ממשיכים מפה שמתי את אותה תמונה שיש למטה ... נו- נחשו.
G gabrielle New member 11/5/03 #1 ../images/Emo41.gif ממשיכים מפה ../images/Emo41.gif שמתי את אותה תמונה שיש למטה ... נו- נחשו.
S shanyz New member 11/5/03 #6 אני ידועת!!נראה לי... אמממ הפרק הזה עם האמזונות.. שהן עובדות על האנשים... נוו... עם אמריס!! שכאילו "תפסו" אותן... ואז פתאום צצו עוד אמזונות. ובפרק הזה גם זינה אמרה לאמריס לשמור על גבריאל אוף, איך קוראים לפרק!? בקיצר- זה הפרק הזה...?
אני ידועת!!נראה לי... אמממ הפרק הזה עם האמזונות.. שהן עובדות על האנשים... נוו... עם אמריס!! שכאילו "תפסו" אותן... ואז פתאום צצו עוד אמזונות. ובפרק הזה גם זינה אמרה לאמריס לשמור על גבריאל אוף, איך קוראים לפרק!? בקיצר- זה הפרק הזה...?
S shanyz New member 11/5/03 #9 כן אני חושבת שזה זה! הפרק הראשון שאמריס השתתפה.. כן.. זה eng game! תודה על העזהר ברודי! אז.. צדקתי!?
D Dafi the Mighty New member 15/5/03 #11 סורי האינטרנט שלי בעיצומים, עובד רק בשעות הצהריים ובימים האחרונים חזרתי רק בחמש הביתה. כן כן! תשובה נכונה!
סורי האינטרנט שלי בעיצומים, עובד רק בשעות הצהריים ובימים האחרונים חזרתי רק בחמש הביתה. כן כן! תשובה נכונה!