מסיבת השנה האזרחית החדשה

קוואנט

New member
../images/Emo41.gifמסיבת השנה האזרחית החדשה

הודעה על המפגש מטעם העמותה
ביום שישי 28.12.07, משעה 21.00 ועד השעה 03.00 נחגוג את סוף השנה במסיבה נטוריסטית גדולה באולם הספורט במרכז הארץ (האולם מחומם). במסיבה יהיה D.J ומוסיקה,אוכל ושתיה חמה וקרה, אורות וצבעים מכל הגוונים, הפתעות ופרסים. בנוסף, נערת הגומי תופיע לפנינו בתוכנית מיוחדת וחדשה. בסיום המסיבה נחגוג ביחד בג'קוזי הגדול (הגקוזי יפתח רק לאחר סיום המסיבה). לכל החברים הרשומים ולכל מי שישלם דמי חברות לשנת 2008 ,מחיר הכניסה- 20 ש"ח מחיר לידיד 70 ש"ח מחיר לצעירים עד גיל 30 – 45 ש"ח (בהצגת תעודה מזהה) להתראות, ועד העמותה הישראלית לנטוריזם

sl 3977

New member
סוף סוף חזרת../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

באמת התגעגענו אליך היית לנו מאוד חסרה אני מאוד שמח מכך שחזרת את מאוד רצויה אצלינו בפורום

פשוש69

New member
שוב מסיבה של זקנים?

מוזיקה שנות השבעים רוקדים כמו באסקימו לימון אין שום דבר צעיר כל המג'לג'לים זזים והציצים קופצים והמערכת מקפצת? מה זה ? זה נשמע ממש מגעיל דרך אגב הנערת גומי בעירום?

קוואנט

New member
למה הזלזול?

המוזיקה לא לרוחך? בקש לשנות אותה, בקש להוסיף סגנונות, אולי אפילו תיזום מסיבה גדולה משל עצמך. הריקודים לא מתאימים לך? אתה מוזמן להפליא בריקודיך על רחבת הריקודים ולהסעיר את כולם. מגעיל אותך? אתה מוזמן להמשיך להתעסק עם מגזינים עתירי פוטושופ ודוגמניות מגיל 18 עד 19. בעולם האמיתי - זה עובד קצת אחרת. הזלזול הזה הוא ממש לא לעניין, ומראה הרבה יותר על המזלזל מאשר על המסיבה עצמה.

sl 3977

New member
בשביל זה

יש את החטיבה הנטוריסטית הצעירה בראשות אורן

giora10

New member
אינני חושב שפשוש מזלזל...../images/Emo20.gif

העובדות הן חלק מאיתנו כולל אותי בני חמישים+. קיימת חטיבה צעירה שאותה מרכז אורן. לדעתי הריקודים צריכים להיות בלבוש ערב, כמקובל בעולם. אינני המחליט, מה ילבשו או לא ילבשו, במסיבת סוף שנה, זו רק דעתי. נערת הגומי תופיע בלבוש הולם בדיוק כפי שעשתה שהופיעה בטלויזיה. לאחר מכן בג'קוזי הגדול כולם ישהו בעירום כמצופה. המסיבה מיועדת לחברי וידידי העמותה בלבד.

קוואנט

New member
למה הריקודים צריכים להיות בלבוש?

למיטב זכרוני, מדובר במפגשים של העמותה לנטוריזם

sl 3977

New member
גם

אני לא חושב מה שפשוש מזלזל אלא מציין מה עובדה קיימת אבל זכותו של כל אחד לחשוב מה שבא לו אנחנו הרי חיים במדינה דמוקרטית ולכתוב גם כאן מה שהוא רוצה אבל כל מי כותב כאן ובכל פורום אחר כאן בפורטל תפוז אנשים חייב למלא אחרי החוקים של תקנון הפורומים והחוקים

giora10

New member
מסיבת ריקודים בעירום אינה נטוריזם../images/Emo70.gif

אלא הדוניזם לשמו. אינני רואה במסיבה הדוניסטית כזו "מוקצה", אך אינני רואה בה, בשום אופן אירוע נטוריסטי. למרות זאת, יש לי את כל הכוונות להגיע וליהנות בה. החלק השני של האירוע יהיה בג'קוזי, בהחלט אירוע נטוריסטי, בו יתקיימו כל הכללים הידועים. כמו שאני יודע, עירום במסיבה זו לא יהיה חובה, אך בג'קוזי לאחר מכן יהיה בהחלט חובה.

קוואנט

New member
ממתי מים מגדירים נטוריזם?

בכל ההגדרות שאני מכיר, אין שום מקום שמדבר על כך שחייבים להיות מים (בריכה, ים, ג'קוזי) באירועים... אירוע של אנשים עירומים הוא עדיין נודיסטי לכל דבר, לא משנה אם זה באולם או בבריכה. מלבד זאת, בעבר נעשו כמה נסיונות לרכז את הקהילה סביב הבילוי המשותף, ולאו דווקא סביב העירום. למיטב זכרוני, הנסיונות הללו, אעפס, לא ממש צלחו. מדוע, אם כן, לחגוג בלבוש?

giora10

New member
אתה צודק ../images/Emo70.gif

ובכלל ההגדרה מהו נטוריזם או מי הוא נטוריסט, היא מאוד רחבה. לדעתי הכל בעיניי המתבונן. בעיניי מסיבת ריקודים בעירום אינה אירוע נטוריסטי, אך זה לא אומר שלא אגיע אליה, להפך אני ממליץ לכולם להגיע, ואני בטוח שתהיה מסיבה נחמדה. אירועים לבושים היו בעבר, ואף אחד מהם היה בביתי. לדעתי היה אירוע מאוד מוצלח, שרבים זוכרים אותו היטב.

קוואנט

New member
../images/Emo41.gifעדכון מחירי הכניסה../images/Emo41.gif

במחירי הכניסה למסיבה נפלה טעות. להלן המחירים המתוקנים: מחיר כניסה לחבר-50 ש"ח. מחיר כניסה לזוג חברים-90 ש"ח. מחיר כניסה לידיד-70 -ש"ח. מחיר כניסה לזוג ידידים-130 ש"ח. מחיר כניסה לצעירים עד גיל 30 -50 ש"ח(בהצגת תעודה מזהה). מחיר כניסה לזוג צעירים עד גיל 30 -90 ש"ח(בהצגת תעודה מזהה).

למעלה