מנסה למשוך תשומת לב...

naatz

New member
../images/Emo41.gifמנסה למשוך תשומת לב...../images/Emo41.gif

הספקנו להתקדם קצת בעיצוב של dating (שם זמני
) ובהחלט כדאי לשמוע מה דעתכם. אפילו יש לינק. פה. ולמי שהתפלא - זו דבורה (לא זבוב!), והיא רדפה אחריי בגלל שהזזתי בטעות את הפרח. יום טוב, naatz

dors

New member
DATING שם זמני...

אתם לא חושבים שכדאי למצוא שם קבוע? אני אהבתי את העיצוב - לדעתי כדאי להוסיף למעלה עוד תמונה או שתיים. ושאלה: את האתר צריך לראות טוב בשתי הרזולוציות, נכון או שמאל?

../images/Emo45.gif מצויין ../images/Emo13.gif

לא חסרות תמונות . זה מספיק. צריך לזכור שיהיו גם תמונות של גולשים. וכן, הוא צריך להראות טוב
אפשר להתחיל עם ה-HTML?

חוצפאי

New member
עצרו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתם נשנשים, אבל בלי קשר - ילדונת, הבטחתי - לא

זה נמשך כבר יותר מידי זמן

צריך להחליט על עיצוב סופי ולהתחיל לכתוב את הקוד. אני בעד העיצוב פה למעלה.

claimbing

New member
לא רוצים לחכות לדיעות של אחרים?

חכו...בטח חצי מהפורום עוד לא התעורר...

dors

New member
אפשר, אני רק רוצה לראות:

"זה העיצוב הסופי, לא יהיו עוד סקיצות אחריו. אפשר להתחיל עם ה HTML". ואז אני מתחיל...

claimbing

New member
אני חושב שהעיגולים מאחורה

מיותרים..הוא עושים תחושה של מעקב..כאילו מישהו מסתכל על מה שאני עושה...

Mapisto

New member
נחמד ביותר

עיצוב טוב אבל הסתייוגתי הן: אני לא הבנתי מה רואים בתמונה התחתונה שימו לב שהרקע הוא לא אחיד הפס של ה"שלום מיכל" לא במקום. החיפוש צריך להיות הכי עליון, בגלל שזה האטרקציה של האתר. מעניין אותי איך תשברו את הפרח העליון, אלא אם כן מדובר על 2 תמונות. שימו לב שיש אפקט רק בצד אחד של הקטע הכתום. אני מעריך גם שסדר האופציות בתפריט ישתנה. וזהו. מפיסטו.

Ohad18

New member
יצא עיצוב פצצה...

לפי דעתי צריך לשנות את הכתב של ה-Dating, ולעשות משהו יפה בקישורים בצד...

dors

New member
בקשר לרקע - שאלה...

אתם רוצים שהרקע יהיה העיגולים האלו? אני חשבתי על משהו כמו זה FEFAF9

dors

New member
עוד משהו,

הפונט של הכותרות בשער, דומה ל LIZA, האם זה הפונט הזה? ואם כן, אתם רוצים לשמור על הפונט הזה בכותרות? כי אם כן אז צריך לעשות את זה כתמונה..

Terminal Frost

New member
בהמשך לזה, אולי אם מישהו

אין לו זמן לעשות את המטלה שלו, אני אוכל לקחת אותה, מכיוון שכבר סיימתי את שלי... (דף יצירת קשר)

חוצפאי

New member
זה מתחזה../images/Emo70.gif זה לא אנ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אנ דורש לחסומותו לאלתר!

למעלה