המיקום: הצא'ט. השעה: 23:00 (התכנסות). לאלה ממכם שיש בעיה להתחבר לצ'אט, אפשר לפנות לתמיכה של תפוז או לנסות להתחבר קצת לפני 23:00, בזמן שאין לחץ. מי מתכוון להשתתף? מי @#$@%@?
כנראה לא אשתתף, למרות שממש ממש רציתי. במיוחד באנדר דה פינק. נראה לי זה האלבום הכי מגוון מבחינת דעות. בכל אופן, בחופש הגדול אני בטוח אהיה נוכח! (במידה ויעשו...)
לא עובד טוב עם ויסטה. זה נתקע הרבה ולרוב לא נפתח. גם אז לא תהיה לנו אפשרות להעיף אנשים מהחדר, ואם יתחילו להיכנס ולהציק זו עלולה להיות בעיה... שבת בשעה הזו זו שעה די פעילה בצ'אט.
לדעתי יהיה יותר חכם אם "מסיבת ההאזנה" תיעשה על-גבי הפורום. תהיה הודעה ראשית, ואליה ישורשרו הודעות עם שמות השירים, וכל אחד יכתוב את העולה על דעתו. זה פותר בעיות של זמן ומיקום וגם נותן אפשרות למי שלא יכול להשתתף באופן פעיל לקרוא את הרשמים של שאר חברי הפורום. לשיקולכם...
השרשור בפורום לוקח הרבה יותר זמן. עד שכותבים הודעה ועד ששולחים אותה ועד שהיא מתקבלת... כבר עבר השיר המדובר, ואיתו האווירה. זו הסיבה שעושים את זה בצ'אט, כי אז כל אחד יכול להגיב מיידית לכולם.
אם נלך על ההצעה שלי אז זו באמת לא תהיה "מסיבה" שבה כולם מאזינים יחד לאלבום וכו', אבל גם אם כל אחד יאזין לשירים בזמנו הפנוי ויכתוב עליהם רשמים זה עדיין יהיה מעניין ורלוונטי וכר פורה ליצירת ויכוחים
ואני מאמין שכך גם תהיה השתתפות רחבה יותר, דיונים ארוכים יותר ודעות מגוונות יותר |ספלורליזם|. חוץ מזה שככה גם יישאר לזה תיעוד.