מסיבת האזנה UTP בשבת!

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

avivs

New member
../images/Emo41.gifמסיבת האזנה UTP בשבת!../images/Emo168.gif

המיקום: הצא'ט. השעה: 23:00 (התכנסות). לאלה ממכם שיש בעיה להתחבר לצ'אט, אפשר לפנות לתמיכה של תפוז או לנסות להתחבר קצת לפני 23:00, בזמן שאין לחץ. מי מתכוון להשתתף? מי @#$@%@?

noosh

New member
סביר להניח שאבריז

נראה לי שיום שבת הולך להיות עמוס. אם אוכל, אגיע אבל ללא ההאזנה. אינ לא מקשיבה ל-UTP, בטח שלא עם אנשים
. סורי. הוא ופלה אלבומים קצת ספציפיים בשבילי.

avivs

New member
ומי יעיף את כל האורחים הלא רצויים?

או את רעות, לצורך העניין?

רעוּת

New member
שבת זה עוד הרבה זמן ../images/Emo46.gif

מי יודע אם אחיה עד אז
וגם אם כן (מה שלא סביר), למה שאני ארצה להקשיב לטורי ולהיכנס לדכאון שוב. מה הטעם בזה, ובחיים בכלל
. ומי שמוצא תשובה לכך מוזמן להאיר את עיניי, למרות שלא סביר שתצליחו לשכנע אותי. לטיפולכם המסור אודה (רעל קטלני יתקבל בברכה), תודה, ומוות למי שעוזב.
.

Gremshnit

New member
אוף, 23:00 זה כבר מאוחר לי מדי ../images/Emo7.gif

כנראה לא אשתתף, למרות שממש ממש רציתי. במיוחד באנדר דה פינק. נראה לי זה האלבום הכי מגוון מבחינת דעות. בכל אופן, בחופש הגדול אני בטוח אהיה נוכח! (במידה ויעשו...)

rfranko

New member
אני ממש אשמח אם זה יהיה בצ'ט רגיל

כי מה שנקרא וידאו צט' לא עובד עם דפדפן פיירפוקס (זה לא המק זה הדפדפן) ו UTP זה אלבום יקר לליבי במיוחד והייתי מאד שמחה לקחת בזה חלק

avivs

New member
הצ'אט הרגיל

לא עובד טוב עם ויסטה. זה נתקע הרבה ולרוב לא נפתח. גם אז לא תהיה לנו אפשרות להעיף אנשים מהחדר, ואם יתחילו להיכנס ולהציק זו עלולה להיות בעיה... שבת בשעה הזו זו שעה די פעילה בצ'אט.

Walk Two Moons

New member
הצעה...

לדעתי יהיה יותר חכם אם "מסיבת ההאזנה" תיעשה על-גבי הפורום. תהיה הודעה ראשית, ואליה ישורשרו הודעות עם שמות השירים, וכל אחד יכתוב את העולה על דעתו. זה פותר בעיות של זמן ומיקום וגם נותן אפשרות למי שלא יכול להשתתף באופן פעיל לקרוא את הרשמים של שאר חברי הפורום. לשיקולכם...

Sunflower Fairy

New member
זה בעייתי../images/Emo204.gif

השרשור בפורום לוקח הרבה יותר זמן. עד שכותבים הודעה ועד ששולחים אותה ועד שהיא מתקבלת... כבר עבר השיר המדובר, ואיתו האווירה. זו הסיבה שעושים את זה בצ'אט, כי אז כל אחד יכול להגיב מיידית לכולם.

Walk Two Moons

New member
נכון,

אם נלך על ההצעה שלי אז זו באמת לא תהיה "מסיבה" שבה כולם מאזינים יחד לאלבום וכו', אבל גם אם כל אחד יאזין לשירים בזמנו הפנוי ויכתוב עליהם רשמים זה עדיין יהיה מעניין ורלוונטי וכר פורה ליצירת ויכוחים
ואני מאמין שכך גם תהיה השתתפות רחבה יותר, דיונים ארוכים יותר ודעות מגוונות יותר |ספלורליזם|. חוץ מזה שככה גם יישאר לזה תיעוד.

Sunflower Fairy

New member
מה, לחשוף כתובות וזהויות וזה?../images/Emo204.gif

אבל אז הזהות הסודית שלי תעלם

למעלה