חצישלישרבע
New member
../images/Emo41.gif מסיבות ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif
השרשור על המתנות לחנוכת בית גרם לי לחשוב על זה: מסיבות בדירה שלכם. האם ערכתם מסיבות בדירה שלכם
מפגשים חברתיים
אילו מין מסיבות אתם עורכים? מהסוג הרועש, עם הרבה מוסיקה והרבה בירה, או משהו סולידי יותר, עם קצת אוכל ובעיקר כשיושבים ומדברים? וכמה אנשים תזמינו למסיבה שתערכו אצלכם בדירה (המון עד שהיא תהיה מפוצצת, או כמספר מקומות הישיבה בסלון?)? אצלי בדירה , ערכנו מספר מסיבות, לאירועים שונים. בד"כ זה יותר בכיוון הסולידי: אני מכינה הרבה אוכל , ואנשים יושבים, משוחחים, צוחקים, ברקע יש מוזיקה טובה. אני מעדיפה את זה כשיחסית אין המון אנשים (אחרת גם קצת צפוף, וגם כאילו צריך "לדאוג" שכולם נהנים. ככה שיש יחסית מעט האינטראקציות הן בין יחסית מעט "קבוצות" נפרדות.), אם כי ערכתי פעם מסיבה אחת ממש גדולה בבית לציון אירוע חשוב. היו שתי יוצאות דופן למה שאמרתי קודם: א.מסיבת אירוויזיון: נערכת כל שנה, ובה מן הסתם יושבים במתח עצור מול הטלוויזיה (עם הפוגות לניגוב דמעות הצחוק מהתלבושות הגרוזיניות וההעמדות המעולות). ב. היה אצלנו "ערב נושא" - לא היה רעיון שלי, השותפים שלי רצו את זה, ואז בערב הזה היו הרבה משחקים קשורי נושא, ואנשים התפזרו לקבוצות לכבוד מה שמצא חן בעינהם. איך המסיבות שלכם
השרשור על המתנות לחנוכת בית גרם לי לחשוב על זה: מסיבות בדירה שלכם. האם ערכתם מסיבות בדירה שלכם