מסדר נוכחות

A N I g M A

New member
../images/Emo41.gif מסדר נוכחות ../images/Emo41.gif

גם אם אין פה הרבה - זה הזמן להתפקד בפעם הראשונה. שם: גיל: מיקום: יומולדת: שיר אהוב של מיקה: קליפ אהוב של מיקה: שיר אהוב לא של מיקה: משו שאתם רוצים לספר: איך הפורום? ולכבוד השנה החדשה: מה עשיתם אתמול, אם בכלל? חודש נעים!

../images/Emo79.gif

שם
חן . גיל
עוד 12 יום 14
13.1.1991 שיר אהוב של מיקה
מיטשל ומגדלור . קליפ אהוב של מיקה
מיטשל . שיר אהוב לא של מיקה
Anouk-Michelle משו שאתם רוצים לספר
לא
איך הפורום
ולכבוד השנה החדשה
מה עשיתם אתמול, אם בכלל
התגעגעתי לאנשים , הייתי דיי מבואסת אמש ... happy new year |זיקוקים|

יאי

שם:תומר גיל:11 מיקום:אזור השרון יומולדת:3.11.1993 שיר אהוב של מיקה:מיטשל קליפ אהוב של מיקה:כנ"ל שיר אהוב לא של מיקה:accidentally in love משו שאתם רוצים לספר:אההה... כלום איך הפורום?סבבה ולכבוד השנה החדשה: מה עשיתם אתמול, אם בכלל?מסיבה אצל חברה שלי... חלק נשארו לישון שם, ואני שייכת לחלק הזה. והיום בבוקר היתה לי עוד מסיבה, אבל היא לא היתה קשורה לסילבטר...

SaRgE

New member
גמני פה!../images/Emo6.gif

שם:נופר
יומולדת:יהיה ב8.8 (התאריך שלי 8.8.89)
שיר אהוב של מיקה: מגדלור
קליפ אהוב של מיקה:גם מגדלור.. הוא מדהים!
שיר אהוב לא של מיקה:בתי-פרפרים
משו שאתם רוצים לספר:שונא את בצפר!
איך הפורום?חביב..
ולכבוד השנה החדשה: מה עשיתם אתמול? קופי-בין עם חברים
שנה אזרחית טובה לכולנו

Hpeople

New member
קצת חדש כאן..

יצא לי לכתוב כאן הודעה אחת... אבל לא יצא לי להציג את עצמי.. טוב, אז ככה: שם: חנן אוחיון גיל: 18 מיקום: בבית (שנמצא באיזור חיפה) יומולדת: 10.07.86 שיר אהוב של מיקה: מיטשל (וגם "מגדלור" שמרגש אותי כל פעם מחדש) קליפ אהוב של מיקה: מגדלור שיר אהוב לא של מיקה: קצת דבילי לבחור בשיר הזה, אבל "זכיתי לאהוב", השיר החדש של עברי לידר הדהים אותי.. שיר מהמם!! משו שאתם רוצים לספר: טוב אני בצבא, ככה שלא יוצא לי להיות הרבה באינטרנט (אני גם משרשר עוד מעט כמה שאלות למיקה לכבוד האירוח מחר, אני מקווה שהיא תענה לשאלותיי, כיוון שאני אהיה בצבא..) אני אוהב לכתוב סיפורים ולשמוע מוסיקה ישראלית.. איך הפורום? פורום מעולה!! כל הכבוד למי שלקח (או לקחה) יוזמה ופתח את הפורום!! ולכבוד השנה החדשה: מה עשיתם אתמול, אם בכלל? כלום, אני הייתי ממש עייף (אתם יודעים.. צבא..) אז ישנתי.. זהו, אז אני מקווה שיהיו לי יותר הזדמנויות להכנס לכאן. אשמח להצטרף ולהכיר את כולם כאן..

../images/Emo41.gifשלי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo136.gif

שם: נופר גיל:15 מיקום:פ"ת יומולדת:4/6 שיר אהוב של מיקה:מגדלור, אני מתה על כל השירים קליפ אהוב של מיקה:לא נראה לי שראיתי קליפים שלה
שיר אהוב לא של מיקה:אין ולא קיים כזה דבר
משו שאתם רוצים לספר:מיקה היא ה-זמרת הישראלית! איך הפורום?קטן חמוד, ואני נשארת בו

A N I g M A

New member
עכשיו אני ../images/Emo9.gif

"...לומדת לעוף..." שם: סיוון גיל: 17.5 מיקום: ירושלים יומולדת: 26.7 שיר אהוב של מיקה: רחמים קליפ אהוב של מיקה: מגדלור (גררר איזו יפהפיה!!
) שיר אהוב לא של מיקה: זכיתי לאהוב של עברי לידר. משו שאתם רוצים לספר: הממ.. יש לי מחר ספורט :/ איך הפורום?
ולכבוד השנה החדשה: מה עשיתם אתמול, אם בכלל?: שומדבר

mobac

New member
...

אני מוטי, שיר(ים) אהוב של מיקה:'ביום שאורי מת', 'ההתמוטטיות המתוקות של אביגיל', 'כל קיץ', 'אלול בעין כרם'... אוקיי זה לא נגמר. קליפ אהוב של מיקה: מגדלור. שיר אהוב לא של מיקה: אני בן אדם של מוסיקה אז זה קשה. אולי Natalie Imbruglia- Smoke הפורום אחלה, באמת.

גמני פה:]

שם: סיון גיל: בשבת 17! מיקום: זכרון יעקב יומולדת: 8.1.88 [יומשבת!] שיר אהוב של מיקה: השיר הזה [וגם את אצלי הכל בסדר וגם סע לאט וגם סיםור אהבה וגם, אוף, קשה לי לבחור
] קליפ אהוב של מיקה: מגדלור
שיר אהוב לא של מיקה- תמיד אהבה [של עברי לידר] משו שאתם רוצים לספר לפורום? כואבת לי הבטן, סאמק:/ ולכבוד השנה החדשה: מה עשית אתמול, אם בכלל? בייביסיטר ואז הופעה של מוש:] המשך יומנעים:]

למעלה