ. ב. מבקשת ממך שלא להביא אותו למפגשים חברתיים. ג. מנסה לשדך לו חברה שלה.
5. היא מציגה אותך להוריה בתור:
א. הבחור שתקרצץ אליה כבר שלושה שבועות. ב. החבר שלה. ג. האהוב שלה, המחמד שלה או בעלה לעתיד.
6. היא קונה לך מתנה לחג האהבה, מה היא תהיה?
א. משקפי דיסטאנס, כדי להסתיר את הפנים שלך, אלא מה? ב. דיסק של האמן שאתה מעריץ. ג. חבילה של שוקולודים, כי אתה בונבון.
7. אתם מתכננים מסע. לאן היא תציע ללכת?
א. לקניון, כי היא מצאה שם שמלה מדהימה בשבילה. ב. לטיול בארץ, במסגרת התקציב. ג. לפאריז, עיר האהבה ומצדה שהעולם ייכנס לאוברדרפט.
8. כשאתם מבלים ביחד בים,היא:
א. מתחילה עם כל דבר שזז. ב. מורחת לך קרם שיזוףעל הגב, בתוספת מסאז´. ג. מבצעת התמרחות נועזת, אך ללא כל קשר לקרם שיזוף.
9. יצאתם לארוחה רומנטית במסדה יוקרתית (על חשבונך כמובן). מה היא תזמין?
א. את המנה הכי יקרה, ואם אתה גם אלרגי אליה, הרי זה משובח. ב. את הפיצה או ההמבורגר המסורתיים. ג. גלידה מתוקה עם שתי כפיות מטריה ודובדבן אדום.
10. באותו ממד מסעדתי, נשפך לך קטשופ על המכנס. היא:
א. צוחקת עליך. ב. מנסה להתעלם מהתקרית המביכה. ג. עוזרת לך להוריד את הכתם. התוצאות כרגיל
, מחר בערב, לאחר שכולם יענו
אל תקחו את החיים ברצינות כל כך, במילא לא נצא מהם חיים
את השאלון הבא, קיבלתי כרגע במייל, ועוד בטרם אני עונה עליו, אני מגישה אותו לכולנו