מסיבה לעידו רושניק

ORTAL84

New member
../images/Emo41.gifמסיבה לעידו רושניק

"לרגל פרישתו של עידו מניהול פורום חירשים ב"וואלה" אנו מקיימות מפגש פרידה מעידו. עידו תרם רבות מכל הלב לקהילת החירשים בניהול פורום בהתנדבות ובכל מיני פעילויות באס"ח, טלפ ועוד... יהיה זה כבוד להשתתף במפגש פרידה, להודות לו, לפגוש את קוראים וכותבים בפורום ולפטפט בכייף : ) המפגש יתקיים ביום חמישי הקרוב 4.12.03 בשעה 20:00 במסעדת "נאפיס" החדשה בשד' ההסתדרות 157 (קצת אחרי קניון לב המפרץ) נא לאשר את בואכם לצורך שמירת מקומות מראש באימייל עד יום רביעי." או אם מישהו רוצה להגיע ולא יודע כיצד, נשמח להסביר. [email protected] [email protected]

כיסוף

New member
תקשיבי

מצד אחד כתבת בוואלי שהמסיבה של עידו היא כמו מסיבת מומולדת ולכן היא בחיפה כי רוב החברים שלו משם אז יענו זה יוצא כמו מסיבה פרטית כמו שעשינו בזמנו לאלישי ודבר נוסף שיש לי להגיד שאת כותבת שהמסיבת פרידה היא לקוראים והכותבים שליוו את עידו מתחילת הדרך נו אז מה? הם היו רק חיפאים או מכל הארץ? את הקטע הזה לא לקחת בחשבון. בכל אופן תבלו. אם יהיה מפגש פורום כאן מתי שהוא איך שהוא, ועידו יחפץ להגיע ניפרד ממנו ונחלוק לו כבוד כמו שצריך. חוץ מזה שמיקום המסעדה נמצא בטיזי אל נביאאאאא, נכון אני חיפאית אבל אני והקריות לא בדיוק אוהבים אחד את השני מאיזור הצ'ק פוסט והלאה וצריכה להיות סיבה ממש אבל ממש טובה למשוך אותי לאיזור הזה.
בכל אופן תבלו ולעידו כבר כתבנו מה שצריך בוואלי.

למעלה