מסדר נוכחות - ינואר 04

Principesa Reut

New member
../images/Emo41.gif מסדר נוכחות - ינואר 04

שנה חדשה התחילה, חודש חדש התחיל, והגיע הזמן למסדר נוכחות
אז כל מי שפה - להתפקד
שם:
מה אני חושב שאפשר לשפר בפורום:

תשובותי:

שם: חסוי. גיל: בקרוב 18 הקטע שהכי אהבתי בתשוקות השבוע: הנשיקה של שואיס מה אני חושבת שאפשר לשפר בפורום: לא מצליחה לחשוב על משהו כזה
ותודה רעות שהוספת קישורים כמו שביקשתי.

Bow Wow2004

New member
)))((()))((()))(((

שם: Bow Wow2004 גיל: 18.4 הקטע שהכי אהבתי השבוע: שטימי וטאבי טמטמו את המלצר בג'אז-קלאב...אח... זה הזכיר לי נשכחות... לשפר בפורום: אנשים פה ממש רוצים גלריה של טימיטאבי

t o o l

New member
תשובותיי

שם: אילת גיל: 14.5 הקטע שהכי אהבתי: את הצריגלים מה הייתי משפרת בפורום: אין הרבה מה לשפר

הצילצול

New member
יאללה תורי!!! ../images/Emo8.gif

שם: לילך
מה צריך לשפר? לכתוב יותר על הפורום להמציא משחקים משעשעים כאלה... שהפורום לא יהיה יבש!!
והכי חשוב שה
יהיה תמיד על חשבון ה

LauraLF

New member
הנה

שם: לאורה לו"פ גיל: 17 הקטע שהכי אהבתי בתשוקות השבוע: הנשיקה דרך הסורגיפ מה אני חושב שאפשר לשפר בפורום: גם לפתוח גלרייה לדאלטון ג'יימס = האנק בנט

moran14h

New member
טוף

שם:מורן גיל:14 וחצי הקטע שהכי אהבתי בתשוקות השבוע:שצ'ריטי באה והרסה את הקלטת של קיי..זה היה כזה היסטרי! קיי שוטלת! מה אני חושבת שאפשר לשפר בפורום: תיהיו פחות פעילים! גאד דם איט אני כל יום נכסנת ומוצאת עוד 1000000 הודעות חדשות! דיי! כמה אפשר לקרוא?!

moran14h

New member
אמממ

אני יודעת... ותמשיכו להיות ככה..זה היה הערה סתמית שלא נועדה להגיד שום דבר..

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo124.gifתשובות!!!

שם: שרון קוצ'ר גיל: 14 הקטע שהכי אהבתי בתשוקות השבוע: אממ קטעי צ'אד וקריסטין או קירסטין מה אני חושב שאפשר לשפר בפורום: לעשות סקרים ומשחקים(עשיתי אחד ומסתבר שהוא מצליח
)

I n n u e n d o

New member
אני אני../images/Emo70.gif

שם:דורין
הקטע שהכי אהבתי בתשוקות השבוע:ששרידן מתנשקת עם האנק ומדמיינת את לואיס
מה אני חושב שאפשר לשפר בפורום:להעיף קרציות

YuLi825

New member
תשובותיי...

שם: יוליה גיל: 16.5 הקטע שהכי אהבתי בתשוקות השבוע: הנשיקה מעבר לסורגים. מה אני חושבת שאפשר לשפר בפורום: דפנטלי לשים יותר תמונות של האנק (גם בגלריה). סך הכל הפורום אחלה!

ותורי מגיע../images/Emo70.gif

שם:קרן גיל:17 ו-3 חודש הקטע...: לא ראיתי הרבה השבוע.. לשפר
חאלס עם ה"מי שלא משרשר לא חבר".

ושלי

שם: הדר גיל:13 פחות שבוע וחצי קטע אהוב השבוע: אם....לא ראיתי ממש מה צריך לשפר:לפתוח גלריות לטימי וטאבי,להפסיק להעיר בנושא שרשורים,להפסיק את תמונות "המראה החדש של..." ולהפסיק לריב על שטויות

Ker 15

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifme me me

שם:קרן
הקטע ששרידן ולואיס מתנשקים מבעד לסורגים
מה יש לשפר: שיהיו יותר פאנפיקים משחקים סקרים ודברים כיפיים (ובלי תמונות קופים!...חח)

backstreet girl

New member
אני

רוני 14 אהבתי את הקטע בו שרידן חשבה שהיא מתנשקת עם לואיס בזמן שהיא מתנשקת עם האנק. איזו תשוקה. איזה מבאס שזה לא היה לואיס באמת. הפורום בסדר גמור. מי אני שאתן לכם רעיונות.

למעלה